Omni

Skarsgård tystar Musk-rykte: "Inspirerats av många"

Logotyp för Omni Omni 27.05.2023 09:01:58

I den senaste säsongen av succéserien "Succession" syns Alexander Skarsgård som den extravaganta och sluge techmogulen Lukas Matsson.

Matsson är inte bara en av världens rikaste, han har också gjort sig känd för sina kontroversiella utspel på Twitter och verkar njuta av att bråka med familjen Roy om kontrollen över deras arv. Kanske inte helt oväntat har många paralleller dragits till Elon Musk, men enligt Skarsgård har Teslaägaren inte varit hans främsta inspirationskälla.

I en intervju med Rolling Stone säger den svenske skådespelaren att hans karaktär är en sammanvävning av flera olika personer i techbranschen som han stött på.

- Det finns många Elon Musks där ute. Han är en väldigt visuell och intressant karaktär men jag ville att Lukas skulle vara något annat, säger han.

Läs hela intervjun via länken nedan.

Under rubriken "Intervjuer" rekommenderar Omni-redaktionen under helgen några intressanta intervjuer med personer från flera vitt skilda branscher.

Svepen är en del av Omnis helgsatsning med rekommendationer på läsvärda, aktuella och intressanta recensioner och intervjuer som publiceras varje helg.

Relaterade länkar:

'Succession': Alexander Skarsgård on Whether Lukas Matsson Is Elon Musk (www.rollingstone.com)

Läs mer om Helg på Omni

samedi 27 mai 2023 12:01:58 Categories: Omni

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.