Nyheter24

Ullared-profilen blev akut inlagd på sjukhus: "Obehagligt"

Logotyp för Nyheter24 Nyheter24 27.05.2023 11:01:58 Julia Zabielski

Gekås Ullareds tidigare vd Boris Lennerhov, 67, drabbades av cancer 2014. Nu berättar han för Hänt hur han mår i dag och varför han blev akut inlagd på sjukhus i vintras.

Under flera års tid var Boris Lennerhov, 67, vd för Gekås Ullared och syntes titt som tätt i realityserien "Ullared" tillsammans med bland andra Morgan Karlsson, 50, och Ola-Conny Wallgren, 59.

År 2021 klev Lennerhov av som vd för varuhuset och tidigare i veckan stod det klart att 67-åringen också lämnar uppdraget som styrelseordförande i bolaget.

- Man börjar bli gammal, man blir tröttare. Jag vill ta det lite lugnare och ägna mig åt familj, barnbarn, boende, resor till Sälen och Mallorca. Tiden går och man är inte odödlig trots allt, sa han till Market om beslutet.

Gekås Ullareds skarpa varning till kunderna - visar fula bluffen: "Falsk"

År 2014 fick Boris Lennerhov beskedet att han hade flera cancertumörer i lymfkörtlarna såväl som mjälten. I en intervju med Hänt berättar den tidigare vd:n om hans hälsa i dag - och varför han fick söka akut vård för bara några månader sedan.

- Jag mår för dagen väldigt bra så det är inga problem med det. Men jag hade ju cancer för ett par år sedan, det gick ju bra till slut. I vintras åkte jag på en dubbelsidig lunginflammation som var rätt besvärlig. Då mådde jag inte så bra för jag hade fått varbildning i lungan så jag hamnade på sjukhus och det tog lite tid innan det var borta och åtgärdat.

- De fick suga upp det så det var stökiga tre veckor. Det här var i januari men det tog ett par månader att bli helt frisk igen. Det var lite obehagligt så då tänker man också att man borde tänka på sig själv mer.

Slott och superbilar - här är Gekås Ullared-ägarens lyxliv

Läs alla våra artiklar om Gekås Ullared här.

LÄS MER:

Gekås Ullareds skarpa varning till kunderna - visar fula bluffen: "Falsk"

Gekås Ullareds skarpa varning till kunderna - visar fula bluffen: "Falsk"

samedi 27 mai 2023 14:01:58 Categories: Nyheter24

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.