Hakutulokset : Tetrasys oy

Yhteisön tiedot Tetrasys oy

- Tila : Toiminnassa
Nimi : Tetrasys oy
Tunnus : 2606535-5
Kategoria : Osakeyhtiö
Ensisijainen kieli : Suomi
Verotuspaikka : Kirkkonummi  KirkkonummiRekisteröintipäivä : 11.03.2014
Toimiala : Tietokoneiden, oheislaitteiden ja ohjelmistojen tukkukauppa
ShareButton
ShareButton
ShareButton
 
 
TetraSys Oy tietotekniikka-alan yritys joka kehittää pääasiassa työkaluja, ohjelmistoja ja verkkoalustoja. Käynnissä oleva NorpaNet Application projekti on jo tuottanut hedelmää ja mahdollistanut verkkokaupalla varustetun CMS sivuston täyttöönpanon.
Lisäksi, perustajien kiinnostuksenkohteiden ansiosta, TetraSys Oy on sitoutunut edustamaan suomalaisia tuotteita hyvinvoinnin alalla. Käyttäen omia yrityksen sisäisesti kehitettyjä verkkotyökaluja, Frantsila tuotteita ja niihin liittyviä palveluja myydään ja toimitetaan maailmanlaajuisesti Frantsila.eu verkkosivuston kautta, jossa moottorina toimii NorpaNet.
TetraSys Oy:n uuden verkkoalustan, joka julkaistiin alfa versiona tällä tetrasys.fi sivustolla 4.12.2015, moottorina toimii myös NorpaNet yhdessä Firebird3:en kanssa. Tämä kehitteilä oleva verkkoalusta mahdollistaa TetraSys Oy:n innovatiivisten ratkaisujen toteuttamisen, luomalla sekä liiketoiminnallisia että sosiaalisia yhteisöja vastatakseen yhteiskuntamme kasvaviin digitalisoinnin vaatimuksiin. Lue lisää...
Osoitetyyppi Postiosoite
Osoite Kirjaudu palveluun nähdäksesi nämä tiedot. FI-02540  Kylmälä, Suomi
Seloste
Maakunnat : Kirkkonummi, Seutukunnat : Helsinki, Alue : Uusimaa, AVI : Etelä-Suomen AVI, ELY : Uudenmaan ELY -keskus, Kielisuhde : Kaksikielinen kunta, jossa enemmistön kieli on suomi
Viestintä TyyppiViestintäSelostePalvelukieli
Verkkosivut : Suomi, Ruotsi, Englanti, Ranska
Facebook sivu : Suomi, Ruotsi, Englanti, Ranska
G+ sivu : Suomi, Ruotsi, Englanti, Ranska
Linkedin pro : Ranska
Twitter : Suomi, Ruotsi, Englanti, Ranska
Matkapuhelin : Kirjaudu palveluun nähdäksesi nämä tiedot.Ruotsi
Sähköposti : Kirjaudu palveluun nähdäksesi nämä tiedot.Ruotsi
Kiinteyttävä Vartalovoide

Kiinteyttävä Vartalovoide

Luomulaatuinen kiinteyttävä ja selluliittiä hajoittava vartalovoide. Tehoaineina turve, yrtti- ja kukkauutokset.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Luomulaatuinen kiinteyttävä ja selluliittiä hajoittava vartalovoide. Tehoaineina turve, yrtti- ja kukkauutokset.

"Kauneutta ja kehon kiinteytystä Suomen luonnon aarteilla - vastuullisesti"

Luomuselluliittivoiteen teho perustuu rohtokasvien tehoaineisiin, mm. steroleihin, flavonoideihin ja hedelmähappohin.

Runsaat yrttiuutokset, turpeen bioaktiiviset aineet, eteeriset öljyt sekä homeopaattiset ja kukkaterapeuttiset uutokset auttavat selluliitin hajoamisessa :

 • elvyttämällä ihonalaista verenkiertoa ja lymfan kulkua
 • poistamalla kuona-aineita ihonalaisesta kudoksesta
 • poistamalla turvotusta ja nestekertymiä
 • elvyttämällä rasvakudoksen hajoamista
 • rentouttamalla ja kohottamalla mielialaa

 

TUTKITTUA TEHOKKUUTTA - Suomalainen kauneusalan ammattilaisten testiryhmä on testannut tuotteen sekä sen kanssa suositeltavaa hoito-ohjelmaa hyvin tuloksin: peräti 80% olivat tuloksiin hyvin tyytyväisiä.

 

YHTEENVETO TEHOAINEISTA :

Vitamiinirikkaat ja hoitavat kylmäpuristetut luomukasviöljyt ravitsevat ihoa ja elvyttävät sen terveitä toimintoja: kookos- ja auringonkukan siemenöljy.

Kotimaiset antioksidanttiset luomuyrttiuutokset sekä turpeen vaikuteaineet elvyttävät lymfan toimintaa puhdistaen kudoksesta pois kuona-aineita ja aineenvaihdunnan jätteitä, tervehdyttäen ihonalaisen kudoksen itsekorjaantumista ja kiinteytymistä: mesiangervo, siankärsämö, mäkikuisma, heinäratamo, ratamo, puna-apila, niittyhumala, kehäkukka, pihatähtimö, pihatatar, ukontulikukka, takiaisenjuuri.

Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt aktivoivat ja pistävät liikkeelle "veren ja energian" niin, että jähmeä "appelsiini-iho" alkaa kiinteytyä: kataja, piparminttu, rosmariini, timjami, pelargoni, ylang ylang.

Kukkaterapeuttiset uutokset edesauttavat kudoksen uudistumisessa ja kehon energiatason kohoamisessa: koivu, kissankello, villiruusu, mänty, siankärsämö.

Arnikin homeopaattinen luomu-uutos  korjaa vaurioitunutta ihokudosta. Luonnon tokoferoli eli E-vitamiini toimii antioksidanttina elvyttäen ihokudoksen terveyttä ja nuorekkuutta.

 

KÄYTTÖOHJE :

Levitä voidetta ongelmallisille ihoalueille ja hiero pehmein, mutta voimakkain, ylöspäin suuntautuvin, lymfan suuntaisin liikkein useita minuutteja. Suositellaan käytettäväksi aamuin illoin.

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille.

 

SÄILYTYS :

Säilyy parhaiten viileässä.

 

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka-standardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeneja.

 

 6416384190505110ml28,05
Koko Perheen Luomu Perusvoide

Koko Perheen Luomu Perusvoide

Hellävarainen ja luonnollinen perusvoide on tarkoitettu koko perheelle koko kehon hoitoon.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Hellävarainen ja luonnollinen perusvoide on tarkoitettu koko perheelle koko kehon hoitoon.

Voide ravitsee ihoa ja tekee sen samettisen pehmeäksi lisäten samalla ihon kosteustekijää (NMF = Natural Moisturizing Factor).

Tuote on erinomainen myös kuivan ja atooppisen ihon hoidossa - myös lapsilla. Se hoitaa niin talvisen kuivan huoneilman kuin veden tai auringon ahavoitamaa ja herkistämää ihoa.

Voide on valmistettu luontoperäisistä raaka-aineista; mm. kylmäpuristetuista, luomuviljellyistä kookosöljystä ja auringonkukan siemenöljystä sekä hoitavasta vitamiini- ja antioksidanttirikkaasta Frantsilan luomuratamoöljyuutoksesta sekä mielialaa tasapainottavista ja kohottavista kukkaterapeuttisista uutoksista.

 

KÄYTTÖOHJE :

Käytä voidetta päivittäin tai tarpeen mukaan erityisesti esim. suihkun, saunan, uimahallin tai auringonoton jälkeen.

Vinkki : Neutraalin tuoksunsa ansiosta voide sopii erinomaisesti aromaterapiaan. Lisää tippa mieleistäsi eteeristä öljyä voiteeseen ja sekoita pienessä kulhossa.

 

SÄILYTYS :

Säilyy parhaiten viileässä. 

 

 6416384190161200ml24
Kehäkukkavoide

Kehäkukkavoide

Kevyt yleisvoide koko perheen ihon hoitoon.

Käyttötarkoitus :
Kevyt yleisvoide koko perheen ihon hoitoon.
 
Kehäkukkavoide on hyvin imeytyvä päivä- ja hoitovoide kasvoille ja koko keholle. Se sopii koko perheen ihon hoitoon, myös vauvalle, sekä ihottumien, kutiavan, herkän sekä auringon oton jälkeen tai sen polttaman ihon hoitoon.
Kehäkukka tunnetaan ihoa elvyttävänä, uudistavana ja tulehduksia hoitavana herkän ihon yrttinä. Sitä on perinteisesti käytetty lisäämään ihon kuntoa ja kimmoisuutta. Suuren karotenoidi pitoisuuden ansiosta se sopii myös hiivojen hoitoon.

 
Käyttöohje :
Levitä voidetta iholle päivittäin tai tarpeen mukaan. Myös heti auringonoton jälkeen.
 
Kehäkukkavoide on myös tehokas hilseen hoidossa seuraavasti: Hiero voidetta päänahkaan ja anna vaikuttaa parituntia tai saunassa ½ tuntia.
 
 
Säilytys :
Säilyy parhaiten viileässä.
 

 

 641638407001260 g18,9
Tiikerin Voimasalva

Tiikerin Voimasalva

Sulattaa jännitykset, kolotukset ja tukokset tuoden kehoon ja mieleen virkeän olon.

Käyttötarkoitus :
Sulattaa jännitykset, kolotukset ja tukokset tuoden kehoon ja mieleen virkeän olon.
 
Salvan yrttiöljyuutokset, cayennepippuri ja eteeriset öljyt elvyttävät verenkiertoa ja lievittävät kipuja poistamalla kudoksesta kuona-aineita. Salva on myös tehokas hengitystiehyiden avaaja.
 
Siankärsämö, mesiangervo, mäkikuisma ja arnikkiuutokset edistävät verenkiertoa, lievittävät kipuja, poistavat kudoksesta aineenvaihdunnan jätteitä kuten maitohappoja. Ne elvyttävät myös kudoksen ja hermojen uudistumista kulumissa sekä rasitusvammojen yhteydessä. Cayenne-pippuriuutos lämmittää ja elvyttää verenkiertoa ja poistaa kipua.
 
Aromaterapeuttiset eteerisetöljyt kamferi, rosmariini, neilikka, inkivääri, laventeli, timjami, kaneli, mustakuusi, piparminttu, kataja sekä luonnon piparminttuöljystä eristetty mentoli elvyttävät verenkiertoa, lievittävät kipua, auttavat aineenvaihduntajätteiden poistumista, hoitavat kulumia sekä auttavat mm. kylmästä johtuvissa vaivoissa kuten flunssassa.
 
Homeopaattinen arnikki auttaa vanhojenkin lihas- ja nivelvammojen ja rasitusten hoidossa. Suomalaiset kukkaterapiauutokset suopursu, voikukka ja kuusi elvyttävät solujen aineenvaihduntaa, auttavat vanhoissa rasitusvammoissa sekä erilaisissa jännityksissä ja kivuissa.
 
Käyttöohje :
Salvaa hierotaan lievitystä kaipaaville alueille.
 
Säilytys :
Säilyy parhaiten viileässä.
 
 

 

 641638407028919 g19,85
Pakkaspojan Kylmägeeli

Pakkaspojan Kylmägeeli

Yrttinen ja luonnollinen viilentävä apu "kuumiin" lihas- ja nivelvaivoihin.

Yrttinen ja luonnollinen viilentävä apu "kuumiin" lihas- ja nivelvaivoihin
Käyttötarkoitus
Tehokas luomukylmägeeli auttaa lihaskipuihin, -revähtymiin sekä lievittämään lihas- ja niveltulehduksia, poistamaan lihaksista aineenvaihdunnan jätteitä kuten maito- ja virtsahappoja esim. urheilusuorituksen tai hieronnan jälkeen. Sen teho perustuu Suomen kansanlääkinnässä tunnettuihin kotimaisiin luomuyrtteihin; mesiangervo, paju, arnikki ja kuisma lievittävät kipuja, hoitavat tulehduksia ja laukaisevat lihasjännityksiä.
Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt; piparmintusta eristetty luonnonmentoli, piparminttu, eukalyptus, kataja lievittävät kipuja sekä hoitavat tulehtuneita lihaksia ja niveliä.
Kotimaiset kukkaterapeuttiset uutokset; siankärsämö ja tuomi vahvistavat immuniteettiä ja auttavat kudosta vapautumaan kuona-aineista.
Käyttöohje
Levitä hoidettavalle ihoalueelle paikallisesti useita kertoja päivässä tai tarvittaessa.
Älä pidä tuotetta lasten ulottuvilla, äläkä päästä sitä silmiin, haavaumiin tai limakalvoille. Vältä käyttämästä raskausajalla.
Pakkauskoko
75 ml

 

 641638407030275ml10,1
Ojan Isännän Muistolinimentti

Ojan Isännän Muistolinimentti

Vanhan ajan linimentti hartia- ja niskajännityksiin ja nivelalueiden kolotuksiin.

Vanhan ajan linimentti hartia- ja niskajännityksiin ja nivelalueiden kolotuksiin
Käyttötarkoitus
Vanhan ajan rasvaton linimentti, joka imeytyy hyvin ihoon eikä tahraa, sopii mainiosti hartia- ja niskajännityksiin, nivelalueiden kolotuksiin, selkäalueen rentouttamiseen, lihaskireyteen sekä verenkierron elvyttämiseen esimerkiksi jaloissa. Tuote tuoksuu kohtalaisen voimakkaalta vanhan ajan linimenttien tapaan.
Muistolinimentti on muunneltu versio tunnetun luhalahtelaisen kansanparantajan Juho Yli-Ojan kehittämästä linimentistä. Alkuperäistä linimenttiä valmistettiin lähiseudun apteekissa 90-luvun alkupuolelle asti. Osa käytetyistä aineista oli kuitenkin sellaisia, että niitä saisi nykyään vain lääkärin määräyksestä. Frantsilan Luomuyrttitila kehitti linimentistä tehokkaan, mutta turvallisen muunnelman.
Käyttöohje
Linimenttiä sivellään kipeytyneille alueille mielellään 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa. Tehoa lisää lämpö- ja kylmäpakkaukset (Paras Ystävä) ennen tai jälkeen levityksen sekä käyttö saunan tai kylvyn rentouttavan vaikutuksen jälkeen.
Ojan isännän oma käyttösuositus oli: "Kipeää paikkaa haudotaan lämpimällä vesikääreellä, sen jälkeen voidellaan linimentillä ja peitellään villaisella kääreellä. Sopii käytettäväksi hyvin saunan jälkeen."
Pakkauskoko
100ml
 6416384080226100ml19,05
Luontoäidin Virkistävä Jalkavoide

Luontoäidin Virkistävä Jalkavoide

Elvyttämään ja hoitamaan jalkoja.

Käyttötarkoitus
Elvyttämään ja hoitamaan jalkoja. Luontoäidin Virkistävä Jalkavoide auttaa jalkojasi jaksamaan paremmin luonnon tehokkain ja turvallisin keinoin. Siinä käytetyt raaka-aineet hoitavat ja ennaltaehkäisevät suonikohjuongelmia, poistavat turvotusta, virkistävät väsyneitä jalkoja ja elvyttävät laskimoverenkiertoa, tehden jaloista samalla raikkaat ja pehmeät.
 • Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt auringonkukka-, manteli ja jojobaöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Öljyt sisältävät runsaasti hivenaineita sekä vitamiineja ja ravitsevat siten ihoa.
 • Öljyihin on uutettu myös fytoterapeuttisia suomen kansanperinteen arvostettuja kasveja (nokkonen, siankärsämö, voikukka, ratamo, iisoppi, kehäkukka, kuisma), jotka antavat jalkavoiteelle verenkiertoa, lymfan kulkua ja ihoa hoitavat vaikutuksensa.
 • Luomuviljelty hevoskastanja on kansainvälisesti tunnetuin laskimoverenkierron edesauttaja ja suonikohjujen hoitaja.
 • Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt sypressi, pelargoni, frankinsensi ja ruusu elvyttävät laskimoverenkiertoa ja antavan jaloille virkistyneen ja raikkaan olon.
 • Suomalaiseen kukkaterapiaan perustuvat luonnonmukaiset kukkauutteet siankärsämö, nokkonen, voikukka ja koivu virkistävät ja poistavat turvotusta.
 • E-vitamiini elvyttää ihoa ja sen alaista kudosta.
 
Käyttöohje
Levitä voidetta aamuin illoin jalkoihin ja mahdollisille suonikohjualueille.
 
Vinkki
Kun haluat elvyttää ja pehmentää jalkojen tuntuvasti tee jalkanaamio seuraavasti: Levitä voidetta runsaasti jaloille ja laita luonnonkuituiset sukat yöksi jalkoihin.

 

 6416384070241100ml17,9
Luontoäidin 11-yrtin Käsivoide

Luontoäidin 11-yrtin Käsivoide

Hoitaa kädet pehmeiksi ja hyväkuntoisiksi.

Käyttötarkoitus

Luontoäidin 11-yrtin Käsivoide hoitaa kädet pehmeiksi ja hyväkuntoisiksi.

11 Yrtin Käsivoiteen yrttiuutokset sekä luomukasviöljyt hoitavat ja ravitsevat käsien ihoa antaen suojaavan vaikutuksen ja lisäten käsien luonnollista pehmeyttä ja kauneutta. Tukemaan atooppisen ihottuman hoitoa.

 • Auringonkukansiemenen- oliivin-, mantelin ja vehnänalkion luonnonmukaisesti viljellyt kylmäpuristetut öljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Öljyt sisältävät runsaasti ihoa hoitavia hivenaineita sekä vitamiineja.
 • Fytoterapeuttiset öljyuutokset, jotka sisältävät suomen kansanperinteessä arvostettuja kasveja antavat käsivoiteelle hoitavat vaikutuksensa.
 • Aromaterapeuttiset eteerisetöljyt kuten roomalainen kamomilla ja greippi rauhoittavat ja elvyttävät käsien ihoa.
 • Suomalaiseen kukkaterapiaan perustuvat luonnonmukaiset kukkauutteet; nokkonen, siankärsämö ja voikukka virkistävät, elvyttävät ja suojaavat käsien ihoa. E-vitamiini elvyttää ja aloe sekä kasviglyseriini kosteuttavat ihoa.

 

Käyttöohje

Voidetta hierotaan säännöllisesti käsille myös iltaisin ennen nukkumaan menoa. Hoitamalla kynsinauhojen alueet voiteella, kynsien hyvä kunto, kestävyys ja kauneus säilyvät.

 

Vinkki

Tee käsinaamio levittämällä voidetta hieman runsaammin käsille ja kynsinauhoille. Laita käsineet käteen muutamaksi tunniksi lisäämään tuotteen tehoa. Näin saat kädet suloisen pehmeiksi.

 

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka-standardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.

 

 6416384070234100ml17,9
Lohikäärmesalva

Lohikäärmesalva

Aromaterapeuttinen verenkiertoa elvyttävä ja lihasjännityksiä laukaiseva linimenttisalva.

Käyttötarkoitus:
Aromaterapeuttinen verenkiertoa elvyttävä ja lihasjännityksiä laukaiseva linimenttisalva.
 
Monipuolista Lohikäärmesalvaa voidaan käyttää lihasjännityksien ja kolotusten laukaisemiseen, flunssan oireiden lieventämiseen ja päänsäryn helpottamiseen.
 
Valmistuksessa on käytetty hyväksi suomalaisen kansanlääkinnän yrttiperinteitä, kiinalaista yrttitietoutta ja kukkaterapian hoitokokemuksia. Eteerisistä öljyistä Rosmariini-, mänty-, kataja-, lamosalali- neilikka-, laventeli-, piparminttu- ja eukalyptus osa on voimakkaasti lämmittäviä, verenkiertoa edistäviä, lihasten jännityksiä ja tukoksia laukaisevia. Toiset taas rentouttavat, viilentävät ja lievittävät tulehduksia.
 
