Gamereactor

Blockbuster och Amazon Prime Video häcklar Netflix

Logotyp för Gamereactor Gamereactor 27.05.2023 07:01:56 Marcus Persson
Blockbuster och Amazon Prime Video häcklar Netflix

Netflix har haft några tuffa dagar i pressen efter att slutligen ha rullat ut sitt stopp för delning av konto i stora delar av världen, vilket upprört en hel del kunder och konkurrenterna vittrar blod. Inte nog med att Blockbuster nu passar på att dela ut några slag under bältet på Twitter till Netflix, men även Amazon Prime Video har tagit tillfället i akt att påminna folk om att de själva inte har några problem med att deras kunder delar konton.

Inte nog med det, Amazon Prime Video har även poängterat hur Netflix själva så sent som för bara några år sedan påstod att "kärlek är att dela med sig av sitt lösenord". För att då inte heller nämna Blockbuster som trots att de är dödare än disco aldrig brydde sig om vem du delade deras filmer med, så länge de returnerades i tid. Exakt hur eller om Netflix kommer påverkas negativt av sitt nya ställningstagande kring delning av konto återstår att se.

Tacksamt nog var det till skillnad från i USA relativt billigt att lägga till extra användare här i Sverige - 49 kronor per månad, jämfört med nästan 90 kronor per användare och månad i staterna. Så ur det perspektivet kom vi undan rätt lindrigt. Väljer vi dessutom att tro på Netflix-bossens ord så räknar bolaget kallt med att efter ett visst inledande motstånd och tapp av prenumeranter kunna gå vidare mot nya framgångar.

Tycker du att 40 kronor extra per månad och användare känns rimligt? Eller har du valt att helt säga upp eller sluta dela ditt konto?

samedi 27 mai 2023 10:01:56 Categories: Gamereactor

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.