Modette.se

5 avgörande tecken - så vet du att du hittat din "work wife"

Logotyp för Modette.se Modette.se 12/10/2019 22:21:00 Matilda Törnqvist
Har du hittat din jobb-BFF än? © Stella PicturesHar du hittat din jobb-BFF än?

Finns det en person på jobbet som du kan snacka med om precis allt och samtidigt ha riktigt roligt? Då kanske du har hittat din jobbästis! Se hur många av punkterna nedan ni checkar av och ta reda på om du har hittat din "work wife".

Att jobba med härliga och inspirerande människor gör en stor skillnad för att man ska trivas på sin arbetsplats. Har du hittat den där extra bra kollegan som du aldrig någonsin släpper taget om? Då känner du garanterat igen dig i punkterna som vi listar här! 

Ni båda minns när ni gick från vanliga kollegor till BÄSTIS-kollegor

Ja, ni minns hur det var innan när ni inte kände varandra och den dagen eller situationen när ni tog relationen ett steg längre. Sedan dess har det varit NI.

Kaffe eller promenad-pausen är det bästa ni vet

Ni hämtar alltid kaffe tillsammans och gör det vid samma tidpunkt på dagen. Promenader står också på schemat, för hur härligt är det egentligen inte att gå ut en stund i solen? Under tiden pratar ni om allt,  både jobb och nöje (och såklart om vad ni ska göra i helgen!)

Ni peppar varandra och ger konstruktiv kritik

Ni är ett team och stärker varandra och vågar fråga om hjälp. När ni stöter på ett problem jobbar ni tillsammans för att lösa det. Din jobbästis peppar, inspirerar och lyfter dig!

Ni snackar om allt - inte bara jobb

Jobbet är en stor del och många samtal handlar just om arbetet, men med din jobbästis kan du också prata om annat. Går du igenom en tuff period med din pojkvän eller känner dig nedstämd en dag på jobbet? No problemas! Då berättar du det direkt för hen! 

Din jobbästis får (ALDRIG!) sluta

Skulle din BFF-kollega byta jobb eller av någon anledning sluta vet du inte vad du skulle göra. Självklart är du glad för dens skull, men alltså det går ju bara inte?! 

Så nu undrar vi såklart - Have you found your work wife yet?

En jobbästis ställer upp för dig och finns där när du behöver hjälp. Foto: Stella Pictures © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABEn jobbästis ställer upp för dig och finns där när du behöver hjälp. Foto: Stella Pictures

Källa: Cosmopolitan


Mer:

Här är alla lediga röda dagar och klämdagar 2019

Modettes chefredaktör - så klättrar du snabbt i karriären

13. lokakuuta 2019 1:21:00 Categories: Länsiväylä Modette.se Puheenaihe

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.