Nyheter24

Emilia Wahlund: "Ångrar att jag sett årets Paradise Hotel"

Logotyp för Nyheter24 Nyheter24 12/10/2019 22:18:00 Gabriella Bark

Emilia Wahlund gick nyligen ut med att hon och Marcelo Peña idag är tillsammans. Under tiden som paret har dejtat så visas årets Paradise Hotel på TV där Marcelo lever loppan inne på hotellet. Detta ångrar Emilia att hon sett.

Marcelo Peña, 29, är just nu högaktuell med Paradise Hotel där han minst sagt får sin beskärda del av TV-tid. Inne på hotellet spelar Marcelo spelet för fulla muggar och en efter en faller tjejerna som furor för profilen. 

Några avsnitt har visat en stark rivalitet mellan tjejerna som fått känslor för Marcelo. Förra veckan stegade Erica Lindberg in på hotellet som blir den tredje i raden att bli förälskad i Marcelo. 

Hittills har han haft sex med fem stycken tjejer, vilket tydligen blivit lite småjobbigt för nuvarande flickvännen Emilia Wahlund att kolla på.

Emilia berättade under en frågestund att hon och Marcelo idag är tillsammans, trots att Marcelo svarat lite flyktigt på den frågan. 

Emilia bekräftade nyligen att hon och Marcelo är tillsammans. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABEmilia bekräftade nyligen att hon och Marcelo är tillsammans. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

Under samma frågestund berättade hon även att hon försökt undvika att kolla på årets Paradise Hotel - men att hon inte kunde låta bli att småkika lite.

Emilia ångrade att hon kollade på Paradise Hotel. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABEmilia ångrade att hon kollade på Paradise Hotel. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

"Hahah försökte att inte kolla i början men kollade ändå och ångrade mig varje gång så nu kollar jag faktiskt inte nu", skriver hon. 

Kastades ut från Live Date

På grund av parets luddiga relation valde produktionen för programmet Live Date att hastigt kasta ut Marcelo från produktionen. 

- Vi känner oss inte säkra på att han är singel. Det underminerar formatets upplägg och det känns inte rättvist mot de sökande, berättade Susanne Nylén presschef för Nent, som äger Viafree, Viaplay och TV3, till Nyheter24

Läs mer om det här.

Läs mer från Microsoft News: 

Ranelid sätter ner foten - "De har byggt vårt samhälle"

Måns Zelmerlöw: Jag kraschade bilen

Queen vill förbjuda Trump att använda låt

13. lokakuuta 2019 1:18:00 Categories: Logotyp för TT Nyhetsbyrån Nyheter24

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.