BANG ShowbIz Sweden

Christopher Nolan: Oppenheimer kan ses som en skräckfilm

Logotyp för BANG ShowbIz Sweden BANG ShowbIz Sweden 23.06.2023 17:23:55 BANG Showbiz
Christopher Nolan

Christopher Nolan tycker att "Oppenheimer" kan ses som en skräckfilm.

Den 52-årige regissören har gjort en spelfilm om J. Robert Oppenheimer, skaparen av atombomben, och säger att den känns mörkare än hans tidigare filmer.,

Han sa till Wired Magazine: "Det är en intensiv upplevelse, för det är en intensiv historia. Jag visade det för en filmskapare nyligen som sa att det är lite som en skräckfilm. jag håller med.

"Det är intressant att du använde ordet nihilism tidigare, för jag tror inte att jag riktigt satt fingret på det. Men när jag började göra klart den, kände jag en färg som inte finns i mina gamla filmer, bara mörker. Det finns där. Filmen slått mot det.

Christopher avslöjade att filmen - som har kända ansikten som Cillian Murphy, Robert Downey Jr. och Florence Pugh - hade en stor påverkan på de som har fått se den tidigare.

"Inception" regissören sa: "Några lämnar bion förkrossade. De kan inte prata. Det finns en nivå av rädsla genom hela historien och det ligger under.

"Men kärleken hos karaktärerna, kärleken hos förhållandena, den är stark som något jag har gjort."

Han fortsatte: "Jag var lättad att bli klar med den, faktiskt.

"Men jag njuter av att se filmen väldigt mycket. Jag tror du förstår när du ser filmen. Det är en svår blandning av känslor och hemska saker du vet? Vilken nivå skräckdimensionen kommer in."

vendredi 23 juin 2023 20:23:55 Categories: BANG ShowbIz Sweden

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.