BANG ShowbIz Sweden

Loreen säger att hon aldrig känt sig mer accepterad av HBTQ gemenskapen när hon fick pris på "Attitude Pride Awards"

Logotyp för BANG ShowbIz Sweden BANG ShowbIz Sweden 23.06.2023 16:23:58 BANG Showbiz
Innan hon uppträdde på Eurovision tog hon en stund för att meditera.  Hon sa till reportrar efter sin vinst:

Loreen har aldrig känt sig mer "accepterad" av HBTQ gemenskapen.

Sångerskan, 39, sa detta när hon valdes till årets prideikon på "Attitude Pride Awards 2023" i torsdags (22.06.23) på The Langham Hotel i London, framför gäster som Spice Girl Emma Bunton, 47, som presenterade evenemanget.

Loreen - vars riktiga namn är Lorine Zineb Nora Talhaoui - var på galan, som sponsrades av Magnum, efter att hon vunnit årets upplaga av Eurovision för andra gången och sa när hon tog emot sitt pris: "Tack så mycket för detta.Denna gemenskapen är om kärlek."

Galan är till för att fira några av de största HBTQ personerna inom nöje, samt "okända" vardagliga hjältar som har "kämpat för rättigheter och mot stigmatisering".

Modellen Munroe Bergdorf, 35, som gjorde historia januari 2022 genom att vara den första transkvinnan som syntes på omslaget till Cosmopolitan UK, samt sångerskan/låtskrivaren

Victoria Canal, 24, och DJ Barbara Butch, 42, var några av de andra som van pris.

Loreen tillade: "Jag ser London som centrum för det kreativa. Ni är i framkant. Vad som än händer, när du ser vad som är trendigt, vad är det nya? Jag åker till England, London och ser 'Detta är trendigt just nu.' Sedan kommer det vara stort inom ett år eller så. Alla i framkant bor här."

vendredi 23 juin 2023 19:23:58 Categories: BANG ShowbIz Sweden

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.