Siankärsämö, mäkikuisma, niittyhumala ja ratamo elvyttävät aineenvaihduntaa, poistavat kuona-aineita ja maitohappoja sekä hoitavat ihoa.
 
Kehäkukka, takiaisen juuri, ratamo, ukontulikukka ja puna-apila hoitavat ihoa ja elvyttävät lymfan toimintaa.
 
Kylmäpuristetut luomulaatuiset Auringonkukansiemen- ja oliiviöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti hivenaineita ja vitamiineja sekä tärkeitä rasvahappoja. Mehiläisvaha on tunnettu jo tuhansia vuosia arvokkaana ihoa hoitavana aineena.
Käyttöohje :
Lohikäärmesalvaa sivellään ja hierotaan ihoon useita kertoja päivässä tarpeen mukaan.
 • Lievittämään hartioiden ja niskan jännittyneisyyttä sekä nivel- ja selkäkipuja.
 • Päänsärkyyn, jolloin salvaa hierotaan niskaan, hartioihin ja ohimoille.
 • Akupistehierontaan ja yleisesti kipualueitten hierontaan.
 • Elvyttämään verenkiertoa ja lämmittämään esim. kylmiä jalkoja ja niveliä.
 • Lämmittämään ja lievittämään flunssaista ja tukkoista oloa, jolloin salvaa hierotaan rinta-alueelle, ylä- ja alaselkään, niskaan, korvalehtiin sekä jalkapohjiin.
 
Säilytys :
Säilyy parhaiten viileässä.
 
 
 

 

 55 g21,25
Lohikäärmesalva

Lohikäärmesalva

Aromaterapeuttinen verenkiertoa elvyttävä ja lihasjännityksiä laukaiseva linimenttisalva.

Käyttötarkoitus:
Aromaterapeuttinen verenkiertoa elvyttävä ja lihasjännityksiä laukaiseva linimenttisalva.
 
Monipuolista Lohikäärmesalvaa voidaan käyttää lihasjännityksien ja kolotusten laukaisemiseen, flunssan oireiden lieventämiseen ja päänsäryn helpottamiseen.
 
Valmistuksessa on käytetty hyväksi suomalaisen kansanlääkinnän yrttiperinteitä, kiinalaista yrttitietoutta ja kukkaterapian hoitokokemuksia. Eteerisistä öljyistä Rosmariini-, mänty-, kataja-, lamosalali- neilikka-, laventeli-, piparminttu- ja eukalyptus osa on voimakkaasti lämmittäviä, verenkiertoa edistäviä, lihasten jännityksiä ja tukoksia laukaisevia. Toiset taas rentouttavat, viilentävät ja lievittävät tulehduksia.
 
Siankärsämö, mäkikuisma, niittyhumala ja ratamo elvyttävät aineenvaihduntaa, poistavat kuona-aineita ja maitohappoja sekä hoitavat ihoa.
 
Kehäkukka, takiaisen juuri, ratamo, ukontulikukka ja puna-apila hoitavat ihoa ja elvyttävät lymfan toimintaa.
 
Kylmäpuristetut luomulaatuiset Auringonkukansiemen- ja oliiviöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti hivenaineita ja vitamiineja sekä tärkeitä rasvahappoja. Mehiläisvaha on tunnettu jo tuhansia vuosia arvokkaana ihoa hoitavana aineena.
Käyttöohje :
Lohikäärmesalvaa sivellään ja hierotaan ihoon useita kertoja päivässä tarpeen mukaan.
 • Lievittämään hartioiden ja niskan jännittyneisyyttä sekä nivel- ja selkäkipuja.
 • Päänsärkyyn, jolloin salvaa hierotaan niskaan, hartioihin ja ohimoille.
 • Akupistehierontaan ja yleisesti kipualueitten hierontaan.
 • Elvyttämään verenkiertoa ja lämmittämään esim. kylmiä jalkoja ja niveliä.
 • Lämmittämään ja lievittämään flunssaista ja tukkoista oloa, jolloin salvaa hierotaan rinta-alueelle, ylä- ja alaselkään, niskaan, korvalehtiin sekä jalkapohjiin.
 
Säilytys :
Säilyy parhaiten viileässä.
 

 

 641638407021019 g12,55
11 Yrtin Hoitosalva

11 Yrtin Hoitosalva

Ihoa uudistava ja rauhoittava luomuyleisvoide, lempinimeltään ”Frantsilan ihmesalva”.

Käyttötarkoitus

Ihoa uudistava ja rauhoittava luomuyleisvoide, lempinimeltään "Frantsilan ihmesalva".
 
Salva on erinomainen mm. ihottumien, peräpukamien, mustelmien, syylien, luomien, maksaläikkien, ihon kovettumien, säärihaavojen, palovammojen ja arpien hoidossa, auringonoton jälkeen ja ahavoituneille huulille. Vedetön salva sopii myös ulkoilu- ja suojavoiteeksi koko perheelle.
 
Salvassa on 11 yrttiä, joita suomalainen kansanlääkintätaito ja yrttitutkimus perinteisesti arvostavat tehokkaina ihorohtoina.
 • Siankärsämö, takiainen ja pihatatar ravitsevat ja elvyttävät ihoa.
 • Ukontulikukka ja puna-apila pehmentävät ihoa.
 • Piha- ja heinäratamo, niittyhumala, mäkikuisma ja kehäkukka uudistavat, rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Pihatähtimö poistaa kutinaa.
 • Takiainen ja kehäkukka estävät hiivojen kasvua ja alentavat tulehduksia.
 • Siankärsämö, ratamo ja kehäkukka desinfioivat ihoa ja uudistavat ihosolukkoa
 • Mäkikuisma sekä kehäkukka hoitavat vaurioituneita hermosoluja ja ovat siten apuna esim. palovammojen hoidossa.
 

Käyttöohje

Sivellään hoidettavalle iholle päivittäin 2-4 kertaa tai tarvittaessa. Hoitovaikutusta voi tehostaa peittämällä alue siteellä tai laastarilla esim. syylät ja luomet, kovettumat ja ihon halkeamat.
 

Säilytys

Säilyy parhaiten viileässä.
 

 

 641638407011119 g12,55
Lemminkäisen Äidin Terva-pihkasalva

Lemminkäisen Äidin Terva-pihkasalva

Kantapäiden halkeamiin, iho-ongelmiin, psoriin.

Käyttötarkoitus

Desinfioivan, hoitavan ja pehmentävän ominaisuuden ansiosta salvaa voidaan käyttää ihon halkeamissa, kovettumissa ja paksunnoksissa sekä ihottumassa, psoriaasissa ja makuuhaavoissa. Lemminkäisen Äidin Terva-pihkasalva on erinomainen myös hyönteisten pistoksiin ja niiden karkottamiseen.

"Pihkan, tervan tehohoito, mehiläisen mesianti, maammon salvassa samassa".

Männyn terva on antibakteerinen ja desinfioiva. Sitä on tuloksellisesti käytetty lääketieteellisissä tutkimuksissa psoriasiksen ja atooppisten ihottumien hoitoon. Terva on oiva apu tulehdusten ja halkeilevan ihon sekä maitoruven ja finnien hoidossa. Tervalla karkoitetaan hyttysiä sekä hoidetaan hyttysten pistoja.

Kuusen ja männyn pihka ovat antibakteerisia, desinfioivia ja tulehduksia hoitavia. Takiaisenjuuri on myös arvokas tulehdusten hoitaja, jota on käytetty yleisesti ihon ja hilseen hoidossa.

Auringonkukansiemen- ja oliiviöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti hivenaineita ja vitamiineja sekä tärkeitä rasvahappoja. Mehiläisvaha on tunnettu jo tuhansia vuosia arvokkaana ihoa hoitavana aineena.

 

Käyttöohje

Sivellään hoidettavalle iholle tarvittaessa tai päivittäin muutama kerta. Hoitovaikutusta voidaan tehostaa peittämällä alue siteellä.

 

Säilytys

Säilyy parhaiten viileässä.

 

 641638416000319 g13,45
Ravitseva Kasvovoide

Ravitseva Kasvovoide

Ihana ruusuinen ravitseva ja kosteuttava « Midsummer Rose » päivä- ja yövoide.

Käyttötarkoitus :
Ihana ruusuinen ravitseva ja kosteuttava päivä- ja yövoide.
 
Suomalaisia luomu juhannusruusuja ja yrttejä sisältävä antioksidanttinen voide elvyttää ihon terveitä toimintoja, suojaa ihoa ulkoisilta epäpuhtauksilta sekä sisäisen stressin aiheuttamalta väsymiseltä. Voide uudistaa ja elvyttää ihoa, pitäen sen kimmoisana samalla ehkäisten pintaryppyjen muodostumista. Ruusuinen voide edesauttaa myös laajentuneiden pintaverisuonien (couperosa ihon) korjaantumista. Voiteen aromaterapeuttiset ja kukkaterapeuttiset ainesosat kohottavat mielialaa ja avaavat sydäntä omalle ja muiden kauneudelle.
 
Ruusua arvostetaan perinteisesti onnellisuuden kukkana. Voiteessa ruusu on uutostiivisteenä, eteerisenä öljynä, siemenöljynä ja kukkaterapeuttisena uutoksena. Luomuvoiteen 9 erikoisöljyä ja vahaa sekä 10 suomalaista luomuyrtti ja 3 kukkaterapeuttista uutosta tekevät tuotteesta ainutlaatuisen.
 
Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt auringonkukka-, argaani-, avokado-, helokki-, jojoba-, tyrnin marja- ja siemen-, ruusunsiemen- ja manteliöljyt sekä karitevoi ja mehiläisvaha ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia, parantavia ja suojaavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti iholle tärkeitä rasvahappoja, hivenaineita sekä vitamiineja ja siten ravitsevat ihoa.
 
Kotimaiset luomuyrttiuutokset (ratamo, niittyhumala, puna-apila, poimulehti, peltokorte, keto-orvokki, ruusu) elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa. Ne epitelisoivat eli parantavat ihosolukon uudistumista näin auttaen ihoa pysymään nuorekkaana ja kimmoisana.
 
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt (ruusu, santelipuu, frankinsensi, neroli, patsuli, anis, pelargoni) antavat tuotteelle mieltä kohottavaa tuoksua hoitaen ja elvyttäen samalla ihon toimintoja.
 
Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset (siankärsämö, metsäorvokki, villiruusu) kohottavat mielialaa, ihon immuniteettia ja suojautumiskykyä sekä lisäävät nuorekasta hehkua ja kuulakkuutta.
 
Luonnon tokoferoli eli E-vitamiini elvyttää ihokudoksen terveyttä ja luonnonmukaisesti viljellyn aaloe-kasvin lehdistä saatu geeli sekä kasviglyseriini kosteuttavat ihoa. Suomalainen kuusen sisäoksa- ja rosmariiniuutokset toimivat tehokkaina antioksidantteina.
Käyttöohje :
Käytä päivittäin ravitsevana ja kosteuttavana päivä- ja yövoiteena. Helposti imeytyvä voide sopii hyvin myös meikin alle.
 
Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ja luomustandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.
 

 

 641638419001740ml20,2
Ruusu Vartalovoi

Ruusu Vartalovoi

Ruusuisen « Midsummer Rose » voipuu-vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti kaikkia ihotyyppejä ja erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa tehden ihosta pehmeän ja joustavan.

Käyttötarkoitus :
Ruusuisen voipuu-vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti kaikkia ihotyyppejä ja erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa tehden ihosta pehmeän ja joustavan.
 
Pehmeän tuoksuinen Rose vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti myös kuivaa ja herkkää ihoa. Käytä sitä erityistä huolta tarvitseville ihoalueille. Erinomainen myös kyynärpäille, kynsinauhoille ja kynsille.
 
Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt karite- eli voipuun rasva ja jojobaöljy ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia ja suojaavia vahoja. Niiden sisältävät runsaat hivenaineet sekä vitamiinit ravitsevat ihoa.
 
Luomuvaniljan öljyuutos rauhoittaa mieltä ja lievittää henkistä uupumusta samalla auttaen stressi-ihoa saamaan takaisin elastisuutensa ja kauniin hohtonsa.
 
Kotimainen luomujuhannusruusun ja -kehäkukan öljyuutokset elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa parantaen ihosolukon uudistumista samalla nostaen sen immuniteettia.
 
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt; ruusu, laventeli, piparminttu, palmarosa, patsuli ja fenkoli elvyttävät ihon toimintoja, rauhoittavat ihon ärtyneisyyttä ja rentouttavat mieltä.
 
Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset; lumme, villiruusu, metsäkurjenpolvi kohottavat ja tasapainottavat mielialaa lisäten ihoon nuorekasta hehkua ja kuulakkuutta.
 
 
Käyttöohje :
Sopii päivittäiseen käyttöön. Levitä vartalovoita kehon iholle esim. suihkun jälkeen, käsien sekä kynsinauhojen hoitoon usean kerran päivässä. Käytä voidetta myös pakkasvoiteena.
 
 
Säilytys :
Vartalovoi säilyy hyvänä 2-3 vuotta. Jos se pääsee sulamaan tai jäätymään, se tulee rakeiseksi. Se ei kuitenkaan mene pilalle tästä, vaan kädessä se pehmiää taas normaaliin tapaan kädessä sekoitettaessa. Näin ollen karitevoita ei saa pitää yli 30 asteen lämmössä ja se täytyy myös suojata pakkaselta.

 

 641638407032655ml17,85
Ruusuinen Kasvovesi

Ruusuinen Kasvovesi

Virkistävä ja ihoa hoitava, luonnonmukainen ja alkoholiton « Midsummer Rose » kasvovesi suihkepullossa kaikille ihotyypeille

Käyttötarkoitus :
Virkistävä ja ihoa hoitava, luonnonmukainen ja alkoholiton kasvovesi suihkepullossa kaikille ihotyypeille.
 
Kasvovesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa säilyttäen ihon luonnollisen pH tasapainon. Se tekee ihosta kimmoisan ja raikkaan. Kasvoveden sisältämät raaka-aineet tasapainottavat ja virkistävät ihoa puhdistuksen jälkeen tuomalla sille joustavuutta sekä jättämällä iholle raikkaan, virkistävän kuulauden ja tuoksun. Käytä myös aina kun kasvot kaipaavat raikkauden tunnetta.
 
Kotimaiset luomuyrttiuutokset (ratamo, niittyhumala, puna-apila, poimulehti, peltokorte, keto-orvokki, juhannusruusut) sekä luomuaaloe elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa. Ne epitelisoivat eli parantavat ihosolukon uudistumista näin auttaen ihoa pysymään nuorekkaana ja kimmoisana.
 
Luomuruusun kukkaisvesi raikastaa ihoa ja estää ryppyjen syntymistä.
 
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt (ruusu, limetti) elvyttävät ja virkistävät ihon toimintoja sekä nostavat mielialaa tuomalla kasvoille positiivisen vireen.
 
Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset (metsäkurjenpolvi, siankärsämö, villiruusu) kohottavat mielialaa, ihon immuniteettia ja suojautumiskykyä sekä lisäävät nuorekasta hehkua ja kuulakkuutta.
 
Käyttöohje :
Levitä kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen esim. vanun avulla. Suositeltavaa käyttää muulloinkin kuin puhdistuksen jälkeen eli aina kun iho kaipaa virkistymistä.
Käytä myös virkistävänä ja rentouttavana silmähauteena; kostuta silmäkompressit ensin vedellä ja suihkuta sitten kasvovettä päälle. Anna vaikuttaa 10 minuuttia.
Ei suositella käytettäväksi juuri ennen auringonottoa tai solariumia.
 
 
Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ja luomustandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.
 6416384190055110ml20,2
Luontoäidin Hoitava Huulivoide

Luontoäidin Hoitava Huulivoide

Suojaa huulia kaikkina vuoden aikoina ja pitää ne pehmeänä.

Käyttötarkoitus:
 
Suojaa huulia kaikkina vuoden aikoina ja pitää ne pehmeänä.
 
Luontoäidin vedetön huulivoide hoitaa, ravitsee ja kosteuttaa huulia tehokkaasti kaikkina vuodenaikoina. Yrttien ja öljyjen kasvikarotenoidit ja antioksidantit hoitavat ja myös suojaavat huulia luonnollisella tavalla auringolta, tuulelta ja kylmältä.
 
Kylmäpuristetut luomuvahat jojobaöljy, kariteöljy eli voipuun rasva ja mehiläisvaha sekä luomuhelokki- ja hamppuöljy ravitsevat, hoitavat ja suojaavat huulia sisältämiensä vitamiinien, hivenaineiden ja arvokkaiden rasvojensa avulla.
 
Kotimaiset luomuyrtit kehäkukka, puna-apila, niittyhumala, sitruunamelissa, ruusu uudistavat, elvyttävät, pehmentävät ja suojaavat huulia.
 
Aromaterapeuttinen eteerinen anisöljy antaa tuotteelle raikkaan maun ja lisää virkeyden ja ilon tunnetta.
 
Suomalaiset kukkaterapiauutokset villiruusu, mustikka, siankärsämö hellivät niin huulia kuin mieltäkin.
 
Käyttöohje:
Levitä ohut kerros huulivoidetta tarpeen mukaan. Huulivoidetta on hyvä käyttää huulipunan alla sekä kasvoilla pakkasvoiteena.
 641638407027215ml14,3
Taivaallinen Parfyymi

Taivaallinen Parfyymi

Frantsilan Luomuyrttitilan emännän kehittämä, alkoholiton öljyparfyymi.

Käyttötarkoitus

"Taivaallisen" ihana tuoksuyhdistelmä on Frantsilan Luomuyrttitilan emännän Virpi Raipala-Cormierin kehittämä, alkoholiton öljyparfyymi.

Taivaallinen Parfyymi Kortti on 100 % AITO LUONNON PARFYYMI A LA VIRPI RAIPALA-CORMIER

Virpi teki parfyymin oman hyvän olonsa lisääjäksi sekä myönteisyytensä ja onnellisuutensa kohottajaksi. Myöhemmin lukemattomista toiveista johtuen, hän alkoi valmistaa sitä myös muiden iloksi.

Parfyymin jokaisella valmistusaineella on oma vaikutuksensa ja symboliikkansa, joka ilmenee kortin selityksistä.

Taivaallinen parfyymi tasapainottaa tunne-elämää, kohottaa mielialaa ja auttaa parisuhteessa.

"Elämä on ihanaa kun sen vain oikein oivaltaa!"

 

Valmistusaineet

Valmistusaineina on käytetty ainoastaan 100 % aitoja luonnon raaka-aineita; Frantsilassa Virpin itseviljelemää maariantuoksuheinää sekä kasvien aitoja, aromaterapialaatua olevia eteerisiä öljyjä ja hartseja sekä myös kukka- ja kiviterapiaa uutettuna luomujojobaöljyyn. Ei sisällä säilöntäaineita.

 

 64163841200072 ml12,45
Uudistava Kuorintavoide

Uudistava Kuorintavoide

Hellävarainen ravinnerikas ruusuinen « Midsummer Rose » luomuvoide kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

Käyttötarkoitus :

Hellävarainen, ravinnerikas ja ruusuinen luomuvoide kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

Suomalaiset juhannusruusu sekä 11 muuta erikoiskasviuutosta ja korkealaatuista kasviöljyä tekevät tuotteesta erikoisen hoitavan. Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt ja kukkaterapeuttiset uutokset auttavat koko olemusta hyvälle mielelle.

Erittäin hienojakoinen merellinen piilevä toimii voiteessa kuorivana aineena ja suomalaiset yrttiuutokset sekä papaijan entsymaattisesti kuoriva hedelmäuutos uudistavat ihosolukkoa ja tekevät ihosta kirkkaan ja joustavan.

Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt auringonkukka-, manteli-, jojoba-, argaani-, tyrni- ja helokkiöljyt sekä karitevoi ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti hoitavia rasvahappoja, hivenaineita, vitamiineja sekä antioksidantteja raviten ja suojaten siten ihoa.

