Fotbolldirekt

Norlings gest fick Haksabanovic att tänka om - "Tänker inte lämna IFK"

Logotyp för Fotbolldirekt Fotbolldirekt 14/01/2021 21:53:32 Mats Jonsson
© Tillhandahålls av Fotbolldirekt

För några dagar sedan gick Sead Haksabanovic ut i en intervju med Expressen och antydde att han inget hellre ville än lämna klubben på grund av ordföranden Peter Hunts uppträdande gentemot honom. Men nu, några dagar senare är tongångarna annorlunda.

- Det är inte så att jag vill lämna IFK. Det enda jag sagt är att det bästa för mig vore att komma ut och spela bättre fotboll, bättre utmaningar. Jag säger inte att jag vill lämna IFK. Jag mår bra här och de har tagit väldigt bra hand om mig, säger han till Norrköpings Tidningar.

Norrköpings anfallare Sead Haksabanovic blev kallad för "rökt" och "loser" av ordföranden Peter Hunt och det i kombination med att tränaren Jens Gustafsson lämnat föreningen kände Haksabanovic inte någon större lust att bli kvar i föreningen.

- Anledningen till varför jag kom hit är borta. Jag tycker att det är fel att Jens är borta men han själv måste ha haft en bra anledning till att lämna. Jag vet att han mådde bra här och vi spelare mådde bra med honom. Nu vet jag inte vad jag ska säga, men jag tycker inte om det jag läser och har mina tankar kring det hela, sade Haksabanovic i intervjun.

Men nu några dagar senare har han haft ett samtal med nye tränaren Rikard Norling, något som Haksabanovic uppskattade.

- Det är klart. Han visade ju intresse. Han ringde mig och förklarade hur han såg på mig och så frågade han vad jag tycker, säger han till Norrköpings Tidningar.

Och nu är inte Norrköpingsanfallaren lika tydlig längre med att han inte har någon lust att stanna i klubben.

- Det ser bra ut på träningarna. Vi har snackat lite. Det han sagt verkar väldigt intressant för mig och det ser bra ut för min spelstil och hur jag vill spela. 

- Vi får se vad som händer. Den här fotbollen vi kör nu kanske jag blir bättre av. Det är egentligen vad jag gör det till. 

- Det är inte så att jag vill lämna IFK. Det enda jag sagt är att det bästa för mig vore att komma ut och spela bättre fotboll, bättre utmaningar. Jag säger inte att jag vill lämna IFK. Jag mår bra här och de har tagit väldigt bra hand om mig.

Men relationen med ordförande Peter Hunt är alltjämt frostig. Någon kontakt har han inte haft med honom på sistone.

- Nej, ingenting. Vi får se var det leder. Han är ju min ordförande. Vi får se vad som händer, men nej - jag har inte hört något. 

14. tammikuuta 2021 23:53:32 Categories: Fotbolldirekt

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.