Nöjeslivet

André Myhrers stora familjelycka efter succén i Mästarnas mästare - nu berättar han

Logotyp för Nöjeslivet Nöjeslivet 17/05/2021 11:08:01 Anton Lindqvist

Han vann "Mästarnas mästare".

Men den högsta vinstlotten kom till André Myhrer efter SVT-äventyret.

Nu berättar han om den stora familjelyckan för Expressen.

Det blev till slut forne alpintstjärnan André Myhrer som tog hem årets idrottsdrama i SVT:s tävlingsprogram "Mästarnas mästare". Succékonceptet där tidigare idrottsmän och -kvinnor gör upp om den åtråvärda titeln har sänts i public service-kanalen sedan 2009 och blivit en riktig tittarfavorit.

I år har programmet följts av omkring 1,7 miljoner tittare varje vecka och tävlat med TV4:s storsatsning "Masked Singer Sverige" om att vara veckans mest sedda program i tv.

Foto: Erik Nilsson/Meter Television/SVT © Tillhandahålls av NöjeslivetFoto: Erik Nilsson/Meter Television/SVT

På söndagskvällen avgjordes finalen i årets tävling och det blev en hård kamp mellan Myhrer, tennisstjärnan Johanna Larsson och tidigare simmaren Therese Alshammar.

Det blev Myhrer som fick lyfta bucklan och här blir han ordentligt firad av tvåan Larsson och programledaren Micke Leijnegard.

Årets inspelningar av "Mästarnas mästare" blev speciella redan från start. I stället för utomlands avgjordes dramat på hemmaplan, i Sverige för första gången.

Foto: Janne Danielsson/SVT © Tillhandahålls av NöjeslivetFoto: Janne Danielsson/SVT

- Det känns fantastiskt, helt otroligt att få lyfta en buckla igen. Jag blev Mästarnas mästare 2021. Det har varit fantastiskt kul, jag har haft så roligt. Nu är jag trött, men jag vill tacka alla er för att ni har tittat och hejat på mig, säger André Myhrer till SVT.

38-åringen, som lade pjäxorna på hyllan två år efter OS-guldet i Pyeongchang 2018, förklarar att det varit fint att få tävla igen i Mästarnas mästare.

- Jag är så otroligt tacksam för den här tiden. Att få uppleva startkänslan igen, det har betytt otroligt mycket för mig. Den kommer jag ta med mig och leva på länge nu. OS-guld, cupvinst och Mästarnas mästare. Den här kommer ha ett kärt ställe på hyllan hemma, säger André med SVT: segertrofé i armarna.

Nu väntar helt andra utmaningar på hemmaplan.

Myhrer har på Instagram tidigare bland annat visat upp familjens nästa projekt: ett stort husbygge.

Och den största vinsten fick Andre Myhrer i januari i år när en liten flicka kom till världen, familjens tredje barn.

- Det är väl lite olika uppdrag som jag har framför mig. En tv-inspelning nu på ett program som ska gå till hösten. Just nu är det mycket med husbygget och jag lägger mycket tid på det. Vi fick en dotter i januari så vi har fullt att göra hemma, säger han till Expressen.

Stort grattis till vinsten i Mästarnas mästare och framför allt familjelyckan, André!

Dela gärna vidare inlägget för att hylla denne sympatiske mästare!

Artikeln André Myhrers stora familjelycka efter succén i Mästarnas mästare - nu berättar han är skriven och publicerad av Nöjeslivet.

lundi 17 mai 2021 14:08:01 Categories: Nöjeslivet

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.