Kotimaiset luomuyrttiuutokset (peltokorte, ratamo, niittyhumala, puna-apila, poimulehti, keto-orvokki, ruusu) elvyttävät ihon toimintoja ja epitelisoivat eli parantavat ihosolukon uudistumista ja auttavat näin ihoa pysymään nuorekkaana ja kimmoisana.

Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt (neroli, ruusu, santelipuu, frankinsensi, piparminttu) antavat tuotteelle mieltä kohottavaa tuoksua hoitaen ja elvyttäen samalla ihon toimintoja.

Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset (koivu, voikukka, villiruusu) kohottavat mielialaa, elvyttävät sekä ravitsevat ihoa ja poistavat turvotusta.

Luonnon tokoferoli eli E-vitamiini elvyttää ihokudoksen terveyttä ja luonnonmukaisesti viljellyn aaloe-kasvin lehdistä saatu geeli sekä kasviglyseriini kosteuttavat ihoa. Suomalainen kuusen sisäoksa- ja rosmariiniuutokset toimivat tehokkaina antioksidantteina.

Käyttöohje :

Levitä kostutetuille kasvoille ja hiero sormenpäillä hellävaraisesti. Kuori hyvin varoen couperoottisia alueita, eli ihoa, jossa on laajentuneita verisuonia kuten nenän sivut ja poskipäät. Huuhtele pois haalealla vedellä. Toista käsittely viikoittain - myös esim. saunan yhteydessä.

 

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ja luomustandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.


 

  

 641638419002440ml16,7
Elvyttävä Yrttisavinaamio

Elvyttävä Yrttisavinaamio

« Midsummer Rose » naamio syväpuhdistaa ja tekee kasvojen ihosta kuulaan ja ihanan.

Käyttötarkoitus :
Syväpuhdistaa ja tekee kasvojen ihosta kuulaan ja ihanan.
 
Yrttisavinaamio poistaa ihosta epäpuhtauksia, vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja elvyttää tehokkaasti solujen aineenvaihduntaa. Yrttisavinaamio antaa iholle kirkkautta ja heleää kuulakkuutta. Elvyttävä, syväpuhdistava ja ihoa tasapainottava ja rauhoittava hoitonaamio sopii kaikille ihotyypeille.
 
Mineraalirikas valko- eli kaoliinisavi poistaa ihon epäpuhtauksia samalla supistaen ihohuokosia ja tasapainottaen talineritystä. Kaoliinisavi desinfioivana ja rauhoittavana aineena antaa iholle samettista pehmeyttä.
 
Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt auringonkukansiemen-, avokado, oliivi, argaani-, tyrnin marja- ja siemen-, helokki- ja ruusun marjaöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti tärkeitä rasvahappoja, hivenaineita sekä vitamiineja jotka ravitsevat ja parantavat ihoa.
 
Kotimaiset luomuyrttiuutokset; ratamo, pihatatar, puna-apila, kehäkukka, kuisma, niittyhumala, siankärsämö, takiaisen juuri, ukontulikukka, pihatähtimö, poimulehti, peltokorte, keto-orvokki elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa. Ne parantavat ihosolukon uudistumista auttaen ihoa pysymään nuorekkaana ja kimmoisana.
 
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt; piparminttu, ruusu, ylang ylang) antavat tuotteelle mieltä kohottavaa tuoksua hoitaen, desinfioiden ja elvyttäen samalla ihon toimintoja.
 
Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset; siankärsämö, lumme, nokkonen kohottavat mielialaa, ihon immuniteettia ja suojautumiskykyä sekä lisäävät nuorekasta hehkua ja kuulakkuutta.
 
Luonnon tokoferoli eli E-vitamiini elvyttää ihokudoksen terveyttä ja luonnonmukaisesti viljellyn aaloe-kasvin lehdistä saatu geeli sekä kasviglyseriini kosteuttavat ihoa. Suomalainen kuusen sisäoksa- ja rosmariiniuutokset toimivat tehokkaina antioksidantteina.
 
Käyttöohje :
 
Levitä naamio puhdistetuille kasvoille ja kaulalle kerran viikossa. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Saunan yhteydessä, naamio voidaan levittää lämmön vaihteluille herkistyneen ihon suojaksi. Poista naamio haalealla vedellä. Suojaa lopuksi iho ravitsevalla kasvovoiteella.
 
Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ja luomustandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.

 

 641638419003140ml16,7
Hellä Luomu Shampoo

Hellä Luomu Shampoo

« Midsummer Rose » shampoo helli hiuksiasi ja koko olemustasi ympäristöä kunnioittaen.

Käyttötarkoitus

Hellä Luomu Shampoo hellii hiuksiasi ja koko olemustasi ympäristöä kunnioittaen.

Suomen puhtaan luonnon tehokkaat luomuyrtti- ja kukkaterapeuttiset uutokset, aromaterapeuttiset eteeriset öljyt sekä hellävaraiset luonnon pesevät aineet tekevät hiuksistasi terveet ja hohtavat.

Kotimaiset luomuyrttiuutokset (kamomilla, peltokorte, takiainen) rauhoittavat ja antavat hiuksille kiiltoa, korjaavat vaurioituneita hiuksia, vahvistavat hiuksia ja vastustavat hilseen muodostumista.

Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt (piparminttu, ylang ylang, rosmariini) rauhoittavat kutinaa ja raikastavat hiuksia, hoitavat hauraita latvoja, vahvistavat ja parantavat hiusten kuntoa.

Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset (mustikka, ratamo, villiruusu, kuusi) tukevat ravintoaineidensaantia ja lisäävät itsevarmuutta oman ulkonäön suhteen. Ne edesauttavat onnellisuutta ja rentouttavat sekä nostavat päänahan immuniteettiä esim. stressitilanteiden yhteydessä.

 

Käyttöohje

Kastele hiukset, laimenna shampoo veden kanssa ja levitä hiuksiin, hieroen myös päänahka, huuhtele huolellisesti.

 

 6416384140043200ml9,25
Hellävarainen Puhdistusemulsio

Hellävarainen Puhdistusemulsio

Ruusuinen « Midsummer Rose » emulsio puhdistamaan epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti.

Käyttötarkoitus :
Ruusuinen emulsio puhdistamaan epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti.
 
Ruusuisen raikas, hellävarainen ja vesiliukoinen luonnonmukainen puhdistusemulsio hoitaa ja puhdistaa ihohuokosiin kertyneet epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti. Se sopii kaikille ihotyypeille, eikä kuivata ihoa.
 
Puhdistusemulsion sisältämät raaka-aineet ravitsevat ja rauhoittavat ihoa sekä auttavat säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden. Midsummer Rose Hellävarainen puhdistusemulsio jättää ihon kuulaaksi ja joustavaksi.
Luomuauringonkukan siemenöljy ravitsee ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti.
 
Luomuyrttiuutokset (ratamo, niittyhumala, puna-apila, poimulehti, peltokorte, keto-orvokki ja juhannusruusut) elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa. Ne epitelisoivat eli parantavat ihosolukon uudistumista näin auttaen ihoa pysymään nuorekkaana ja kimmoisana.
 
Luomuruusun kukkaisvesi raikastaa ihoa ja estää ryppyjen syntymistä.
 
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt (ruusu, neroli, laventeli, roomalainen kamomilla, greippi) antavat tuotteelle mieltä kohottavaa tuoksua samalla hoitaen ja elvyttäen ihon toimintoja.
 
Luomukukkaterapeuttiset uutokset (metsäkurjen-polvi, siankärsämö, villiruusu) kohottavat mielialaa, ihon immuniteettia ja suojautumiskykyä sekä lisäävät nuorekasta hehkua ja kuulakkuutta.
 
Luonnon tokoferoli eli E-vitamiini elvyttää ihokudoksen terveyttä ja kasviglyseriini kosteuttaa ihoa. Homeopaattinen Chamomile (Kamomilla) D10 elvyttää ihon terveyttä.
 
Käyttöohje :
Hiero puhdistusemulsiota kosteille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele haalealla vedellä. Taputtele iho kuivaksi ja viimeistele Midsummer Rose - kasvovedellä.
 
 
 
 
 
 
Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ja luomustandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.
 

 

 6416384190048110ml20,2
Luomu Karitevoi

Luomu Karitevoi

Kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta.

Käyttötarkoitus

Vitamiinirikas luomukaritevoi kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta. Se on erityisen suositeltava kuivalle, ikääntyvälle ja ärtyneelle iholle sekä allergisille ja lapsille.

Karitevoi eli voipuun rasva (shea butter) on kasvin pähkinöistä puristettu rasva, joka sisältää runsaasti vitamiineja (A, E ja F) ja fytosteroleita.

Afrikkalaiset naiset ovat käyttäneet sitä kauneudenhoidossaan vuosisatoja. Se on suojannut heidän ihoaan niin auringonpaahtelta kuin tuulenkin ahavoittavalta vaikutukselta. Afrikkalaiset naiset saavat tämän kasvin kautta myös lisäansiota itselleen, sillä pähkinät kerätään käsin ja käsitellään pääasiallisesti käsityönä, jolloin sen käyttö on eettisesti hyvin hyvä parantamaan naisten elinehtoja.

Karitevoita kannattaa muistaa suositella erityisesti henkilöille, jotka ovat allergisia sekä herkkiä myös aidoille kasviöljyille, eteerisille öljyille ja hellävaraisimmillekin säilöntäaineille.

 

Säilytys

Karitevoi säilyy hyvänä 2-3 vuotta. Jos se pääsee sulamaan tai jäätymään, se tulee rakeiseksi. Se ei kuitenkaan mene pilalle tästä, vaan kädessä se pehmiää taas normaaliin tapaan kädessä sekoitettaessa. Näin ollen karitevoita ei saa pitää yli 35 asteen lämmössä ja se täytyy myös suojata pakkaselta.

 

Käyttöohje

Levitä hoidettavalle ihoalueelle aamuin illoin tai tarvittaessa.

Karitevoita voidaan käyttää myös voiteiden kanssa yhdessä, jos halutaan lisätä esimerkiksi Frantsilan Kehäkukkavoiteen rasvaisuutta esim. atooppisen ihon hoidossa.

 

 

 641638407033355ml12,5
Nuorekas Hehku Tehovoide

Nuorekas Hehku Tehovoide

Luonnon « Midsummer Rose » tehovoide ikääntyvälle iholle.

Käyttötarkoitus

Luonnon tehovoide ikääntyvälle iholle.

Elvyttävä, ruusuinen kauneusvoide toimii tehovoiteena kaikille ihotyypeille. Nuorekas Hehku Tehovoide on kehitetty erikoisvoiteeksi ryppyalueille. Se on erinomainen myös couperosa-iholle. Midsummer Rose AG Tehovoiteen tehoaineet ovat todistetusti pintaryppyjä ennaltaehkäiseviä ja madaltavia.

Luomulaatuisten suomalaisten yrtti- ja kukkaterapeuttisten uutosten, kylmäpuristettujen kasviöljyjen, sekä aromaterapeuttisten eteeristen öljyjen bioaktiiviset aineosat imeytyvät ihosoluihin antaen iholle kosteutta, ravinteita, vitamiineja ja antioksidantteja. Näin iho kiinteytyy ja saa uutta elastisuutta, kuulakkuutta ja hohdetta.

 

Vitamiinirikkaat ja hoitavat luomulaatuiset, kylmäpuristetut kasviöljyt (auringonkukan siemen-, jojoba-, oliivi- manteli-, karite-, helokin siemen-, venhnänalkio-, avokado-, argaani- sekä tyrnin siemen- ja marjaöljyt) ravitsevat ihoa ja elvyttävät sen terveitä toimintoja.

Kotimaiset antioksidanttiset luomuyrttiuutokset (niittyhumala, pihatähtimö, mäkikuisma, kehäkukka, kamomilla, ratamo, puna-apila, pihatatar, ukontulikukka, takiaisenjuuri, siankärsämö, peltokorte, juhannusruusut, keto-orvokki, poimulehti) elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa. Ne epitelisoivat eli parantavat ihosolukon uudistumista näin auttaen ihoa pysymään nuorekkaana ja kimmoisana.

Pyökin silmu-uute tutkitusti estää pintaryppyjen muodostumista ja lisää ihon luonnollista kosteustekijää.

Aloe on tunnetusti ihoa kosteuttava aine, joka estää myös ryppyjen muostumista, NMF - (Natural moisturizing factor) avulla.

Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt (neroli, ruusu, santeli, frankinsensi, fenkoli) antavat tuotteelle mieltä kohottavaa tuoksua samalla hoitaen ja elvyttäen ihon toimintoja ja estäen ihon ennenaikaista vanhenemista.

Luomukukkaterapeuttiset uutokset (villiruusu, metsäkurjenpolvi, niittyhumala) kohottavat mielialaa, ihon immuniteettia ja suojautumiskykyä sekä lisäävät nuorekasta hehkua ja kuulakkuutta.

Rohtoraunioyrtin homeopaattinen uutos elvyttää ihokudoksen kiinteytymistä ja paranemista.

Luonnon tokoferoli eli E-vitamiini elvyttää ihokudoksen terveyttä ja kasviglyseriini kosteuttaa ihoa.

 

Riippumattoman laboratorion testeissä on havaittu kasviuutosten erittäin myönteinen vaikutus ryppyjen hoidossa. Mm. tuotteen sisältämä pyökinsimu-uute (2%) vaikutti 4 viikon testiaikana koehenkilöillä seuraavasti: pintarypyt vähenivät n. 10% ja ihon kosteus lisääntyi 30% ja laboratoriotesteissä ihosolujen hapenottokuky lisääntyi 71% sekä uusiutuminen tehostui 42%.

 

Käyttöohje 

Levitä aamuin ja illoin tehohoitoa tarvitseville alueille.

 

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.

 

 641638419009340ml22
Silmänympärysvoide - Säteilevä Katse

Silmänympärysvoide - Säteilevä Katse

« Midsummer Rose » silmänympärysvoide tasoittamaan pintaryppyjä ja pikkujuonteita.

Käyttötarkoitus :
Tasoittamaan pintaryppyjä ja pikkujuonteita.
 
Hellävarainen ja kevyt silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille. Sen hoitavat ja ravitsevat luomuyrtti- ja öljyuutokset sekä muut luonnon antioksidanttiset raaka-aineet antavat silmäalueen herkälle iholle kosteutta, joustavuutta ja kirkkautta tasoittaen näin pintaryppyjä ja pikkujuonteita. Myönteisenä sivuvaikutuksena turvotus ja silmäpussit madaltuvat sekä stressaantuneet silmät virkistyvät esim. tietokonetyöskentelyä tekevillä henkilöillä. Käytä myös suun ympärillä.
 
Vitamiinirikkaat ja hoitavat luomulaatuiset, kylmäpuristetut kasviöljyt (jojoba-, karite-, helokin siemen-, argaani- sekä tyrnin siemen- ja marjaöljyt) ravitsevat ihoa ja elvyttävät sen terveitä toimintoja.
 
Kotimaiset luomuyrttiuutokset (ratamo, mäkikuisma, peltokorte, voikukka, ruiskaunokki, pihatähtimö, poimulehti) vastustavat sisältämiensä antioksidanttien kuten flavonoidien ansiosta soluissa tapahtuvia vapaiden radikaalien hyökkäyksiä. Näin ihon elpyy, uudistuu ja pysyy kimmoisana.
 
Santelipuun aito aromaterapeuttinen eteerinen öljy rauhoittaa herkintäkin ihoa.
 
Luomulaatuiset kukkaterapeuttiset uutokset (mustikka, niittyhumala, villiruusu) virkistävät ihosoluja ja nostavat mielialaa. Näin silmäalue tulee sädehtiväksi.
 
Kehäkukan homeopaattinen uutos virkistää silmiä sekä elvyttää herkän ihokudoksen terveyttä. Rauhoittaa ihoärsytystä.
 
Luonnon tokoferoli eli E-vitamiini elvyttää ihokudoksen terveyttä.
 
Käyttöohje :
Levitä voidetta aamuin illoin hyvin ohuesti ja hellästi taputellen silmien ja suun ympärysiholle.
 

 

 641638419008615ml18,2
Uudistava Kasvonaamio Tri-Dosha

Uudistava Kasvonaamio Tri-Dosha

Ihoa uudistava ja hoitava ayurveda Tri-dosha kasvonaamiojauhe.

Ayurvedinen Tri-dosha ihoa uudistava ja hoitava kasvonaamio suomalaisista hoitavista luomuyrteistä, marjoista, kaurasta ja savesta
Käyttötarkoitus
Uudistava kasvonaamio ravitsee ja tekee ihon samettisen pehmeäksi elvyttäen pintaverenkiertoa ja syväpuhdistaen huokosia. Se rentouttaa, tasoittaa ryppyjä ja antaa iholle kuulautta ja kosteutta.
Kaura Ihoa rauhoittava ja hoitava
Kehäkukka Ihon epiteeliä parantava ja rauhoittava
Karjalanminttu Viilentävä ja maskaa elvyttävä
Tyrni Ihoa ravitseva ja suojaava
Puna-apila Ihoa pehmentävä ja ravitseva
Savi Syväpuhdistava ja rauhoittava
Ruusu Ryppyjä hoitava ja ennaltaehkäisevä.
Piparminttu Ihoa desinfioiva ja virkistävä. Ihohuokosia supistava.
Keto-orvokki Herkkää ihoa rauhoittava sekä ulkoisilta ärsykkeiltä suojaava
Käyttöohje
Sekoita 1 rkl jauhetta maustamattomaan jogurttiin/veteen. Voit lisätä sekoitteeseen myös esim. ruusun kukkaisvettä tai tipoittain aromaterapeuttisia haihtuvia öljyjä kuten ylang ylangia.
Levitä seos kasvoille ja anna vaikuttaa 10 - 15 minuuttia. Ennen naamion poistoa kostuta iho huolella ja huuhtele pois haalealla vedellä samalla kuorien ihoa hellävaraisesti. Levitä kasvoille lopuksi ihotyypillesi sopiva kasvo-öljy tai voide.
Säilytys
Säilyy parhaiten kuivassa.
Pakkauskoko
60g
 641638408027160 g18,85
Virkistävä Kapha Tuoksusekoite

Virkistävä Kapha Tuoksusekoite

Virkistävä Kapha, Ayurvedinen, aitojen eteteeristen öljyjen seos antamaan puhtia ja lisäenergiaa.

Käyttötarkoitus

 
Virkistävä Kapha Tuoksusekoite antamaan puhtia ja lisäenergiaa.
 • Virkistämään ja puhdistamaan.
 • Aktivoimaan aineenvaihduntaa ja hengitysteitä.
 • Poistamaan limaa, turvotusta ja selluliittia.
 • Tukemaan laihdutusta ja kiinteyttämään.
 

Käyttöohje

 
Käytä tuoksulyhdyssä ja aromahieronnassa virkeän olon luomiseksi.
 
 

Käyttövaroitukset

 
Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Aidot eteeriset öljyt: Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy), Picea mariana (mustakuusi, eteerinen öljy), Citrus limonum (sitruuna, eteerinen öljy), Citrus sinensis (appelsiini, eteerinen öljy), Boswellia carteri (frankinsenssi, eteerinen öljy), Zingiber officinale (inkivääri, eteerinen öljy).
 

Hakusanat: aromaterapia aromahieronta ayurveda eteerinen öljy Virkistävä Kapha Tuoksusekoite puhti energia virkistävä puhdistava aineenvaihdunta hengitystiet lima turvotus selluliitti liikalihavuus ylipaino laihdutus kiinteytys 

 

 
 641638411070110ml20,55
Rentouttava Pitta Tuoksusekoite

Rentouttava Pitta Tuoksusekoite

Rentouttava Pitta, Ayurvedinen, aitojen eteteeristen öljyjen seos rentouttamaan mielen ja kehon.

