Fotbolldirekt

Gjorde hattrick - gör Ronaldo-jämförelse: "Det är jag och Cristiano"

Logotyp för Fotbolldirekt Fotbolldirekt 18/10/2020 20:06:10 Anton Zetterman
© Tillhandahålls av Fotbolldirekt

IFK Norrköping gjorde vad man skulle borta mot Varberg. 3-1-seger och Peking upp på andra plats i tabellen. Jonathan Levi alla tre mål för IFK, varav ett nickmål. 

- , säger Levi i Dplay. 

IFK Norrköping tog ledningen efter 25 minuter, och Jonathan Levi öppnade målskyttet i vad som blev en match han garanterat kommer minnas ett tag. En frispark från Levi som touchade spelare, och det minst vackra av hans tre mål ikväll.

2-0 i 38:e minuten, riktigt fint spel föregick ett inlägg som Levi seglade upp på och distinkt nick. Ingen van huvudspelare, och Levi skämtade i paus:

- Jag vet inte var det kom ifrån. Jag gjorde första nickmålet på träningen i veckan. Det är jag och Cristiano (Ronaldo) som hoppar så högt, sade han i Dplay i halvtid.

Astrit Selmani reducerade för Varberg innan pausvilan men Levi gjorde i andra halvlek sitt tredje mål, mycket vacker vänstercurl stolpe in. 

3-1 till IFK Norrköping, som kliver upp på andra plats, förbi Elfsborg. Samma poäng (39) men Peking har bättre målskillnad.

Varberg indraget i bottenstriden, tolva med sex poäng ner till Helsingborg på kvalplats. Ett HIF som dock har en match mindre spelad (möter Häcken borta i morgon). 

18. lokakuuta 2020 23:06:10 Categories: Fotbolldirekt

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.