Sjömansbiff är en riktig klassiker som många därute tycker om. Men om man vill uppdatera den och göra måltiden ännu godare är det här receptet perfekt.
Tom Sjöstedt är känd från Stjärnkockarna och Sveriges Mästerkock.
Han har blivit utsedd till Årets kock och även varit en del av det Svenska kocklandslaget som vann silver i VM 2006.
Utöver det har han också drivit restaurang, skrivit kokbok, delat med sig av sina recept i TV och lagat Nobelmiddag.
Ett av alla hans ljuvliga recept är dessa smarriga persiljebiffar med ölkokt potatis och saltgrukakräm, från Köket.se.
Enligt honom själv är det en godare och mer modern variant av sjömansbiffar.
Receptet är från Köket.se och räcker till 4 portioner.
Biffarna:
Ölkokt potatis
Kräm på saltgurka
Biffarna
Ölkokt potatis
Kräm på saltgurka
Här kan du se en video på exakt hur du ska gå tillväga:
The post Kockens nya variant på sjömansbiff får smaklökarna att jubla - vänta tills du ser hemliga ingrediensen appeared first on Matbibeln.