Käyttötarkoitus

 
Rentouttava Pitta Tuoksusekoite rentouttamaan mielen ja kehon.
 • Rentouttamaan mieltä ja lihaksia.
 • Rauhoittamaan vatsaa.
 • Viilentämään kehon liiallista kuumuutta.
 • Tasaamaan mielen ärtymystä ja turhautuneisuutta.
 

Käyttöohje

 
Käytä tuoksulyhdyssä ja aromahieronnassa rennon olon luomiseksi.
 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Aidot eteeriset öljyt: Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Cymbopogon martini (palmarosa, eteerinen öljy), Pogostemon patchouli (patsuli, eteerinen öljy), Foeniculum vulgare (fenkoli, eteerinen öljy), Rosa damascena (Damaskuksen ruusu, eteerinen öljy).
 

Hakusanat: aromaterapia aromahieronta ayurveda eteerinen öljy Rentouttava Pitta Tuoksusekoite rento rentouttava keho mieli lihakset vatsa vatsavaiva viilentävä kuumuus ärtymys turhautuneisuus turhautunut 

 

 641638411071810ml20,55
Tasapainottava Vata Tuoksusekoite

Tasapainottava Vata Tuoksusekoite

Tasapainottava Vata, Ayurvedinen, aitojen eteteeristen öljyjen seos antamaan keholle ja mielelle levollisen olon.

Käyttötarkoitus

 
Tasapainottava Vata Tuoksusekoite antamaan keholle ja mielelle levollisen olon.
 • Tasapainottamaan mielialaa ja hermostoa.
 • Elvyttämään suoliston toimintaa.
 • Kosteuttamaan ja hoitamaan kuivaa ihoa.
 • Lämmittämään niveliä.
 • Elvyttämään verenkiertoa.

Käyttöohje
 
Käytä tuoksulyhdyssä ja aromahieronnassa levollisen olon luomiseksi.
 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Aidot eteeriset öljyt: Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Andropogon muricatus (vetiver, eteerinen öljy), Cananga odorata (ylang ylang, eteerinen öljy), Santalum album (santelipuu, eteerinen öljy).
 

Hakusanat: aromaterapia aromahieronta ayurveda eteerinen öljy Tasapainottava Vata Tuoksusekoite levollinen tasapaino mieliala hermosto suolisto ihonhoito kuiva iho lämmittävä nivelet nivelkipu verenkierto

 

 641638411069510ml20,55
Vetiver Eteerinen Öljy (Andropogon muricatus)

Vetiver Eteerinen Öljy (Andropogon muricatus)

Vetiverin 100% aito eteerinen öljy. Tyyneyden öljy joka tuo helpotusta mm. stressiin, hermostuneisuuteen ja unettomuuteen.

KÄYTTÖTARKOITUS :

 •  Vetiver Eteerinen Öljy on tyyneyden öljy : stressiin, hermostuneisuuteen, unettomuuteen
 •  Uupumukseen, masennukseen
 •  Lihas- ja nivelkipuihin
 •  Ihovaivohin

Tropiikissa kasvavan vetiver-ruohon tuoksu on pehmeän matala ja hieman miehinen kuten santelipuun. Sitä arvostetaan rauhoittavana öljynä ja käytetään erityisesti uupumukseen, stressiin ja myös masennukseen.

Vetiveriä suositellaan auttamaan fyysisessä uupumuksessa ja palautumisessa kuntoilun jälkeen. Lisäksi sitä arvostetaan erilaisten kramppien ja kipujen hoidossa rauhoittavan ja uudistavan vaikutuksensa ansiosta.

Ihonhoidossa sitä käytetään varsinkin akneihon hoitoon.

 

KÄYTTÖOHJE :

Ulkoisesti : lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (5ml) kasviöljyä, levitä ihoaluieille paikallisesti.

Kylpy : muutama tippa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Tuoksuna : Käytä yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa eteeristen öljyjen käytöstä osiossa : Frantsilan Eteeriset Öljyt.

 

VINKKI:

Kun haluat hyvät yöunet, laita vetiveriä yksin tai laventelin kanssa yhdessä tuoksulyhtyyn useita tippoja tai pirskottele sängynpieluksille.

 

VAROITUKSET:

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

SÄILYTYS:

Auringolta suojassa.

 

AINESOSAT:

Andropogon muricatus (Vetiver, 100% aito eteerinen öljy).

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

Hakusanat: aromaterapia Vetiver eteerinen öljy matala pehmeä miehinen tuoksu masennus uupumus stressi hermostuneisuus unettomuus uni lihaskipu nivelkipu ihonhoito ihovaiva akne

 

 641638411033610 ml18,15
Ruusupuu Eteerinen Öljy (Aniba rosaeodora)

Ruusupuu Eteerinen Öljy (Aniba rosaeodora)

Ruusupuun 100% aito eteerinen öljy. Hyvin pidetty ruusunomainen tuoksu jota käytetään mm. ihon hoidossa ; akne, arvet ja rypyt.

KÄYTTÖTARKOITUS :

 •  Ihon infektioihin
 •  Nostamaan vastustuskykyä
 •  Päänsärkyihin
 •  Stressiin

Ruusupuun Eteerinen Öljy on hyvin pidetty ruusunomainen tuoksu joka saadaan Brasilian sademetsissä kasvavan puun aineksesta. Hellävaraista, infektioita vastustavaa ja immuniteettiä kohottavaa ruusupuuta käytetään erityisesti ihon hoidossa - aknesta ja arvista aina ryppyjen hoitoon. Sitä käytetään myös päänsäryissä sekä stressitilanteissa missä kaivataan kirkasta mieltä ja selkeää ajattelua.

 

KÄYTTÖOHJE :

Ulkoisesti : lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä, levitä ihoaluieille paikallisesti.

Kylpy : Muutama tippa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Tuoksuna : Käytä yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa eteeristen öljyjen käytöstä osiossa :  Frantsilan Eteeriset Öljyt.

 

VAROITUKSET:

Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

SÄILYTYS:

Auringolta suojassa.

 

AINESOSAT:

Aniba rosaeodora (Ruusupuu, 100% aito eteerinen öljy). Alkuperämaa: Brasilia.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

Hakusanat: aromaterapia Ruusupuu eteerinen öljy ruusunomainen tuoksu vastustuskyky päänsärky stressi ihonhoito infektio immuniteetti akne arpi arvet ryppy rypyt

 

 64163841103505 ml29,4
Uni Tuoksusekoite

Uni Tuoksusekoite

Uni Tuoksusekoite on 100% aitojen eteteeristen öljyjen seos joka tuudittaa rauhallisiin uniin.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Uni Tuoksusekoite on aitojen eteteeristen öljyjen seos joka tuudittaa rauhallisiin uniin.

Unituoksu unikivessä rauhoittaa iltaisin uneen ja auttaa luomaan levollisen ilmapiirin, jossa on helppo antaa mielessä pyörivien ajatusten vapautua ja päästää koko keho rentoutumaan täydellisesti.

 •  Laventeli (Lavandula angustifolia) eteeristen öljyjen äiti. Rauhoittaa, rentouttaa ja auttaa uneen.
 •  Muskatellisalvia (Salvia sclarea) eteerinen öljy. Ehkä arvostetuin kaikista rauhoittavista tuoksuista.
 •  Vetiver (Andropogon muricatus) eteerinen öljy. Intialaisesta heinäkasvista saatava haihtuva öljy rentouttaa niin mieltä kuin kehoakin. Poistaa stressin haittavaikutuksia.
 •  Appelsiini (Citrus sinensis) eteerinen öljy. Kohottaa mielialaa esim. huolien keskellä.

"Rauha täyttää olemukseni ja nukun hyvin"

 

KÄYTTÖOHJE :

Laita 1-2 tippaa Unituoksua Unikiven sisälle ja tuoksuttele noin 20 cm:n etäisyydeltä muutama hengitys. Aseta kivi sen jälkeen sängyn lähelle. Toimi samoin yöllä herätessäsi. Lisää tuoksua vain tarvittaessa.

Unikiven sijaan voidaan myös käyttää pientä kankaista liinaa - on kuitenkin varottava koskettamasta eteerisä öljyä.

Lisätietoa eteeristen öljyjen käytöstä osiossa : Frantsilan Eteeriset Öljyt.

 

VAROITUKSET:

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

SÄILYTYS:

Auringolta suojassa.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

Hakusanat: aromaterapia eteerinen öljy Uni Tuoksusekoite uni unikivi levollinen ilmapiiri rentouttava rentoutus rauhoittava mieli keho stressi huolet huolestunut unentulo unettomuus nukkumisvaikeudet nukkuminen

 

 641638411072510 ml13,45
Laventeli Eteerinen Öljy (Lavandula angustifolia)

Laventeli Eteerinen Öljy (Lavandula angustifolia)

Laventelin 100% aito eteerinen öljy. Hellävarainen ja hoitava, tasapainottaa mm. ailahtelevan mielialan ja rauhoittaa unettoman nukkumaan.

Käyttötarkoitus
 • Rauhoittaa
 • Lihasjännityksiin
 • Kuukautiskipuihin
 • Palovammoihin
 • Ihottumiin

Laventelia nimitetään eteeristen öljyjen äidiksi. Laventeli Eteerinen Öljy on hellävarainen ja hoitava melkein kaikessa. Se tasapainottaa ailahtelevan mielialan ja rauhoittaa unettoman nukkumaan. Se laukaisee lihasjännitystä ja lievittää kaikenlaisia kipuja. Laventeli on eniten käytetty eteerinen öljy ihottumien ja palaneen ihon hoidossa.

Käyttöohje

Ulkoisesti : lisää 1 tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti. Vanhukset ja lapset (ei alle 3 vuotiaille) : laimmenna 1 tippa eteeristä öljyä 20 tippaan kasviöljyä.

Tuoksuna : Käytä yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.

Ei sovi jatkuvaan pitkäaikaiseen käyttöön henkilölle, jolla on matala verenpaine.

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Lavandula angustifolia (Laventelin, 100% aito eteerinen öljy). Kasvin osa: kukkiva kasvi. Alkuperämaa: Ranska.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Laventeli eteerinen öljy rauhoittava rentouttava lihasjännitys kuukautiskivut palovamma ihottuma unettomuus kipu

 

 641638411034330 ml18,65
Tea Tree Eteerinen Öljy (Melaleuca alternifolia)

Tea Tree Eteerinen Öljy (Melaleuca alternifolia)

Tea Tree (teepuun) 100% aito eteerinen öljy. Voimakas lääkkeenomainen tuoksu, infektioiden hoitoon mm. jalkasieni, huuliherpes.

Käyttötarkoitus
 • Antiseptinen
 • Ihotulehduksiin
 • Jalka- ja kynsisieneen
 • Herpekseen, syyliin

Tea Tree Eteerinen Öljy on peräisin austraalialaisesta puulajista, jolla on hyvin voimakas lääkkeenomainen tuoksu. Alkuasukkaat ovat tienneet puun parantavista ominaisuuksista vuosisatoja ja käyttäneet sitä kaikenlaisten infektioiden hoitoon; mm. ihotulehduksiin, jalka- ja kynsisieniin, hyönteisten pistoihin ja huuliherpekseen.

Käyttöohje

Ulkoisesti : lisää 3 tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti.

 • Ihon ja pintojen desinfiointiin: 1 osa teepuuöljyä ja 10 osaa alkoholia.
 • Jalkasieneen ja huuliherpekseen: 1 osa teepuuöljyä ja 10 osaa 11 Yrtin Salvaa tai kasviöljyä.
 • Kynsisieneen ja syyliin voi tarkasti tiputtaa tai pumpulipuikolla laittaa teepuuöljyä sellaisenaan, huomioiden että terve alue on suojattava 11 yrtin salvalla. Teepuuöljy on voimakasta ja sen käytössä on myös hyvä pitää taukoja.

Jalkakylpy : 3 tippaa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Tuoksuna : Käytä huoneilman desinfiointiin yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Melaleuca alternifolia (Tea Tree / Teepuu, 100% aito eteerinen öljy). Kasvin osa: lehdet ja oksat. Alkuperämaa: Australia.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Tea Tree Teepuu eteerinen öljy teepuuöljy antiseptinen infektio ihotulehdus jalkasieni kynsisieni herpes syylä känsä huuliherpes hyönteisen pisto

 

 641638411028230 ml23,05
Flunssaöljy Tuoksusekoite

Flunssaöljy Tuoksusekoite

Flunssaöljy 100% aitojen eteteeristen öljyjen seos lämmittämään ja flunssan oireiden hoitoon.

Käyttötarkoitus

 
Flunssaöljy Tuoksusekoite on lämmittävä ja flunssan erilaisia oireita kuten viluista oloa, jäsenten kolotuksia ja hengitysteiden tukkoisuutta helpottava tuoksuseos.
 

Käyttöohje

 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Aidot eteeriset öljyt: Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Mentha x piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (timjami, eteerinen öljy), Cinnamomum (kaneli, eteerinen öljy).
 

Hakusanat: aromaterapia Flunssaöljy eteerinen öljy Tuoksusekoite flunssa vilustuminen kolotus kipu hengitystiet tukkoisuus lämmittävä

 

 641638411006010 ml10,7
Tuulen Vire Tuoksusekoite

Tuulen Vire Tuoksusekoite

Tuulen Vire on 100% aitojen eteteeristen öljyjen seos joka energisoi ja tuo voimia arjen askareisiin.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Tuulen Vire Tuoksusekoite on aitojen eteteeristen öljyjen seos joka energisoi ja tuo voimia arjen askareisiin.

Vahvistava ja hengitysteitä avaava rosmariinin, eukalyptuksen, bulgarianmännynja piparmintun eteerinen öljy seos.

 

" Vireyteni palautuu ja voimani elpyvät, uudistun."

 

KÄYTTÖOHJE :

Käytä tuoksulyhdyssä ja aromahieronnassa virkistävän ja voimistavan olon luomiseksi.

Lisätietoa eteeristen öljyjen käytöstä osiossa : Frantsilan Eteeriset Öljyt.

 

VAROITUKSET:

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

SÄILYTYS:

Auringolta suojassa.

 

AINESOSAT:

Aidot eteeriset öljyt: Rosmarinus pyramidalis (rosmariini, eteerinen öljy), Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy), Pinus sp. (bulgarianmänty, eteerinen öljy), Mentha x piperita (piparminttu, eteerinen öljy).

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

Hakusanat: aromaterapia aromahieronta eteerinen öljy Tuulen Vire Tuoksusekoite energisoi energia voimia hengitystiet vahvistaa

 

 641638411008410 ml13,45
Sitrusten Sinfonia Tuoksusekoite

Sitrusten Sinfonia Tuoksusekoite

Sitrusten Sinfonia on 100% aitojen eteteeristen öljyjen seos joka tuo hymyn huulille ja kohottaa mielialaa.

Käyttötarkoitus

 

Sitrusten Sinfonia Tuoksusekoite on raikas ja harmoninen sitrustuoksuseos, joka tuo hymyn huulille ja kohottaa mielialaa.

 

"Iloinen keveys astuu sydämeeni ja tunnen, kuinka hymy valaisee maailmaa kuin auringonsäde"

 

 

Käyttöohje

 
Käytä  tuoksulyhdyssä ja aromahieronnassa iloisen ilmapiirin luomiseksi ja mielialan kohottamiseksi.
 
 

Käyttövaroitukset

 
Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Aidot eteeriset öljyt: Citrus limonium (sitruuna, eteerinen öljy), Petitgrain Citrus aurantium (petitgrain, eteerinen öljy), Citrus bergamia (bergamotti, eteerinen öljy), Citrus reticulata (mandariini, eteerinen öljy), Coriandrum sativum (korianteri, eteerinen öljy).
 

Hakusanat: aromaterapia aromahieronta eteerinen öljy Sitrusten Sinfonia Tuoksusekoite raikas sitrus tuoksu hymy iloinen

 

 641638411010710 ml13,45
Onnen Liekki Tuoksusekoite

Onnen Liekki Tuoksusekoite

Onnen Liekki 100% aitojen eteteeristen öljyjen seos auttaa sydäntä avautumaan rakkaudelle ja luo tietä onnellisuudelle.

Käyttötarkoitus

 
Onnen Liekki Tuoksusekoite auttaa sydäntä avautumaan rakkaudelle ja luo tietä onnellisuudelle.
Sitä voi käyttää hellävaraisena rakkauselämän elvyttäjänä.
 

" Onni ja rakkaus tulvivat runsaina elämääni"
 

Käyttöohje

 
Käytä  tuoksulyhdyssä ja aromahieronnassa onnellisen ilmapiirin luomiseksi ja rakkauden herättämiseksi.
 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Aidot eteeriset öljyt: Cananga odorata (ylang ylang, eteerinen öljy), Pogostemon patchouli (patsuli, eteerinen öljy), Rosa damascena (damaskuksen ruusu, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy).
 

Hakusanat: aromaterapia aromahieronta tunnelma eteerinen öljy seos Onnen Liekki Tuoksusekoite sydän rakkaus onnellisuus onni rakkauselämä

 

 641638411011410 ml15,9
Laineen Liplatus Tuoksusekoite

Laineen Liplatus Tuoksusekoite

Laineen Liplatus on 100% aitojen eteteeristen öljyjen seos joka antaa tasapainoisen ja harmonisen olon ja lisää sisäisen rauhan tunnetta.

Käyttötarkoitus

 

Laineen Liplatus Tuoksusekoite antaa tasapainoisen ja harmonisen olon ja lisää sisäisen rauhan tunnetta.
Se rentouttaa ja tuudittaa uneen.

 


"Rentoudun ja rauhoitun. Olen tasapainossa itseni ja ympäristöni kanssa"

 

Käyttöohje

 
Käytä  tuoksulyhdyssä ja aromahieronnassa rentouttavan ilmapiirin ja rauhallisen olon luomiseksi.
 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Aidot eteeriset öljyt: Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy), Pogostemon patchouli (patsuli, eteerinen öljy), Boswellia carteri (frankinsensi, eteerinen öljy).
 

Hakusanat: aromaterapia aromahieronta tunnelma eteerinen öljy seos Laineen Liplatus Tuoksusekoite tasapaino harmonia sisäinen rauha rentoutus rentouttava uni

 

 641638411009110 ml15,9
Mustapippuri Eteerinen Öljy (Piper nigrum)

Mustapippuri Eteerinen Öljy (Piper nigrum)

Mustapippurin 100% aito Eteerinen öljy. Vaikutukseltaan lämmittävä, sopii mm. jähmeisten lihasten hoitoon sekä kolotuksiin ja kramppeihin.

Käyttötarkoitus
 
 • Lämmittävä, vahvistava
 • Lihaskipuihin, jännityksiin ja reumaan
 • Edistää verenkiertoa, vahvistaa sydäntä ja ruoansulatusta
 • Vilustusmisoireisiin ja flunssaan

 

Mustapippuri kasvaa lämpimissä tropiikin maissa. Sen tuoksu on lämmin ja hämmästyttävän pehmeä. Mustapippuri Eteerinen Öljy on vaikutukseltaan lämmittävä, jolloin se sopii erityisesti jähmeisten ja kiristävien lihasten hoitoon sekä kolotuksiin ja kramppeihin. Se elvyttää verenkiertoa ja lievittää kipua. Sitä on arvostettu myös kylmettymisen yhteydessä, flunssassa ja yskässä. Mustapippuria suositellaan myös vatsavaivoihin ja vatsan kramppeihin. 

 

 

Käyttöohje

 
 

Käyttövaroitukset

 
Se saattaa herkille ihmisille aiheuttaa ihon ärsytystä, jos sitä käyttää runsaasti.
 
Ei suositella käytettäväksi homeopaattisten lääkkeiden kanssa yhdessä tai kun on kuumetta tai muuten on liian "tulinen".
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Piper nigrum (Mustapippuri, 100% aito eteerinen öljy).
 

