Nyheter24

Emilia Wahlund om Marcelo Peñas otrohet: "Alla kan göra misstag"

Logotyp för Nyheter24 Nyheter24 18/10/2020 18:48:24 Gabriella Bark
NÄSTA
NÄSTA

Det var på sin Instagram som Emilia Wahlund avslöjade att pojkvännen Marcelo Peña varit otrogen mot henne tidigare i relationen.

Det var strax efter sin medverkan i Paradise Hotel 2019 som Marcelo Peña, 30, träffade Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 20. Paret började dejta och deras romans visades upp på Instagram ganska direkt. 

Idag bor de i en lägenhet i Stockholm tillsammans med hunden Tonto och de avslöjade nyligen att de blir föräldrar om cirka sex månader. 

Marcelo, Emilia och lille Tonto. Bildkälla: Emilia Wahlund/Instagram © Tillhandahålls av Nyheter24Marcelo, Emilia och lille Tonto. Bildkälla: Emilia Wahlund/Instagram

Men allt har inte alltid varit en dans på rosor. 

I ett Instagraminlägg som det populära spoilerkontot Exonphspoiler uppmärksammade skriver Emilia i en Instastory att Marcelo tidigare varit otrogen.

Det hela ska ha ägt rum för många månader sedan men hon valde att förlåta honom och säger att "alla kan begå misstag".

Emilias känslosamma inlägg. Bildkälla: Exonphspoiler/Instagram © Tillhandahålls av Nyheter24Emilias känslosamma inlägg. Bildkälla: Exonphspoiler/Instagram

"Ja, han har varit otrogen mot mig, inte nu utan för flera månader sedan. Vi var knappt ett par då men fortfarande inte okej. Jag vet om det och vi har valt att gå vidare från det. Ingen har med det att göra förutom mig och Marcelo. Vi kan prata om det idag, skriver Emilia.

Det var för ett par veckor sedan som Emilia Wahlund avslöjade att paret ska bli föräldrar. Mer om det kan du läsa här.

18. lokakuuta 2020 21:48:24 Categories: Nyheter24

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.