Hockeysverige

Uppgifter: SC Bern vill inte släppa Oscar Lindberg - Skellefteås drömvärvning i fara

Logotyp för Hockeysverige Hockeysverige 23.06.2023 01:23:47 Robin Olausson
Oscar Lindberg.

Hela lågsäsongen har Skellefteå drömt om en återkomst för Oscar Lindberg. 

Enligt Norran verkar dock stjärnan komma längre ifrån en flytt hem till Västerbotten - detta då SC Bern inte vill släppa Lindberg. 

Ända sedan säsongen tog slut och lågsäsongen började har ryktena och spekulationerna gått kring Oscar Lindberg och en eventuell flytt hem till Skellefteå. Hela Skellefteå har suttit och hoppats på att Lindberg ska återvända hem och spela SHL-hockey till nästa säsong. 

Men nu ser den potentiella drömvärvningen vara allt längre bort, rapporterar Norran.

Lindberg har fortfarande kontrakt med schweiziska storklubben SC Bern och klubben har varit tydliga med att de inte vill släppa stjärnsvensken om de inte hittar en värdig ersättare innan dess. 

Nu i slutet av juni har Bern fortfarande inte hittat någon som skulle kunna ersätta Lindberg och enligt Norran talar mycket för att han fortsätter spela i klubben en säsong till. 

Skellefteå skulle i sådana fall få vänta ett år till på eventuell återkomst. 

Oscar Lindberg var en av Berns bästa spelare den gångna säsongen med 42 poäng på 51 matcher. Han var sedan också en av de mest framträdande spelarna för Tre Kronor under Hockey-VM i maj då han gjorde åtta poäng på åtta matcher vilket var näst bäst i laget.

vendredi 23 juin 2023 04:23:47 Categories: Hockeysverige

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.