Hakusanat: aromaterapia Mustapippuri eteerinen öljy lämmin pehmeä tuoksu lämmittävä vahvistava lihaskipu jännitys reuma verenkierto sydän ruoansulatus vilustuminen kylmettyminen flunssa yskä lihakset kolotus kipu kramppi vatsavaiva vatsakipu vatsakramppi

 

 641638411026810 ml11,7
Santelipuu Eteerinen Öljy (Santalum Album)

Santelipuu Eteerinen Öljy (Santalum Album)

Santelipuun 100% aito eteerinen öljy. Matala itämainen tuoksu jota käytetään mm. masennuksen ja stressin hoitoon.

KÄYTTÖTARKOITUS :

 •  Tuo harmoniaa
 •  Stressiin
 •  Ryppyihin
 •  Ihoallergioihin

Santeli on matala itämainen tuoksu. Kallisarvoinen eteerinen öljy saadaan santelipuun hienonnetusta ytimestä. Santelipuu Eteerinen Öljy poistaa masennusta ja auttaa hermostuneisuudessa ja stressissä. Sitä käytetään virtsarakon tulehduksiin, hengitystieinfektioihin sekä kosmetiikassa kypsän ja herkän ihon hoitoon. Sitä arvostetaan niin henkisenä kuin sensuellina tuoksuna.

 

KÄYTTÖOHJE :

Ulkoisesti : lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (5ml) kasviöljyä, levitä ihoaluieille paikallisesti.

Kylpy : muutama tippa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Tuoksuna : Käytä yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa eteeristen öljyjen käytöstä osiossa : Frantsilan Eteeriset Öljyt.

 

VAROITUKSET:

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

SÄILYTYS:

Auringolta suojassa.

 

AINESOSAT:

Santalum album (Santelipuu, 100% aito eteerinen öljy). Kasvin osa: puuaines. Alkuperämaa: Indoneesia.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

Hakusanat: aromaterapia Santelipuu eteerinen öljy matala itämainen sensuelli henkinen tuoksu masennus stressi virtsarakontulehdus hengitysinfektio ihonhoito kypsä herkkä iho ryppy rypyt ihoallergia

 

 64163841103295 ml52,4
Kardemumma Eteerinen Öljy (Eletaria cardamomum)

Kardemumma Eteerinen Öljy (Eletaria cardamomum)

Kardemumman 100% aito eteerinen öljy. Lämmittävä mausteöljy mm. vatsavaivoihin, kipuihin ja stressiin.

Käyttötarkoitus

 
 • Ruoansulatusvaivoihin
 • Rauhoittamaan hermostoa
 • Ylirasittuneisuuden, stressin ja henkisen väsymyksen hoitoon
 • Seksuaaliseen haluttomuuteen
 
Kardemumma Eteerinen Öljy elvyttää ruoansulatusta ja syljen eritystä. Sillä hoidetaan ruoansulatushäiriöitä, ärtynyttä vatsaa, vatsakramppeja, ripulia, koliikkia, närästystä, ilmavaivoja, pahoinvointia ja jopa anoreksiaa. Se helpottaa kuukautiskramppeja ja päänsärkyä. Kardemumma lämmittää, elvyttää verenkiertoa ja lievittää kipuja. Kardemumman eteerinen öljy voi olla suuri apu ylirasittuneisuudessa, henkisessä väsymyksessä ja stressissä, sillä se rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Afrodisena mausteöljynä se lisää sensuaalisuutta ja seksuaalista halukkuutta.
 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Polta kardemumman eteeristä öljyä pari tippaa tuoksulyhdyssä kun koet itsesi yksinäiseksi, turvattomaksi tai koet jonkinlaista koti-ikävää tai kaipuuta. 
 

Käyttövaroitukset

 
Kardemumma on turvallinen, antiseptinen öljy, mutta sen runsasta käyttöä on varottava epilepsiassa ja sydänvaivoissa.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Elettaria cardamomum (Kardemumma, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu kardemumman siemenistä. Alkuperämaa: Sri Lanka.
 

Hakusanat: aromaterapia Kardemumma eteerinen öljy ruoansulatus hermosto ylirasittuneisuus stressi henkinen väsymys seksuaalisuus haluttomuus halukkuus vatsa vatsakramppi ripuli koliikki närästys ilmavaiva pahoinvointi anoreksia kuukautiskipu päänsärky hermosto sensuaalisuus mausteinen

 

 641638411025110 ml10,5
Timjami Eteerinen Öljy (Thymus vulgaris)

Timjami Eteerinen Öljy (Thymus vulgaris)

Timjamin 100% aito eteerinen öljy. Voimakas maustemainen tuoksuöljy mm. hengitysteiden ja ruoansulatuksen ongelmien hoitoon.

Käyttötarkoitus

 
 • Ihon desinfiointiin tulehduksissa ja mm. aknessa
 • Urheiluvammoihin, lihaskipuihin, reumatismiin
 • Yskään, hengitys- ja ruoansulatusvaivoihin
 
Timjamin voimakas maustemainen haihtuva tuoksuöljy tunnetaan tärkeänä hengitysteiden ja ruoansulatuksen ongelmien hoitajana. Timjami Eteerinen Öljy on hyvin antiseptinen ja tehoaa sieniin sekä antibiooteillekin vastustuskykyisiin bakteereihin. Sillä hoidetaan mm. ihon tulehduksia, epäpuhtauksia, rasvaista ihoa ja aknea. Timjamia suositellaan myös lihaskipujen, urheiluvammojen ja reumatismin sekä huonon verenkierron hoidossa.
 

Käyttöohje

 
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Thymus vulgaris (Timjami, 100% aito eteerinen öljy). Saatu höyrytislaamalla timjami kasvin maanpäällisistä osista. Alkuperämaa: Saksa.
 

Hakusanat: aromaterapia Timjami eteerinen öljy ihonhoito desinfiointi epäpuhtaudet tulehdus akne urheiluvamma lihaskipu reumatismi hengitystiet verenkierto ruoansulatus ruuansulatus antiseptinen sieni bakteeri

 

 641638411031210 ml16,4
Inkivääri Eteerinen öljy (Zingiber officinale)

Inkivääri Eteerinen öljy (Zingiber officinale)

Inkiväärin 100% aito eteerinen öljy. Inkiväärin juuresta tislattu eteerinen öljy on mausteinen ja lämmin.

Käyttötarkoitus

 
 • Poski-, otsa- ja nenäontelotulehduksiin, vilustumisiin
 • Lihas- ja nivelkipuihin, reumatismiin
 • Matkapahoinvointiin, huonoon ruoansulatukseen

 

Inkiväärin juuresta tislattu eteerinen öljy on mausteinen ja lämmin. Inkivääri Eteerinen Öljy on laajasti käytetty hengitysteiden tulehduksiin, yskään sekä erityisesti poski- ja nenäontelotulehduksiin. Inkivääriä käytetään myös lihas- ja nivelkipujen sekä reumatismin hoidossa. Se elvyttää heikkoa verenkiertoa sekä ruoansulatusta ja auttaa väsymystiloissa, pahoinvoinnissa kuten myös matkapahoinvoinnissa.

 

 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Poski- ja nenäontelotulehduksissa kannattaa tehdä höyryhengitysseos Inkiväärin, Timjamin ja Eukalyptuksen eteerisistä öljyistä tai käyttää tehokkaaksi todettua Frantsilan Nuhanenä sekoitetta.
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Zingiber officinale (Inkivääri, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu inkiväärin juuresta. Alkuperämaa: Kiina.
 

Hakusanat: aromaterapia Inkivääri eteerinen öljy poskiontelotulehdus otsaontelotulehdus nenäontelotulehdus lihaskipu nivelkipu reumatismi matkapahoinvointi ruoansulatus ruuansulatus hengitystiet yskä verenkierto väsymystila pahoinvointi

 

 641638411030510 ml14
Fenkoli Eteerinen Öljy (Foeniculum vulgare)

Fenkoli Eteerinen Öljy (Foeniculum vulgare)

Fenkolin 100% aito eteerinen öljy. Fenkoli on aniksen tuoksuinen haihtuva öljy, joka on mm. antiseptinen ja lihasjännityksiä laukaiseva.

Käyttötarkoitus
 
 • Ilma- ja vatsavaivoihin, vatsakouristeluun
 • Yskään
 • Selluliittiin ja vaihdevuosivaivoihin
 • Ryppyihin
 
Fenkoli on aniksen tuoksuinen haihtuva öljy, joka on antiseptinen ja lihasjännityksiä laukaiseva. Fenkoli Eteerinen Öljy on nesteitä poistava ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä aromaterapeuttinen öljy. Sitä käytetään myös selluliitin ja liikalihavuuden hoitoon. Ihonhoidossa sitä käytetään ikääntyvälle ja veltostuneelle iholle.
 
Käyttöohje
 
 

Vinkki

 
Jos podet vatsa tai ilma vaivoja tai kuukautisista johtuvia mahakramppeja laimenna fenkolin eteeristä öljyä 1-2 tippaa 1 rkl:een Aroma Perusöljyä tai ayurvedista rentouttavaa Pitta Hoitoöljyä. Lämmitä öljy vesihauteessa ja hiero mahalle sekä alaselkä ja lantioalueelle. Makaa jalat koukussa muutaman minuutin syvään hengitellen. 
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Foeniculum vulgare (Fenkoli, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu fenkolin kypsistä siemenistä. Alkuperämaa: Saksa.
 

Hakusanat: aromaterapia Fenkoli Fenkolin eteerinen öljy ilmavaiva vatsavaiva vatsakouristelu vatsakramppi kuukautiset yskä selluliitti vaihdevuodet naisen vaivat nainen ihonhoito rypyt veltostunut ikääntynyt iho antiseptinen lihasjännitys nesteenpoisto aineenvaihdunta selluliitti liikalihavuus ylipaino 

 

 641638411017610 ml8,25
Patsuli Eteerinen Öljy (Pogostemon patchouli)

Patsuli Eteerinen Öljy (Pogostemon patchouli)

Patsulin 100% aito eteerinen öljy. Rauhoittava ja vahvistava miehinen haihtuva öljy, joka mm. kohottaa mielialaa.

Käyttötarkoitus

 
 • Tuomaan tasapainoa mieleen
 • Kiihottaa sukuviettiä
 • Laihdutukseen
 • Ihon hoitoon
 
Patsuli Eteerinen Öljy on rauhoittava ja vahvistava miehinen haihtuva öljy, joka kohottaa mielialaa. Painonpudotukseen se soveltuu hyvin nesteitä poistavan ja ruokahalua vähentävän vaikutuksensa johdosta. Sitä käytetään tulehdusten, haavojen ja aknen hoitoon. Sitä arvostetaan myös hyvänä sensuellina tuoksuna.
 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
1960-70 luvun kalifornialaiset rakastivat patsulia ja käyttivät sitä sellaisenaan parfyyminä korvan takana. Sen sanottiin auttavan itsetunnon kohottamisessa sekä rakkauselämässä.
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Pogostemon patchouli (Patsuli, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu patsulipuun lehdistä. Alkuperämaa: Malesia.
 

Hakusanat: aromaterapia Patsuli eteerinen öljy tasapainottava rauhoittava miehinen sensuelli tuoksu sukuvietti laihdutus painonpudotus vähentää ruokahalu tulehdus haava akne parfyymi itsetunto rakkauselämä

 

 641638411066410 ml8,25
Roomalainen Kamomilla Eteerinen Öljy (Anthemis nobilis)

Roomalainen Kamomilla Eteerinen Öljy (Anthemis nobilis)

Roomalaisen kamomillan 100% aito eteerinen öljy laimennettu luomu jojobaöljyyn (10% Anthemis nobilis + 90% Simmondsia chinensis).

Käyttötarkoitus

 
 • Tyynnyttää
 • Vatsa-, kuukautis- ja lihaskipuihin
 • Iskiakseen
 • Rauhoittamaan ihoa
 
Roomalainen Kamomilla Eteerinen Öljy on rauhoittava ja kipuja lievittävä haihtuva tuoksuöljy. Sitä käytetään naisten vaivojen hoitoon, lihaskipuihin ja hoitamaan tulehduksia. Ihon hoidossa se on arvostettu ja tehokas öljy rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta esim. myös ihottumien hoidossa.

 
Käyttöohje
 
Vaikka tuote onkin jojobaöljy laimennos voit käyttää sitä kuten 100% eteerisiä öljyjä. 
 
 

Vinkki

 
Kuukautiskrampeissa levitä öljy seosta paikallisesti kipukohtiin ja aseta päälle lämmin hoitotyyny esim. Frantsilan Paras Ystävä lämpöpakkaus.
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
100% aito Roomalaisen Kamomillan eteerinen öljy laimennettu jojobaöljyyn; Simmondsia chinensis (jojobaöljy)* 90%, Anthemis nobilis (Roomalainen Kamomilla, eteerinen öljy) 10% - Luomua*. Höyrytislattu kukkivan kasvin latvuksista. Alkuperämaa: Italia.
 

Hakusanat: aromaterapia Roomalainen Kamomilla eteerinen öljy vatsakipu kuukautiskipu lihaskipu tulehdus iskias ihonhoito ihoa rauhoittava ihottuma nainen naisten vaivat

 

 641638411042810 ml13,65
Jasmiini Eteerinen Öljy (Jasminum grandiflorum)

Jasmiini Eteerinen Öljy (Jasminum grandiflorum)

Jasmiinin 100% aito eteerinen öljy laimennettu luomu jojobaöljyyn (10% Jasminum grandiflorum + 90% Simmondsia chinensis).

Käyttötarkoitus

 
 • Alakuloisuuteen
 • Stimuloi aisteja
 • Kiihottaa sukuviettiä
 • Elastisoi ihoa
 
Jasmiini on vapauttava naisellinen ja sensuelli kukkaistuoksu, joka rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Sitä käytetään mm. masentuneisuuden hoitoon. Jasmiini Eteerinen Öljy auttaa syventämään tunteita ja siksi sitä käytetään myös intiimin parisuhteen kohottamiseen. Se myös elastisoi ja pehmentää ihoa.
 

Käyttöohje

 
Vaikka tuote onkin jojobaöljy laimennos voit käyttää sitä kuten 100% eteerisiä öljyjä.
 
 

Vinkki

 
Kun haluat, että rakkauselämäsi kukoistaa, käytä jasmiinin eteeristä öljyä laimennettuna kehon pulssikohdissa; korvien takana, ranteissa sekä myös navanseudulla ja nivustaipeissa. 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
100% aito Jasmiinin eteerinen öljy laimennettu luomujojobaöljyyn; Simmondsia chinensis (jojobaöljy)* 90%, Jasminum grandiflorum 10% (Jasmiini, eteerinen öljy). Höyrytislattu jasmiininkukka uutoksesta. Alkuperämaa: Intia.
 

Hakusanat: aromaterapia Jasmiini eteerinen öljy alakuloisuus masennus sensuelli naisellinen tuoksu rentouttava parisuhde intiimi sukuvietti ihonhoito elastisoi kimmoisuus pehmentävä

 

 641638411044210 ml29,1
Sitronella Eteerinen öljy (Cymbopogon nardus)

Sitronella Eteerinen öljy (Cymbopogon nardus)

Sitronellan 100% aito eteerinen öljy. Sitruunan tuoksua muistuttava, mm. päänsärkyä ja migreeniä lievittävä vaikutus.

Käyttötarkoitus

 
 • Hyönteisten karkoitus
 • Antiseptinen
 • Rauhoittava

 

Sitronella Eteerinen Öljy on sitruunalta tuoksuva haihtuva öljy, joka on antiseptinen, kohottaa mielialaa ja rauhoittaa. Sillä on myös päänsärkyä ja migreeniä lievittävä vaikutus. Sitä on myös käytetty hyönteisten kuten hyttysten karkottamisessa.
 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Pitääksesi hyttyset kauempana kesäiltoina laita sitronellaa tuoksulyhtyyn istuessasi ulkona.
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Cymbopogon nardus (Sitronella, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu sitruunaruohon lehdistä. Alkuperämaa: Kiina.
 

Hakusanat: aromaterapia Sitronella eteerinen öljy hyönteiskarkoitus antiseptinen rauhoittava raikas tuoksu päänsärky migreeeni 

 

 641638411015210 ml5,3
Ruusu Eteerinen Öljy (Rosa damascena)

Ruusu Eteerinen Öljy (Rosa damascena)

Ruusun eteerinen 100% aito öljy laimennettu luomu jojobaöljyyn (10% Rosa damascena + 90% Simmondsia chinensis).

Käyttötarkoitus
 • Hormonaaliseen elvytykseen
 • Naisten vaivoihin
 • Couperosa-iholle
 • Stressin hoitoon
Ruusu on onnellisuuden ja rakkauden kallisarvoinen haihtuva öljy. Ruusua arvostetaan naisen elinvoimaa kohottavana ja hormonaalista tasapainoa elvyttävänä öljynä. Ruusu Eteerinen Öljy on vanhenevaa ihoa uudistava ja ryppyjä ennaltaehkäisevä ja silottava.
Käyttöohje
Vaikka tuote onkin jojobaöljy laimennos voit käyttää sitä kuten 100% eteerisiä öljyjä.
 
Ulkoisesti : lisää 1tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä.
 
Tuoksuna : Käytä muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.
 
Kylpy : 2 tippaa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Vinkki

Ruusua suositellaan stressissä ja ahdistuksessa laimennettuna rinnan keskelle ns. sydänalueelle (akupunktiopiste Ren Mai 17) ja vaihdevuosissa alavatsalle ja ristiluun alueelle.

Varoitukset

Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

100% aito Damaskuksen Ruusun eteerinen öljy, laimennettu luomujojobaöljyyn. Rosa damascena (Damaskuksen ruusu, eteerinen öljy) 10%, Simmondsia chinensis (jojobaöljy)* 90%. - Luomua*. Kasvin osa: kukat. Alkuperämaa: Bulgaria.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Damaskus Ruusu eteerinen öljy hormonaalinen toiminta naisten vaivat stressi ihonhoito vahnheneva cuperosa iho ryppy rypyt uudistava

 

 641638411056510 ml46,3
Palmarosa Eteerinen Öljy (Cymbopogon martini)

Palmarosa Eteerinen Öljy (Cymbopogon martini)

Palmarosan 100% aito eteerinen öljy. Kukkaistyylinen tuoksu, joka mm. vahvistaa hermoston toimintoja ja keventää mielialaa.

Käyttötarkoitus

 
 • Keventää oloa
 • Tuhoaa mikrobeja
 • Kuivalle ja tulehtuneelle iholle
 
Palmarosa on kukkaistyylinen hienostunut tuoksu, joka vahvistaa ja elvyttää hermoston toimintoja sekä kohottaa ja keventää mielialaa. Voimakkaasti antibakteerisena öljynä se tuhoaa viruksia ja bakteereja ja parantaa tulehtunutta ihoa. Palmarosa Eteerinen Öljy myös tasapainottaa talineritystä sekä parantaa vanhoja arpia ja katkenneita verisuonia.
 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Tee itsellesi Frantsilan kuismaöljyyn "arpi-öljy" seuraavasti: 1 tippa palmarosaa 1 rkl Kuismaöljyä. 
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Cymbopogon martini (Palmarosa, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu kasvin maanpäällisistä osista. Alkuperämaa: Intia.
 

Hakusanat: aromaterapia Palmarosa eteerinen öljy mikrobi hermosto antibakteerinen virus bakteeri ihonhoito tulehdus kuiva iho talineritys arpi arvet verisuoni

 

 641638411065710 ml7
Petitgrain Eteerinen Öljy (Citrus aurantium b. petitgrain)

Petitgrain Eteerinen Öljy (Citrus aurantium b. petitgrain)

Petitgrainin 100% aito eteerinen öljy. Raikas sitrusmainen ja hieman mintunomainen tuoksu, mm. rauhoittaa hermostoa ja piristää mieltä.

