Omni

Decimerat Hammarby kom tillbaka - fixade en poäng

Logotyp för Omni Omni 26.05.2023 02:01:52

Hammarby har fortfarande inte lyckats vinna på bortaplan i årets herrallsvenska. I den tionde omgången blev det ändå en poäng borta mot Degerfors, 2-2, trots att Hammarby tvingades spela halva matchen med en man mindre.

Den unge debutanten Markus Karlsson placerade in 1-0 för Hammarby i slutet av den första halvleken, men bara minuter senare fick Nathaniel Adjei syna det röda kortet efter att han rivit ner Degerfors Diego Campo.

Ett pånyttfött hemmalag tog tag i taktpinnen i den andra och vände 0-1 till 2-1 inom loppet av sex minuter, men Hammarby kom tillbaka genom inhopparen Motander Madjed som satte 2-2 via ett motståndarben.

Stockholmslagets dystra bortafacit är ändå något som stör mittfältaren Loret Sadiku.

- Vi vill vinna alla matcher och det har vi inte gjort, säger han till Sportbladet.

Relaterade länkar:

Rött kort på Hammarbys Nathaniel Adjei efter den här situationen! ?? Se matchen på https://t.co/ocJJkbIhfX https://t.co/fi32ufYPQP (Twitter)

Sadiku om utvisningen: "Han får tid att skjuta" (Aftonbladet)

Karlsson gjorde sitt första allsvenska mål: "Såg bara krysset" (Sveriges Television)

vendredi 26 mai 2023 05:01:52 Categories: Omni