Hockeysverige

Tränaren efter förlorade rivalmötet: "Gör ont som fan att förlora den här matchen"

Logotyp för Hockeysverige Hockeysverige 26.11.2021 01:09:25 Leo Buttafoco Ohlsson
Joakim Fagervall besviken efter Adam Tambellini gav Rögle segern.

Matchen mellan Rögle och Malmö togs till förlängning. Där var Rögle starkast och avgjorde matchen till 4-3 genom mål av Adam Tambellini.

Det blev återigen ett hett rivalmöte när Malmö tog emot Rögle.

I första perioden var det Eric Engstrand och Malmö Redhawks som tog grepp om matchen, men ledningen skulle inte hålla i sig ända fram till periodpausen. Ludvig Larsson hittade nätet för Rögle och utjämnade bara 28 sekunder innan periodens slut.

I den andra perioden var det återigen Malmö som kopplade greppet om matchen. Carl Persson hittade nätet och Ponthus Westerholm gjorde detsamma. Likt den första perioden var det Ludvig Larsson som återigen tog Rögle in i matchen då han reducerade till 3-2.

Tidigt i den tredje perioden kvitterade Dennis Everberg till 3-3 och matchen tvingades till förlängning. Väl där avgjorde Adam Tambellini med matchens 3-4-mål.

- Jag tycker alla mål, specielt i fem mot fem spelet, så räknar vi fel och tar dåliga beslut. Vi påverkar de på ett väldigt dåligt sätt. jag tycker att vi har ett tillräckligt bra spel för att vinna matchen. Vi spelar bra på vår egen planhalva i den första perioden och fram till vårt powerplay. Sen tycker jag att vi börjar bli slarviga, ängsliga och börjar skvätta med puckarna. Annars tycker jag att vi gör det bra, men det gör ont som fan att torska den här matchen. Vi spelar kladdigt och därför förlorar vi den här matchen, säger Malmös tränare Joakim Fagervall till Cmore efter matchen.

vendredi 26 novembre 2021 03:09:25 Categories: Hockeysverige

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.