Käyttötarkoitus
 • Hermostuneisuuteen
 • Uupumukseen
 • Unettomuuteen
 • Epäpuhtaalle ja finniselle iholle
Petitgrain on raikas sitrusmainen ja hieman mintunomainen tuoksu, jota tislataan pääasiassa appelsiini- ja pomeranssipuun lehdistä. Alunperin öljy valmistettiin appelsiinin raakileista. Petitgrain Eteerinen Öljy rauhoittaa hermostoa ja piristää mieltä, laukaisee lihaskouristuksia ja hoitaa tulehduksia erityisesti hengitysteissä. Ihonhoidossa sitä käytetään mm. finneihin ja akneen.
Käyttöohje
Ulkoisesti : lisää 1-2 tippaa eteeristä öljyä 20 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti.
 
Tuoksuna : Käytä muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.
 
Kylpy : 10 tippaa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Vinkki

Höyryhengittele petigrainia erityisesti iho- ja hengitystieongelmissa. Tiputa pari tippaa kuumaan veteen pikkukattilaan. Aseta kasvosi noin 15cm etäisyydelle kattilasta ja laita pyyhe pääsi ja kattilan päälle ja rentoudu nauttimaan muutaman minuutin ajan.

Varoitukset

Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Citrus aurantium b. petitgrain (Petitgrain, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu hapanappelsiinin ja pomeranssipuun lehtiä kantavista pikkuoksista. Alkuperämaa: Paraguai.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Petitgrain eteerinen öljy raikas sitrusmainen mintunomainen hermostuneisuus uupumus unettomuus ihonhoito epäpuhdas finni finnit akne hermosto piristävä lihaskouristus tulehdus hengitystiet 

 

 641638411055810 ml6,9
Sypressi Eteerinen Öljy (Cupressus sempervirens)

Sypressi Eteerinen Öljy (Cupressus sempervirens)

Sypressin 100% aito eteerinen öljy. Raikas havumainen tuoksu, mm. hermoston ylirasittuneisuuteen, turvotukseen, selluliittiin.

Käyttötarkoitus
 • Ylirasittuneisuuteen
 • Turvotukseen
 • Suonikohjuihin
 • Selluliittiin
 • Kipuihin

Sypressillä on raikas havumainen tuoksu. Sypressi Eteerinen Öljy lievittää laskimoiden ja imusuonien tukkeumia ja vastustaa infektioita. Se auttaa myös suonikohjuihin, peräpukamiin, alaraajojen turvotukseen, yskään, virtsa- ja sukuelinten vaivoihin, yökasteluun, hermoston ylirasittuneisuuteen. Kosmetiikassa sypressin eteeristä öljyä käytetään mm. rasvaiselle iholle.

Käyttöohje

Ulkoisesti : lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä 50 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti.

Kylpy : 3 tippaa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

 

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Cupressus sempervirens (Sypressi, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu puun havuista. Alkuperämaa: Espanja.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Sypressi eteerinen öljy raikas havumainen ylirasittuneisuus turvotus suonikohju suonikohjut selluliitti kipu kivut peräpukama turvotus sukuelin sukuelimet vaiva yökastelu yskä hermosto ihonhoito rasvainen iho

 

 641638411050310 ml9,2
Seetri Eteerinen Öljy (Cedrus atlantica)

Seetri Eteerinen Öljy (Cedrus atlantica)

Seetrin 100% aito eteerinen öljy. Raikas havumainen tuoksu, vaikuttaa antiseptisesti ja mm. limakalvoärsytystä ja kutinaa lievittävästi.

Käyttötarkoitus

 
 • Vitalisoimaan
 • Vahvistamaan keskittymiskykyä
 • Hengitysteihin
 • Kipuihin

 

Seetri on raikas, havumainen tuoksu, joka vaikuttaa antiseptisesti, limakalvoärsytystä ja kutinaa lievittävästi. Sitä käytetään hengitysteiden vaivoihin ja yskän ärsyttämään kurkkuun. Seetri Eteerinen Öljy tehoaa myös virtsatietulehduksia aiheuttaviin bakteereihin. Miesten partavesissä setrin eteeristä öljyä käytetään puhdistamaan ja rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.

 

 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Partabalsamin voit valmistaa itse sekoittamalla ihoa rauhoittavaa Frantsilan Kehäkukkavoiteeseen hivenen seetrin ja Laventelin eteeristä öljyä; 1 tippa molempia 1 rkl:een voidetta. 
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Cedrus atlantica (Seetri, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu setripuun lehvistä. Alkuperämaa: Ranska.
 

Hakusanat: aromaterapia Seetri Setri eteerinen öljy raikas havumainen tuoksu vitalisoi keskittymiskyky hengitystiet kipu kivut antiseptinen limakalvo ärsytys kutina virtsatietulehdus partavesi mies parranajo partabalsami

 

 641638411054110 ml14,1
Neroli Eteerinen Öljy (Citrus aurantium)

Neroli Eteerinen Öljy (Citrus aurantium)

Nerolin (appelsiinin kukka) 100% aito eteerinen öljy laimennettu luomu jojobaöljyyn (10% Citrus aurantium + 90% Simmondsia chinensis).

Käyttötarkoitus

 
 • Tuo hyvän olon
 • Masennukseen
 • Unettomuuteen
 • Kypsälle iholle
 
Appelsiinin haihtuva kukkaöljy on yksi arvokkaimmista ja pidetyimmistä kukkaistuoksuista. Neroli Eteerinen Öljy auttaa masennukseen, pelkotiloihin, ahdistukseen, hermoston ylirasitukseen, unettomuuteen. Ihonhoidossa neroli hidastaa ihon vanhenemista palauttaen sen kimmoisuutta.
 
 
Käyttöohje
 
Vaikka tuote onkin jojobaöljy laimennos voit käyttää sitä kuten 100% eteerisiä öljyjä. Huomioi kuitenkin ettet käytä sitä vaatteille.
 
 

Vinkki

 
Käytä parfyymin tapaan kehon pulssikohdissa; korvan alla, ranteissa sekä nenän alla ja ohimoilla saadaksesi itsellesi kevyen ja tyytyväisen mielen. 
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
100% aito Nerolin eteerinen öljy laimennettu jojobaöljyyn: Simmondsia chinensis (jojobaöljy)* 90%, Citrus aurantium amara (neroli, eteerinen öljy) 10% - Luomua*. Kasvin osa: kukat. Alkuperämaa: Guinea.
 

Hakusanat: aromaterapia Neroli eteerinen öljy hyvä olo masennus unettomuus ihonhoito kypsä iho vanheneva kukkaistuoksu pelkotila ahdistus hermosto ylirasitus unettomuus 

 

 641638411043510 ml17,3
Mustakuusi Eteerinen Öljy (Picea mariana)

Mustakuusi Eteerinen Öljy (Picea mariana)

Mustakuusen 100% aito eteerinen öljy. Voimakkaasti virkistävän ja vahvistavan vaikutuksensa ansiosta se auttaa mm. väsymystiloissa.

Käyttötarkoitus

 
 • Virkistää
 • Nyrjähdyksiin, venähdyksiin, kipuihin
 • Hiivasyndroomaan

 

Mustakuusi Eteerinen Öljy on hengitysteitä avaava ja huoneilmaa desinfioiva haihtuva öljy. Voimakkaasti virkistävän ja vahvistavan vaikutuksensa ansiosta se auttaa väsymystiloissa. 

Käyttöohje

 
Nyrjähdyksiä ja venähdyksiä voidaan hoitaa siitä tehdyillä pyyhekääreillä tai öljy laimennoksilla.
 
 

Vinkki

 
Mustakuusi on raikas miehinen tuoksu. Lisää sitä mieli shampooseesi 1 tippa 1 rkl kohti.
 

Käyttövaroitukset

 
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Picea mariana (Mustakuusi, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu mustakuusen havuista. Alkuperämaa: Kanada.
 

Hakusanat: aromaterapia Mustakuusi eteerinen öljy virkistävä vahvistava nyrjähdys venähdys kipu kivut hiivasyndrooma hengitystiet huoneilma desinfioi väsymystila miehinen mies

 

 641638411053410 ml8,15
Muskatellisalvia Eteerinen Öljy (Salvia sclarea)

Muskatellisalvia Eteerinen Öljy (Salvia sclarea)

Muskastellisalvian 100% aito eteerinen öljy. Vahvistaa mm. fyysisissä, hermostollisissa ja seksuaalisissa heikkoustiloissa.

Käyttötarkoitus
 
 • Rentouttaa
 • Depressioon
 • Heikkoustiloihin
 • Kuukautiskipuihin
 
Muskatellisalvia Eteerinen Öljy vahvistaa fyysisissä, hermostollisissa ja seksuaalisissa heikkoustiloissa. Se auttaa kuukautiskipuihin ja lihaskireyteen. 
 
Käyttöohje
 
 

Käyttövaroitukset

 
Muskatellisalviaa on annosteltava varoen; keskittymiskykyä heikentävänä se ei sovi käytettäväksi nopeaa reagointikykyä vaativassa työympäristössä.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Salvia sclarea (Muskatellisalvia, 100% aito eteerinen öljy). Kasvin osa: kukkiva latva ja lehdet. Alkuperämaa: Ukraina.
 

Hakusanat: aromaterapia Muskatellisalvia eteerinen öljy rentouttava depressio heikkoustila kuukautiskipu hermosto seksuaalinen heikkoustila lihaskireys

 

 641638411052710 ml13,3
Limetti Eteerinen Öljy (Citrus aurantifolia)

Limetti Eteerinen Öljy (Citrus aurantifolia)

Limetin (kuori) 100% aito eteerinen öljy. Lisää henkistä vireyttä, käytetään mm. vilustumisoireiden, kurkkukivun ja kuumeilun hoitoon.

Käyttötarkoitus

 
 • Energisoi
 • Kirkastaa ajatuksia
 • Kohottaa vastustuskykyä
 • Kuumeeseen
 
Limetti Eteerinen Öljy on kevyt ja raikas sitruunainen haihtuva tuoksuöljy, joka lisää henkistä vireyttä. Sitä käytetään vilustumisoireiden, kurkkukivun ja kuumeilun hoitoon sekä ruuansulatusongelmiin. Kosmetiikassa sitä käytetään mm. rasvaisen ihon hoidossa.

 
Käyttöohje
 
 

Käyttövaroitukset

 
Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Citrus aurantifolia (Limetti, 100% aito eteerinen öljy). Saatu limetin kuoripuristenesteestä höyrytislaamalla. Alkuperämaa: Intia.
 

Hakusanat: aromaterapia Limetti eteerinen öljy raikas energisoiva vastustukyky henkinen vireys vilustuminen kuume kurkkukipu ruuansulatus ihonhoito rasvainen iho

 

 641638411064010 ml7,4
Greippi Eteerinen Öljy (Citrus paradisi)

Greippi Eteerinen Öljy (Citrus paradisi)

Greipin (kuori) 100% aito eteerinen öljy. Raikas sitrustuoksu, joka mm. ehkäisee ja lievittää masennusta ja laukaisee jännitystiloja.

Käyttötarkoitus

 
 • Väsymykseen
 • PMS-oireisiin
 • Selluliittiin ja ylipainoon
 
Greippi Eteerinen Öljy on raikas sitrustuoksu, joka ehkäisee ja lievittää masennusta ja laukaisee jännitystiloja. Nesteitä poistavana greipin haihtuva öljy soveltuu hieronnassa selluliitin ja liikalihavuuden hoitoon.
 

Käyttöohje

 
 

Käyttövaroitukset

 
Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Citrus paradisi (Greippi, 100% aito eteerinen öljy). Saadaan greipin kuorenpuristemehusta höyrytislaamalla. Alkuperämaa: USA.
 

Hakusanat: aromaterapia Greippi eteerinen öljy raikas väsymys PMS oire selluliitti ylipaino liikalihavuus masennus jännitystila

 

 641638411063310 ml6,6
Frankinsensi Eteerinen Öljy (Boswellia carteri)

Frankinsensi Eteerinen Öljy (Boswellia carteri)

Frankinsensin 100% aito eteerinen öljy. Metsäinen haihtuva tuoksuöljy, joka mm. syventää hengitystä ja rauhoittaa hermostoa.

Käyttötarkoitus
 • Edistämään henkistä tasapainoa
 • Luovaan työhön
 • Stressiin
 • Pahoihin uniin
 • Astmaan
 • Hoitamaan ryppyjä
 

Frankinsensi on ylevä metsäinen haihtuva tuoksuöljy, joka syventää hengitystä ja rauhoittaa hermostoa. Kosmetiikassa siitä on apua kuivan ja vanhenevan ihon hoidossa. Frankinsensi tunnetaan yhtenä kolmesta kallisarvoisesta lahjasta, jonka itämaan tietäjät toivat Kristus-lapselle.

 
Käyttöohje

Katso osio : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Vinkki

Erityisen sopiva hoitamaan miehen stressiä. Kosketa sormenpääsi karitevoihin ja paina se frankinsenssi pullon tipparenkaaseen, jonka jälkeen hieraise sormella rinnan keskustaa (Ren Mai 17 akupunktiopiste, stressipiste, jolla myös avataan sydäntä).

Varoitukset

Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Boswellia carteri (Frankinsensi, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu frankinsensi puun pihkasta. Alkuperämaa: Somalia.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Frankinsensi eteerinen öljy henkinen tasapaino luova työ stressi pahat unet painajainen astma ryppy rypyt metsäinen hengitys hermosto ihonhoito kuiva vanheva iho mies 

 

 641638411060210 ml14,9
Basilika Eteerinen Öljy (Ocimum basilicum)

Basilika Eteerinen Öljy (Ocimum basilicum)

Basilikan 100% aito eteerinen öljy. Kirkastaa ajatuksia, tuo apua mm. henkiseen väsymykseen ja stressiin

Käyttötarkoitus

 
 • Henkiseen väsymykseen
 • Migreeniin
 • Lihaskovettumiin

 

Basilikan lehdistä saatava eteerinen öljy tuoksuu hienostuneelta. Basilika Eteerinen Öljy kirkastaa ajatuksia, tuo apua henkiseen väsymykseen ja stressiin sekä helpottaa päänsärkyä. Basilikaa arvostetaan myös hiuskunnon kohottajana.


 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Edistä hiusten kuntoa lisäämällä basilikan eteeristä öljyä shampooseen; 1 tippa 1 rkl kohti. 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Ocimum basilicum (Basilika, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu basilikan maanpäällisestä kasvustosta. Alkuperämaa: Egypti.
 

Hakusanat: aromaterapia Basilika eteerinen öljy henkinen väsymys migreeni lihaskovettuma stressi päänsärky hiukset hiuskunto

 

 641638411049710 ml13,3
Appelsiini Eteerinen Öljy (Citrus sinensis)

Appelsiini Eteerinen Öljy (Citrus sinensis)

Appelsiinin (kuori) 100% aito eteerinen öljy. Raikas, rentouttava, mielialaa kohottava ja mm. hermostuneisuutta vähentävä.

Käyttötarkoitus
 • Kohottaa mielialaa
 • Vatsa- ja kuukautiskipuihin
 • Painonpudotukseen
Appelsiinin kuoresta saatava eteerinen öljy on raikas, rentouttava, mielialaa kohottava ja hermostuneisuutta vähentävä. Appelsiini Eteerinen Öljy lievittää vatsa- ja kuukautiskipuja sekä edistää ruuansulatusta ja lisää ruokahalua. Ihonhoidossa se sopii erityisesti rasvaiselle iholle.
Käyttöohje
Ulkoisesti : lisää 1 tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä.
 
Kylpy : 5-10 tippaa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Citrus sinensis (Appelsiini, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu appelsiinin kuoripuristenesteestä. Alkuperämaa: USA.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Appelsiini eteerinen raikas rentouttava öljy vatsakipu kuukautiskipu painonpudotus laihdutus hermostuneisuus ruuansulatus ruokahalu ihonhoito rasvainen iho

 

 641638411051010 ml5,55
Mandariini Eteerinen Öljy (Citrus reticulata)

Mandariini Eteerinen Öljy (Citrus reticulata)

Mandariinin (kuori) 100% aito eteerinen öljy. Tuo iloisen hymyn huulille, lievittää mm. särkyä, edistää vatsan ja sapen toimintaa.

Käyttötarkoitus
 • Tuo iloa
 • Vatsakipuihin
 • PMS-oireisiin
 • Selluliittiin
 • Raskausarpiin
Mandariinin tuoksu tuo iloisen hymyn huulille. Mandariini Eteerinen Öljy lievittää särkyä, edistää vatsan ja sapen toimintaa ja hellävaraisena haihtuvana öljynä sitä käytetään myös lasten vatsakivun, hikan ja röyhtäilyn hoitoon sekä raskaana oleville. Hieronta laimennetulla mandariiniöljyllä ehkäisee ja hoitaa raskausarpia.
Käyttöohje
Ulkoisesti : lisää 1 tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä.
 
Kylpy : 5-8 tippaa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Citrus reticulata (Mandariini, 100% aito eteerinen öljy). Valmistettu mandariinin kuorista puristamalla ja sen jälkeen höyrytislaamalla. Alkuperämaa: Italia.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Mandariini eteerinen öljy ilo vatsakipu PMS oire selluliitti raskausarpi vatsa sappi vatsakipu hikka röyhtäily raskaus lapsi lapset

 

 641638411047310 ml9,2
Pelargoni Eteerinen Öljy (Pelargonium x asperum)

Pelargoni Eteerinen Öljy (Pelargonium x asperum)

Pelargonin 100% aito eteerinen öljy. Tuoksu muistuttaa ruusua, mm. hormonitoimintaa tasapainottava, ja etenkin kypsien naisten öljy.

Käyttötarkoitus
 • Tasapainottaa naisen hormonitoimintaa
 • Aktivoi lymfan kulkua
 • Turvotukseen

Pelargonin tuoksu muistuttaa ruusua. Pelargonin Eteerinen Öljy on hormonitoimintaa tasapainottava ja elvyttävä etenkin kypsien naisten öljy. Se poistaa nestettä ja turvotusta ja hoitaa erityisesti vaihdevuosivaivoja sekä kohottaa mielialaa.

Käyttöohje

Ulkoisesti : lisää 3 tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Vinkki

Vaihdevuosivaivoihin helppo tapa on hieroa laimennettua pelargonin eteeristä öljyä alavatsa-alueelle päivittäin; 1 tippa 1 ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä, esim. Frantsilan rentouttavaa Pitta hoitoöljyyn.

Varoitukset

Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Pelargonium x asperum (Pelargonia, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu kukkivan kasvin maanpäällisistä osista. Alkuperämaa: Kiina.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Pelargoni Pelargonia eteerinen öljy naisen hormonitoiminta lymfa turvotus vaihdevuodet vaihdevuosivaiva nesteenpoisto laihdutus selluliitti

 

 641638411048010 ml12,85
Ylang Ylang Eteerinen Öljy (Cananga odorata)

Ylang Ylang Eteerinen Öljy (Cananga odorata)

Ylang Ylangin 100% aito eteerinen öljy. Naisellinen kukkainen tuoksu, mm. mielen jännityksiin ja sukupuolisen mielenkiinnon herättämiseen.

Käyttötarkoitus
 • Kohottaa mielialaa
 • Viettelevä
 • Impotenssiin
 • Vaihdevuosiin
Ylang ylang Eteerinen Öljy on naisellinen kukkainen haihtuva tuoksu öljy, jolla on rauhoittava ja mieltä kohottava vaikutus. Sitä on käytetty mielen jännityksiin ja sukupuolisen mielenkiinnon herättämiseen. Ihoa hoitavana ja uudistavana se sopii kosmetiikassa varsinkin vanhenevalle iholle.
Käyttöohje

Ulkoisesti :  lisää 1 tippa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti.

