BANG ShowbIz Sweden

Sarah Jessica Parker kände sig avfärdad av "folk omkring" Robert Downey Jr när hon dejtade skådisen under hans drogmissbruk

Logotyp för BANG ShowbIz Sweden BANG ShowbIz Sweden 22.06.2023 17:24:08 BANG Showbiz
Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker kände sig avfärdad av "folk omkring" Robert Downey Jr när hon dejtade skådisen när han kämpade med drogberoende.

"Sex and the City" skådespelerskan, 58, var tillsammans med "Iron Man" skådisen, också 58, i sju år från 1984 till 1991, innan Sarah gick vidare till sin nuvarande man, Matthew Broderick, 61, och har nu pratat om hur svårt det var att vara med Robert under hans väldokumenterade tid som drogberoende.

Hon sa i en artikel i New Yorker: "Folk omkring honom avfärdade mig, men jag gav honom stabilitet och försökte skapa en stadig hjärtrytm som tillät honom att dyka upp i tid."

Hon tillade att Robert, som blev nykter 2003, var en "äventyrlig, viktig" del av hennes liv och sa: "Vi var tillsammans länge. Han var den första personen som jag bodde tillsammans med. Hans karriär bara började. Jag var så stolt att se hans framgång och, du vet, se honom växa professionellt."

Robert citerades i tidningen via en representant och sa till dem att han har "stor respekt" för sitt ex.

Sarah, som har sonen James, 20, och tvillingarna Marion och Tabitha, 14, med "Ferris Bueller's Day Off" stjärnan Matthew, har berättat om hur hon "bad" att Robert inte skulle dö när hon "tog modet" och "avslutade" deras förhållande.

Hon sa till PEOPLE: "Det var mycket tid som lades på att se till att han var okej. Och jag gjorde ingenting. Jag visste inte på en lång tid. Jag tänkte: 'Varför slår hans hjärta så snabbt? Gör inte så många armhävningar innan du lägger dig!"

Hon fortsatte: "Jag ångrar inte tiden jag spenderade (med Robert)."

jeudi 22 juin 2023 20:24:08 Categories: BANG ShowbIz Sweden

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.