Hänt Sport

Vegas krossade Florida i jakten på Stanley Cup

Logotyp för Hänt Sport Hänt Sport 06.06.2023 08:01:58

Vegas krossade Florida med 7-2 och utökar ledningen i den andra finalmatchen i jakten på Stanley Cup-bucklan. William Karlsson noteras för en assist.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vegas tog kommandot på hemmais med två mål i den första perioden, följt av ytterligare två mål i den andra.

Finländaren Anton Lundell reducerade för Florida 14 sekunder in i den tredje perioden. Men det hjälpte föga, då Vegas Jonathan Marchessault var framme igen och sköt 5-1 knappt två minuter senare - hans andra mål i matchen.

Vegassvensken William Karlsson spelade sedan fram Michael Amadio som utökade till 6-1.

Floridas Matthew Tkachuk reducerade till 6-2, innan Vegas Brett Howden friserade till slutresultatet och därmed blev tvåmålsskytt.

Vegas har i och med vinsten ett övertag med 2-0 i finalserien, som avgörs i bäst av sju. Nästa match spelas i Florida natten mot fredag.

mardi 6 juin 2023 11:01:58 Categories: Hänt Sport