Kylpy : 5 tippaa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Tuoksuna : Käytä yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Cananga odorata (Ylang Ylang, 100% aito eteerinen öljy). Kasvin osa: kukat. Alkuperämaa: Indoneesia.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Ylang Ylang eteerinen öljy viettelevä impotenssi vaihdevuodet rauhoittava naisellinen kukkainen sukupuolinen seksuaalisuus vanheneva iho ihonhoito

 

 641638411007710 ml18,05
Tea Tree Eteerinen Öljy (Melaleuca alternifolia)

Tea Tree Eteerinen Öljy (Melaleuca alternifolia)

Tea Tree (teepuun) 100% aito eteerinen öljy. Voimakas lääkkeenomainen tuoksu, infektioiden hoitoon mm. jalkasieni, huuliherpes.

Käyttötarkoitus
 • Antiseptinen
 • Ihotulehduksiin
 • Jalka- ja kynsisieneen
 • Herpekseen, syyliin

Tea Tree Eteerinen Öljy on peräisin austraalialaisesta puulajista, jolla on hyvin voimakas lääkkeenomainen tuoksu. Alkuasukkaat ovat tienneet puun parantavista ominaisuuksista vuosisatoja ja käyttäneet sitä kaikenlaisten infektioiden hoitoon; mm. ihotulehduksiin, jalka- ja kynsisieniin, hyönteisten pistoihin ja huuliherpekseen.

Käyttöohje

Ulkoisesti : lisää 3 tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti.

 • Ihon ja pintojen desinfiointiin: 1 osa teepuuöljyä ja 10 osaa alkoholia.
 • Jalkasieneen ja huuliherpekseen: 1 osa teepuuöljyä ja 10 osaa 11 Yrtin Salvaa tai kasviöljyä.
 • Kynsisieneen ja syyliin voi tarkasti tiputtaa tai pumpulipuikolla laittaa teepuuöljyä sellaisenaan, huomioiden että terve alue on suojattava 11 yrtin salvalla. Teepuuöljy on voimakasta ja sen käytössä on myös hyvä pitää taukoja.

Jalkakylpy : 3 tippaa kylpysuolaan joka sekoitetaan kylpyveteen.

Tuoksuna : Käytä huoneilman desinfiointiin yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Melaleuca alternifolia (Tea Tree / Teepuu, 100% aito eteerinen öljy). Kasvin osa: lehdet ja oksat. Alkuperämaa: Australia.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Tea Tree Teepuu eteerinen öljy teepuuöljy antiseptinen infektio ihotulehdus jalkasieni kynsisieni herpes syylä känsä huuliherpes hyönteisen pisto

 

 641638411027510 ml10,4
Sitruuna Eteerinen Öljy (Citrus limonum)

Sitruuna Eteerinen Öljy (Citrus limonum)

Sitruunan (kuori) 100% aito eteerinen öljy. Sitruunan raikas, puhdas, virkistävä tuoksu auttaa mm. parantamaan työtehoa.

Käyttötarkoitus
 • Virkistää, raikastaa
 • Parantaa työtehoa
 • Ruoansulatukseen
 • Päänsärkyihin
 • Ihon kutinaan
 • Selluliittiin

Sitruunan raikas, puhdas, virkistävä tuoksu auttaa japanilaisten tutkimusten mukaan parantamaan työtehoa. Sitruuna Eteerinen Öljy on hyväksi ruoansulatukselle sekä myös verenkierrolle.

Käyttöohje

Ulkoisesti : lisää 1-2 tippaa eteeristä öljyä 50 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti.

Tuoksuna : Käytä huoneilman puhdistamiseksi muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Citrus limonum (Sitruuna, 100% aito eteerinen öljy). Kasvin osa: hedelmän kuori. Alkuperämaa: Italia.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Sitruuna eteerinen öljy virikistävä raikastava raikas tuoksu työteho ruoansulatus päänsärky kutina selluliitti verenkierto 

 

 641638411014510 ml6,9
Rosmariini Eteerinen Öljy (Rosmarinus officinalis)

Rosmariini Eteerinen Öljy (Rosmarinus officinalis)

Rosmariinin 100% aito eteerinen öljy. Mausteisen raikas tuoksu, joka mm. stimuloi ruoansulatusta ja virkistää muistia.

Käyttötarkoitus

 
 • Lisää tarmoa
 • Elvyttää muistia, verenkiertoa ja hiusten kasvua
 • Kipuihin
 
Rosmariini on mausteisen raikas tuoksu, joka stimuloi verenkiertoa ja ruoansulatusta. Sitä on käytetty virkistämään muistia ja poistamaan väsymystä ja stressiä, hoitamaan reumatismia ja kipuja. Hiusten hoidossa Rosmariini Eteerinen Öljy vahvistaa hiuksia. 
 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Vahvista hiustenkasvua ja samalla hoida pois hilsettä seuraavasti: lisää rosmariinin eteeristä öljyä pari tippaa 1 rkl:aan Frantsilan Kehäkukkavoidetta, levitä hiuspohjaan ja anna vaikuttaa ½- 2 tuntia. Käytä esim. saunassa. Pese pois normaalisti
 

Käyttövaroitukset

 
Runsaasti käytettynä saattaa nostaa verenpainetta.
 
Ei suositella epilepsiaa sairastavalle.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Rosmarinus officinalis (Rosmariini, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu rosmariini kasvin maanpäällisistä osista. Alkuperämaa: Tunisia.
 

Hakusanat: aromaterapia Rosmariini eteerinen öljy tarmo muisti verenkierto hiukset kipu mausteinen raikas tuoksu verenkierto ruoansulatus muisti väsymys stressi reumatismi kipu

 

 641638411041110 ml5,9
Piparminttu Eteerinen Öljy (Mentha x piperita)

Piparminttu Eteerinen Öljy (Mentha x piperita)

Piparmintun 100% aito eteerinen öljy. Raikas ja viilentävä tuoksu, mm. hengitysteitä avaava, päänsärkyä lievittävä.

Käyttötarkoitus

 • Lisää työvireyttä
 • Vatsa- / ilmavaivoihin
 • Pahoinvointiin
 • Päänsärkyyn

Piparminttu Eteerinen Öljy on raikas, viilentävä ja hengitysteitä avaava tuoksu. Sitä käytetään myös pahoinvointiin, vatsa- ja ilmavaivoihin, kuukautiskramppeihin, päänsärkyyn ja hermostuneisuuteen.

Käyttöohje

Ulkoisesti : lisää 1 tippaa eteeristä öljyä 30 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti. 

 • Päänsärky: laimennettuna ohimoille, kallonpohjaan, hartioille sekä peukalon ja etusormen hankaan.
 • Vatsa-, kuukautiskivut: hiero laimennettuna vatsa-alueelle.

Tuoksuna : Käytä yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Käytä hyvin laimennettuna ja vain pienille ihoalueille, aiheuttaa helposti ihoreaktioita. 

Ei suositella jatkuvaan pitkäaikaiseen käyttöön, suurina määrinä se kohottaa verenpainetta.

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Mentha x piperita (piparminttu, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu piparminttu kasvin maanpäällisistä osista. Alkuperämaa: USA.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Piparminttu eteerinen öljy työvireys vatsakipu vatsavaiva ilmavaiva kuukautiskivut raikas viilentävä hengitystiet pahoinvointi päänsärky hermostuneisuus 

 

 641638411029910 ml7,35
Mänty Eteerinen Öljy (Pinus sylvestris)

Mänty Eteerinen Öljy (Pinus sylvestris)

Männyn 100% aito eteerinen öljy. Miehistä voimaa antava, raikas metsäinen tuoksu, joka mm. avaa ja vahvistaa hengitysteitä.

Käyttötarkoitus

 
 • Vahvistaa
 • Yskään
 • Lihaskipuihin
 • Miehisyyden tueksi

 

Mänty on raikas metsäinen tuoksu, joka avaa ja vahvistaa hengitysteitä ja desinfioi huoneilmaa. Mänty Eteerinen Öljy poistaa nesteitä ja auttaa lihaskivuissa. Miehistä voimaa antavana ja virkistävänä männyn haihtuvaa öljyä käytetään miehisissä väsymystiloissa.

 

Käyttöohje

 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Pinus sylvestris (mänty, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu männyn havuista. Alkuperämaa: Bulgaria.
 

Hakusanat: aromaterapia Mänty eteerinen öljy vahvistava virkistävä yskä lihaskipu miehisyys hengitystiet nesteen-poisto seksualisuus väsymystila

 

 641638411036710 ml6,95
Laventeli Eteerinen Öljy (Lavandula angustifolia)

Laventeli Eteerinen Öljy (Lavandula angustifolia)

Laventelin 100% aito eteerinen öljy. Hellävarainen ja hoitava, tasapainottaa mm. ailahtelevan mielialan ja rauhoittaa unettoman nukkumaan.

Käyttötarkoitus
 • Rauhoittaa
 • Lihasjännityksiin
 • Kuukautiskipuihin
 • Palovammoihin
 • Ihottumiin

Laventelia nimitetään eteeristen öljyjen äidiksi. Laventeli Eteerinen Öljy on hellävarainen ja hoitava melkein kaikessa. Se tasapainottaa ailahtelevan mielialan ja rauhoittaa unettoman nukkumaan. Se laukaisee lihasjännitystä ja lievittää kaikenlaisia kipuja. Laventeli on eniten käytetty eteerinen öljy ihottumien ja palaneen ihon hoidossa.

Käyttöohje

Ulkoisesti : lisää 1 tippaa eteeristä öljyä 10 tippaan kasviöljyä, levitä pienille ihoaluieille paikallisesti. Vanhukset ja lapset (ei alle 3 vuotiaille) : laimmenna 1 tippa eteeristä öljyä 20 tippaan kasviöljyä.

Tuoksuna : Käytä yksin tai muiden eteeristen öljyjen kanssa esim ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä.

Lisätietoa osiossa : Muutama tapa käyttää eteerisiä öljyjä.

Varoitukset

Aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.

Ei sovi jatkuvaan pitkäaikaiseen käyttöön henkilölle, jolla on matala verenpaine.

Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

Säilytys

Auringolta suojassa.

Ainesosat

Lavandula angustifolia (Laventelin, 100% aito eteerinen öljy). Kasvin osa: kukkiva kasvi. Alkuperämaa: Ranska.

 

 

Hakusanat: aromaterapia Laventeli eteerinen öljy rauhoittava rentouttava lihasjännitys kuukautiskivut palovamma ihottuma unettomuus kipu

 

 641638411024410 ml8,3
Kataja Eteerinen öljy (Juniperus communis)

Kataja Eteerinen öljy (Juniperus communis)

Katajan (marjat) 100% aito eteerinen öljy. Virkistävä ja puhdistava katajan marjojen tuoksu edistää mm. kehon nesteiden virtailua.

Käyttötarkoitus

 
 • Vahvistaa oloa
 • Nesteen poistoon
 • Reumatismiin
 • Eturauhasvaivoihin
 
Virkistävä ja puhdistava katajan marjojen tuoksu edistää kehon nesteiden virtailua. Kataja Eteerinen Öljy lievittää kolottavia lihaksia ja niveliä ja sitä onkin käytetty paljon iskiaksen, reuman ja kihdin hoidossa.
 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Käytä hierontaöljyssä tukemaan lymfan toimintaa ja kuona-aineiden poistumista. 1 tippa 1 rkl Aromaperusöljyä tai Frantsilan Kapha Aayurvedista hoitoöljyseosta kohti. 
 

Käyttövaroitukset

 
Jatkuvaa katajaöljyn käyttöä tulisi välttää, eikä se sovi henkilöille, joilla on munuaisvaurio.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Juniperus communis (kataja, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu katajanmarjoista. Alkuperämaa: Kroatia.
 

Hakusanat: aromaterapia kataja eteerinen öljy vahvistava nesteen-poisto reumatismi eturauhasvaiva lihaskipu nivelkipu iskias reuma kihti lymfa

 

 641638411023710 ml14,15
Eukalyptus Eteerinen Öljy (Eucalyptus radiata)

Eukalyptus Eteerinen Öljy (Eucalyptus radiata)

Eukalyptuksen 100% aito eteerinen öljy. Virkistävä tuoksu, joka lievittää mm. hengitysteiden tukkeumia, nuhaa ja flunssaa.

Käyttötarkoitus

 
 • Piristää
 • Astmaan, yskään, flunssaan
 • Poskiontelotulehduksiin
 • Kuumeeseen
 
Eukalyptus haihtuva öljy on kaikille mieluinen, virkistävä tuoksu, joka raikastaa ja puhdistaa huoneilman. Se lievittää hengitysteiden tukkeumia, nuhaa ja flunssaa. Eukalyptus Eteerinen Öljy vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa. Se auttaa myös poistamaan lihasjännitystä ja tulehdusta.
 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Voit pirskotella Eukalyptusta tunkkasiin huoneisiin esim. wc:n matolle raikastamaan huoneilmaa. 
 

Käyttövaroitukset

 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

 
Eucalyptus radiata (eukalyptus, 100% aito eteerinen öljy). Höyrytislattu eukalyptus puun tuoreista lehdistä ja lehvistä. Radiata kanta on kapealehtinen ja sen tuoksu on raikkaan miellyttävä. Alkuperämaa: Kiina.

 

Hakusanat: aromaterapia Eukalyptus eteerinen öljy astma yskä flunssa poskiontelotulehdus kuume väsymys lihasjännitys tulehdus hengitystiet nuha

 

 641638411020610 ml5,45
Bergamotti Eteerinen Öljy (Citrus aurantium ssp bergamia)

Bergamotti Eteerinen Öljy (Citrus aurantium ssp bergamia)

Bergamotin 100% aito eteerinen öljy. Raikas sitrustuoksu, joka toimii mm. stressiä laukaisevana mielialan kohottajana.

Käyttötarkoitus
 • Virkistää hermoja
 • Virtsatietulehduksiin
 • Rasvaiselle ja akneiholle
Bergamotti eteerinen öljy on raikas sitrustuoksu, joka tuoksulyhdyssä toimii todellisena stressiä laukaisevana mielialan kohottajana. Bergamotin etreeristä öljyä on käytetty erilaisten ihovaivojen hoitoon kuten akneen, psoriaasiin ja ihotulehduksiin. 
 

Käyttöohje

 
 

Vinkki

 
Tee itsellesi raikastava Eau de Cologne bergamontin, pelargonin ja piparmintun haihtuvista öljyistä seuraavasti. Lisää 45 prosenttiseen alkoholiin (100ml) 10 tippaa bergamonttia ja 3 tippaa pelargoniaa ja 1 tippa piparminttua. Ravista ja suihkuta huoneilmaan tunnelman kohottajaksi. Katso lisää hoitavia parfyymi ohjeita Luonnon Kaunis kirjasta.
 

Käyttövaroitukset

 
Bergamottia ei tule käyttää iholla juuri ennen auringonpaisteeseen menoa, sillä se voi jollain aiheuttaa maksaläikkiä.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 

Säilytys
 

Auringolta suojassa.
 

Ainesosat

Citrus aurantium bergamia (bergamotti, 100% aito eteerinen öljy). Bergamotin eteerinen öljy kylmäpuristetaan lähes kypsän hedelmän kuoresta. Alkuperämaa: Italia.
 

Hakusanat: aromaterapia Bergamotti eteerinen öljy rasvainen iho ihonhoito hermot virtsatientulehdus akne stressi ihovaiva psoriasis ihotulehdus

 

 641638411013810 ml12,45
Auringonkukka Hierontaöljy

Auringonkukka Hierontaöljy

Auringonkukan siemenistä kylmäpuristettu ohut väritön öljy, joka imeytyy ihoon erittäin tehokkaasti.

Käyttötarkoitus
Kevyt kirkas ja hyvin imeytyvä öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti elvytystä kaipaavalle iholle.
Kylmäpuristetaan luomuauringonkukan siemenistä. Sen sisältämät monityydyttymättömät rasvahapot, E-vitamiini ja lesitiini pehmittävät ja ravitsevat ihoa.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan. Voidaan käyttää pohjana aromaterapeuttisille eteerisille öljyille, 1-2 tippaa 5ml:aa kohti.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.
 ½ l17,85
Rento Olo Aromahierontaöljy

Rento Olo Aromahierontaöljy

Hyvin imeytyvä kehoa ja mieltä rentouttava raikkaan tuoksuinen öljy

Hyvin imeytyvä kehoa ja mieltä rentouttava raikkaan tuoksuinen öljy
Käyttötarkoitus
Rentouttamaan mieltä ja lihaksia, rauhoittamaan vatsaa, tasaamaan mielen ärtymystä ja turhautuneisuutta sekä laukaisemaan stressiä.

Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan.
Ei suositella säännölliseen käytettöön odottaville äideille tai pienille lapsille.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
0,5 l
 6416384060105½ l19,9
KASVO - Shirodara Hoitoöljy

KASVO - Shirodara Hoitoöljy

Ayurvedinen kasvojen ja pääalueen rauhoittava luomuhoito- ja hierontaöljy.

Kasvojen ja pääalueen rauhoittava yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy
Käyttötarkoitus
Rentouttava, rauhoittava, levollisuutta lisäävä sekä stressiä laukaiseva. Käytetään erityisesti intialaisessa ayurvedisessa pään ja kasvojen hieronnassa. Sopii hyvin myös ei ayurvediseen kasvojenhoitoon.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hoitojen lisäksi myös muussa tavallisessa kasvojen hieronnassa ja hoidossa.
Vinkki
Lisää öljyyn ruusun, jasmiinin tai laventelin eteeristä öljyä 1 tippa 1tl:sta kohti jos haluat erityisen hemmottelevan hoitohetken.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.
Pakkauskoko
0,5l
 ½ l42,45
Kipu Hoitoöljy

Kipu Hoitoöljy

Ayurvedinen hoito- ja hierontaöljy kehon jännittyneiden ja kolottavien alueiden hoitoon.

Käyttötarkoitus:
 
Ayurvedinen hoito- ja hierontaöljy kehon jännittyneiden ja kolottavien alueiden hoitoon.
 
Kipua lievittävä, jännityksiä laukaiseva, verenkiertoa elvyttävä, lymfan toimintaa aktivoiva ja kehon kuona-aineita puhdistava hoito- ja hierontaöljy, sekä koti- että hoitolakäyttöön.
 
Käyttöohje :
 
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan.
 
Vinkki : hierontaa varten voit lämmittää öljyn pienessä kulhossa vesihauteessa. Kipuöljy on myös erinomainen yrttinyyttihoitojen öljynä.
 
 
Säilytys :
 
Säilyy parhaiten viileässä.
 ½ l42,45
Kipu Hoitoöljy

Kipu Hoitoöljy

Ayurvedinen hoito- ja hierontaöljy kehon jännittyneiden ja kolottavien alueiden hoitoon.

Käyttötarkoitus:
 
Ayurvedinen hoito- ja hierontaöljy kehon jännittyneiden ja kolottavien alueiden hoitoon.
 
Kipua lievittävä, jännityksiä laukaiseva, verenkiertoa elvyttävä, lymfan toimintaa aktivoiva ja kehon kuona-aineita puhdistava hoito- ja hierontaöljy, sekä koti- että hoitolakäyttöön.
 
Käyttöohje :
 
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan.
 
Vinkki : hierontaa varten voit lämmittää öljyn pienessä kulhossa vesihauteessa. Kipuöljy on myös erinomainen yrttinyyttihoitojen öljynä.
 
Säilytys :
 
Säilyy parhaiten viileässä.
 6416384080219100 ml8,7
KASVO - Shirodara Hoitoöljy

KASVO - Shirodara Hoitoöljy

Ayurvedinen kasvojen ja pääalueen rauhoittava luomuhoito- ja hierontaöljy.

Kasvojen ja pääalueen rauhoittava yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy

Käyttötarkoitus
Rentouttava, rauhoittava, levollisuutta lisäävä sekä stressiä laukaiseva. Käytetään erityisesti intialaisessa ayurvedisessa pään ja kasvojen hieronnassa. Sopii hyvin myös ei ayurvediseen kasvojenhoitoon.

Käyttöohje

Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hoitojen lisäksi myös muussa tavallisessa kasvojen hieronnassa ja hoidossa.

Vinkki

Lisää öljyyn ruusun, jasmiinin tai laventelin eteeristä öljyä 1 tippa 1tl:sta kohti jos haluat erityisen hemmottelevan hoitohetken.

Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
100 ml

 6416384080202100 ml8,7
VIRKEÄ -Kapha Ayurvedinen Hoitoöljy

VIRKEÄ -Kapha Ayurvedinen Hoitoöljy

Tasapainottamaan ja virkistämään erityisesti Kapha-tyyppiä

Tasapainottamaan ja virkistämään erityisesti Kapha-tyyppiä
Käyttötarkoitus
Virkistävä, liikkeellepaneva, aineenvaihduntaa aktivoiva, kehoa puhdistava ja selluliittin hajoamista edistävä.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hierontahoitojen lisäksi myös muussa aineenvaihduntaa stimuloivassa hieronnassa.
Vinkki
Halutessasi tuotteelle aromaterapeuttista lisävaikutusta tiputa Kapha-eteeristäöljyä 1-2 tippaa öljyä 1 rkl hierontaöljyä kohti.
Selluliitin poistamisessa hiero öljyä paikallisesti sydämeen päin ohjautuvin voimakkain ja pumppaavin liikkein muutama minuutti päivittäin.

Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
0,5 l
 ½ l42,45
VIRKEÄ -Kapha Ayurvedinen Hoitoöljy

VIRKEÄ -Kapha Ayurvedinen Hoitoöljy

Tasapainottamaan ja virkistämään erityisesti Kapha-tyyppiä

Tasapainottamaan ja virkistämään erityisesti Kapha-tyyppiä
Käyttötarkoitus
Virkistävä, liikkeellepaneva, aineenvaihduntaa aktivoiva, kehoa puhdistava ja selluliittin hajoamista edistävä.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hierontahoitojen lisäksi myös muussa aineenvaihduntaa stimuloivassa hieronnassa.
Vinkki
Halutessasi tuotteelle aromaterapeuttista lisävaikutusta tiputa Kapha-eteeristäöljyä 1-2 tippaa öljyä 1 rkl hierontaöljyä kohti.
Selluliitin poistamisessa hiero öljyä paikallisesti sydämeen päin ohjautuvin voimakkain ja pumppaavin liikkein muutama minuutti päivittäin.

Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
100 ml
 6416384080196100 ml8,7
RAUHA - Pitta Ayurvedinen Hoitoöljy

RAUHA - Pitta Ayurvedinen Hoitoöljy

Yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Pitta-tyyppiä ja aina kun tarvitaan rentoutusta.


 
 
Yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Pitta-tyyppiä ja aina kun tarvitaan rentoutusta
Käyttötarkoitus
Rentouttava, puhdistava, viilentävä vatsaa ja maksaa hoitava hierontaöljy. Myös päivittäiseen ihonhoitoon.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hoitojen lisäksi myös muussa tavallisessa hieronnassa ja ihon päivittäisessä hoidossa. Erityisesti silloin kun tarvitset apua yleiseen rentoutukseen, turhautuneisuuteen ja vatsan jännityksiin.
Vinkki
Lisää öljyyn Pitta aromaterapeuttista tuoksusekoitusta 1-2 tippaa 1 rkl:sta kohti kun haluat erityistä tukea ja rentoutusta hoitoon.

Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
0,5 l
 ½ l42,45
RAUHA - Pitta Ayurvedinen Hoitoöljy

RAUHA - Pitta Ayurvedinen Hoitoöljy

Yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Pitta-tyyppiä ja aina kun tarvitaan rentoutusta.


 
Yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Pitta-tyyppiä ja aina kun tarvitaan rentoutusta
Käyttötarkoitus
Rentouttava, puhdistava, viilentävä vatsaa ja maksaa hoitava hierontaöljy. Myös päivittäiseen ihonhoitoon.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hoitojen lisäksi myös muussa tavallisessa hieronnassa ja ihon päivittäisessä hoidossa. Erityisesti silloin kun tarvitset apua yleiseen rentoutukseen, turhautuneisuuteen ja vatsan jännityksiin.
Vinkki
Lisää öljyyn Pitta aromaterapeuttista tuoksusekoitusta 1-2 tippaa 1 rkl:sta kohti kun haluat erityistä tukea ja rentoutusta hoitoon.

Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
100 ml
 6416384080189100 ml8,7
HARMONIA - Vata Ayurvedinen Hoitoöljy

HARMONIA - Vata Ayurvedinen Hoitoöljy

Tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Vata-tyyppiä ja yleisesti rauhoittavaan hierontaan ja hoitoon

Tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Vata-tyyppiä ja yleisesti rauhoittavaan hierontaan ja hoitoon
Käyttötarkoitus
Yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy tasapainottaa, rauhoittaa, auttaa suoliston toimintaa, harmonisoi hermostoa, hoitaa kuivaa ihoa sekä lämmittää koko olemusta.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hoitojen lisäksi myös muussa hieronnassa. Kuivan ihon tehohoidossa käytä Vata öljyä peseytymisen jälkeen saunan lämmössä, jolloin öljy pääsee imeytymään syvälle ihokudokseen.
Vinkki
Lisää öljyyn Vata aromaterapeuttista tuoksusekoitusta 1-2 tippaa 1 rkl:sta kohti kun tarvitset erityisesti rauhaa ja levollisuutta.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
0,5 l
 ½ l42,45
HARMONIA - Vata Ayurvedinen Hoitoöljy

HARMONIA - Vata Ayurvedinen Hoitoöljy

Tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Vata-tyyppiä ja yleisesti rauhoittavaan hierontaan ja hoitoon

Tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Vata-tyyppiä ja yleisesti rauhoittavaan hierontaan ja hoitoon
Käyttötarkoitus
Yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy tasapainottaa, rauhoittaa, auttaa suoliston toimintaa, harmonisoi hermostoa, hoitaa kuivaa ihoa sekä lämmittää koko olemusta.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hoitojen lisäksi myös muussa hieronnassa. Kuivan ihon tehohoidossa käytä Vata öljyä peseytymisen jälkeen saunan lämmössä, jolloin öljy pääsee imeytymään syvälle ihokudokseen.
Vinkki
Lisää öljyyn Vata aromaterapeuttista tuoksusekoitusta 1-2 tippaa 1 rkl:sta kohti kun tarvitset erityisesti rauhaa ja levollisuutta.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
100 ml
 
 6416384080172100 ml8,7
Aroma Perus Hierontaöljy

Aroma Perus Hierontaöljy

Monipuolinen, ihoa ravitseva aromaterapiaan kehitetty tuoksuton öljyseos.

Monipuolinen, ihoa ravitseva aromaterapiaan kehitetty tuoksuton öljyseos

Käyttötarkoitus
Aroma perushierontaöljy sopii koko kehon hierontaan. Öljy on hierontaominaisuuksiltaan kevyehkö öljy, joka soveltuu myös erinomaisesti kasvojen hierontaan. Ohut, tuoksuton ja väritön öljy on hieronta ominaisuuksiltaan erityisesti aromaterapeuttien suosima. Se imeytyy ihoon erittäin tehokkaasti.

Aroma hierontaöljyn öljyt sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka hoitavat ihoa. Se soveltuu hyvin herkällekin iholle. Viinirypäleen siemenöljy on pehmentävä ja suojaava ohut, kevyt ja väritön öljy, joka imeytyy ihoon erittäin tehokkaasti.

Aprikoosin kiviöljy on ravitseva ja kosteuttava ihoon hyvin imeytyvä ravintorikas öljy, jota käytetään kuivan ja herkän ihon hoidossa. Auringonkukkaöljy on pehmentävä, ravitseva ja suojaava kevyt, kirkas ja hyvin imeytyvä öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti elvytystä kaipaavalle iholle. Avokaadoöljy on ihoa hoitava ja kosteuttava kuivan ja ikääntyvän ihon hoidossa käytetty vitamiinirikas, vaaleanvihreä öljy. Jojobaöljy on kosteuttava, uudistava, elvyttävä ja pehmentävä. Manteliöljy on elvyttävä ja rasvatasapainoa normalisoiva.

Säilytys
Säilytys viileässä.

Pakkauskoko
100ml / 0,5l

Käyttöohje

Lisää 1-2 tippaa eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (5-7ml) hierontaöljyä.
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan.

 6416384080165100 ml11,9
Frantsilan Yrttihierontaöljy

Frantsilan Yrttihierontaöljy

Frantsilan ihoa hoitavan 11 yrtin "ihme" salvan yrttejä sisältävä luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle.

Frantsilan ihoa hoitavan 11 yrtin "ihme" salvan yrttejä sisältävä luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle
Käyttötarkoitus
Yrttinen hierontaöljy sopii koko kehon yleiseen hierontaan ja hoitoon. Öljy rentouttaa sekä elvyttää ihon terveyttä, pintaverenkiertoa ja auttaa kuona-aineiden poistumista. Yrttiöljyuutokset sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka jo sinänsä hoitavat ihoa. Se soveltuu hyvin herkällekin iholle. Öljy tuoksuu neutraaleille yrteille.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.
Pakkauskoko
5 l
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan.
Öljyyn voidaan sekoittaa käyttötarkoituksen mukaan eteerisiä öljyjä
1-2 tippaa 5ml:aa kohti.
 5 l132,1
Frantsilan Yrttihierontaöljy

Frantsilan Yrttihierontaöljy

Frantsilan ihoa hoitavan 11 yrtin "ihme" salvan yrttejä sisältävä luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle.

Frantsilan ihoa hoitavan 11 yrtin "ihme" salvan yrttejä sisältävä luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle
Käyttötarkoitus
Yrttinen hierontaöljy sopii koko kehon yleiseen hierontaan ja hoitoon. Öljy rentouttaa sekä elvyttää ihon terveyttä, pintaverenkiertoa ja auttaa kuona-aineiden poistumista. Yrttiöljyuutokset sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka jo sinänsä hoitavat ihoa. Se soveltuu hyvin herkällekin iholle. Öljy tuoksuu neutraaleille yrteille.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.
Pakkauskoko
0,5 l
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan.
Öljyyn voidaan sekoittaa käyttötarkoituksen mukaan eteerisiä öljyjä
1-2 tippaa 5ml:aa kohti.
 ½ l15,85
Frantsilan Yrttihierontaöljy

Frantsilan Yrttihierontaöljy

Frantsilan ihoa hoitavan 11 yrtin "ihme" salvan yrttejä sisältävä luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle.

Frantsilan ihoa hoitavan 11 yrtin "ihme" salvan yrttejä sisältävä luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle
Käyttötarkoitus
Yrttinen hierontaöljy sopii koko kehon yleiseen hierontaan ja hoitoon. Öljy rentouttaa sekä elvyttää ihon terveyttä, pintaverenkiertoa ja auttaa kuona-aineiden poistumista. Yrttiöljyuutokset sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka jo sinänsä hoitavat ihoa. Se soveltuu hyvin herkällekin iholle. Öljy tuoksuu neutraaleille yrteille.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.
Pakkauskoko
100ml
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan.
Öljyyn voidaan sekoittaa käyttötarkoituksen mukaan eteerisiä öljyjä
1-2 tippaa 5ml:aa kohti.
 6416384080141100 ml8,95
Kuismaöljy - Mäkikuisma l. Johannisöljy

Kuismaöljy - Mäkikuisma l. Johannisöljy

Luomuhierontaöljy hermo-, iskias-, nivel- ja lihasvaurioihin sekä arpien ja auringon polttaman ihon hoitoon.

Luomuhierontaöljy hermo-, iskias-, nivel- ja lihasvaurioihin sekä arpien ja auringon polttaman ihon hoitoon
Käyttötarkoitus
Kuisman kukista perinteisellä menetelmällä valmistettu hierontaöljy sopii nivel- ja nikaman kulumiin, iskiasalueiden vaivoihin, hermovaurioihin sekä jännetupentulehduksen, tenniskyynärpään, hiiriolkapään, lihasjännitysten ja tulehdusten hoitoon. Suositellaan myös leikkausarpien ja auringon polttaman ihon hoitoon.
Kuisma on yksi arvostetuimmista kasveista hermo- ja lihasvaurioiden hoidossa. Saksalaisessa sidekudostutkimuksessa on havaittu, että sillä on saatu apua jopa nivelkulumiin.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.
Pakkauskoko
50 ml
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan.
Ei suositella käytettäväksi suorassa auringonpaisteessa.
 641638408010350 ml15,85
Jalkaöljy - Kissankäpälä

Jalkaöljy - Kissankäpälä

Pehmentää ja hoitaa jalkojen ihoa sekä elvyttää niiden verenkiertoa.

Käyttötarkoitus
Pehmentää ja hoitaa jalkojen ihoa sekä elvyttää niiden verenkiertoa


Kissankäpälä jalkojen hoitoöljy tekee jaloista pehmeät ja hyvinvoivat.
Käytä halkeamiin, rohtumiin, kuivalle iholle ja kylmille jaloille.

 

Käyttöohje

Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan. Esim. illalla jalkakylvyn tai saunan jälkeen.Säilytys


Säilyy parhaiten viileässä.
 

 

 

 ½ l65,15
Jalkaöljy - Kissankäpälä

Jalkaöljy - Kissankäpälä

Pehmentää ja hoitaa jalkojen ihoa sekä elvyttää niiden verenkiertoa.

Käyttötarkoitus
Pehmentää ja hoitaa jalkojen ihoa sekä elvyttää niiden verenkiertoa


Kissankäpälä jalkojen hoitoöljy tekee jaloista pehmeät ja hyvinvoivat.
Käytä halkeamiin, rohtumiin, kuivalle iholle ja kylmille jaloille.

 

Käyttöohje

Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan. Esim. illalla jalkakylvyn tai saunan jälkeen.Säilytys


Säilyy parhaiten viileässä.
 

 

 

 641638408008050 ml11,45
Porkkana-Kehäkukka Öljy - Kevätaurinko

Porkkana-Kehäkukka Öljy - Kevätaurinko

Ihoa uudistava ja suojaava luomuöljy kasvoille ja koko vartalolle sellaisenaan tai voiteiden kera.

Ihoa uudistava ja suojaava luomuöljy kasvoille ja koko vartalolle sellaisenaan tai voiteiden kera
Käyttötarkoitus
Miellyttävä ja hoitava öljy sopii käyttöön koko vuoden ympäri ja erityisesti keväthangille. Suuren karoteenipitoisuutensa (A-vitamiini) takia öljy antaa kauniin ihonvärin ja edistää ihon terveyttä ja epiteelin parantumista.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan.
Levitä öljyä kasvoille ja kaulalle vähintään puoli tuntia ennen ulosmenoa.
Aurinkosuojakerroin noin 4.
Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.
Pakkauskoko
30 ml
 641638408002830 ml11,45
Rentouttava Kylpysuola - PITTA

Rentouttava Kylpysuola - PITTA

Syvärentoutusta lihaksille ja mielelle.

Käyttötarkoitus :
Syvärentoutusta lihaksille ja mielelle.
 
Kylpy laukaisee jännityksiä ja rentouttaa väsyneitä lihaksia. Se tyynnyttää koko olemuksen ja auttaa paineissa, ärtyneisyydessä ja stressissä. Kylpy hemmottelee myös tyytyväisiin hyviin uniin.
 
Magnesium-suola ja luomu yrttiuutokset rentouttavat kehon ja rahoittavat mielen.
 
Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt levollisuutta lisäävän ja stressiä lievittävän vaikutuksensa lisäksi antavat suolalle ihastuttavan tuoksun.
 
Kylpysuola erityisesti rentouttamaan Ayurveda PITTA tyyppiä.
 
Käyttöohje :
Sekoita suola lämpimään veteen :
 • Koko kylpyyn : 1dl
 • Puolikylpyyn : 0,5 dl
 • Käsi / jalka bath : 0,1 - 0,2 dl
 
Suositus : Nauti kyvystä 15 - 30 minuuttia, jalka- ja käsikylvyksi riittää 10 minuuttia. Lapsille ¼ - ½ aikuisen annostuksesta.
 
Säilytys :
Säilytä kansi suljettuna, jottei tuote kastu.
 
 
 

 

 6416384100511380g14
Virkistävä Kylpysuola - KAPHA

Virkistävä Kylpysuola - KAPHA

Vireyttä ja energiaa keholle ja mielelle.

Käyttötarkoitus :
Vireyttä ja energiaa keholle ja mielelle.
 
Kylpy antaa vireyttä ja voimia väsyneelle keholle ja mielelle. Se poistaa turvotusta, kuona-aineita ja selluliittia sekä kiinteyttää ja auttaa laihdutuksessa. Kylpy antaa puhtia poistamalla mielen ja kehon jähmeyttä.
 
Luomuyrttiuutokset puhdistavat ja voimistavat.
 
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt vaikuttavat energisoivasti, poistavat turvotusta ja vähentävät ruokahalua.
 
Merisuola poistaa kuona-aineita ja laittaa nesteet liikkeelle poistaen myös turvotusta.
 
Kylpysuola erityisesti rentouttamaan Ayurveda KAPHA tyyppiä.
 
Käyttöohje :
Sekoita suola lämpimään veteen :
 • Koko kylpyyn : 1dl
 • Puolikylpyyn : 0,5 dl
 • Käsi / jalka bath : 0,1 - 0,2 dl
 
Suositus : Nauti kyvystä 15 - 30 minuuttia, jalka- ja käsikylvyksi riittää 10 minuuttia. Lapsille ¼ - ½ aikuisen annostuksesta.
 
Säilytys :
Säilytä kansi suljettuna, jottei tuote kastu.
 

 

 6416384100528450g14
Tasapainottava Kylpysuola - VATA

Tasapainottava Kylpysuola - VATA

Tyyneyttä mielelle ja rauhaa hermoille.

Käyttötarkoitus :
Tyyneyttä mielelle ja rauhaa hermoille.
 
Kylpy lämmittää kehoa elvyttämällä sen verenkiertoa samalla kosteuttaen ja hellien kuivaa ihoa. Se rauhoittaa ja lievittää levottomuutta ja hermostuneisuutta sekä auttaa keskittymään. Kylpy tuo levollisen olon ja auttaa myös hyvään uneen.
 
Luomukasviuutokset hoitavat ihoa ja rentouttavat kehoa.
 
Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt lämmittävät kehoa ja rauhoittavat hermostoa.
 
Kylpysuola erityisesti tasapainottamaan Ayurveda VATA tyyppiä.
 
Käyttöohje :
Sekoita suola lämpimään veteen :
 • Koko kylpyyn : 1dl
 • Puolikylpyyn : 0,5 dl
 • Käsi / jalka bath : 0,1 - 0,2 dl
 
Suositus : Nauti kyvystä 15 - 30 minuuttia, jalka- ja käsikylvyksi riittää 10 minuuttia. Lapsille ¼ - ½ aikuisen annostuksesta.
 
Säilytys :
Säilytä kansi suljettuna, jottei tuote kastu.

 

 6416384100504400g14
Ainon Hoitoturve

Ainon Hoitoturve

Aito 100% suomalainen rahka-ja saraturpeen seos turvehoitoihin.

Käyttötarkoitus
Aito 100% Suomalainen rahka- ja saraturpeen hoitava seos.
"Suonsilmän saarekkeesta, rahkasammaleen salasta, Saraturpeen tuppurasta, hoitohauteeksi haluttu"
Turve on tutkitusti tehokasta iho-ongelmissa, hormonaalisen toiminnan tasapainottamisessa sekä nivelvaivoissa, kivuissa ja urheiluvammoissa. Se on erinomainen apu laihduttajille ja selluliitin hoitoon. Kasvoilla ja hiuksissa turvehoidot elvyttävät, puhdistavat ja rauhoittavat ihoa ja päänahkaa.
Käyttöhje
Sauna:
Turvetta on suositeltavaa käyttää saunassa pestyllä iholla noin 20 minuutin ajan. Turpeen kuorivaa vaikutusta voidaan lisätä hieromalla sitä iholla. Se ei saa kuivua iholle! Turve on riittoisaa; sitä kuluu noin 1-2dl koko vartaloa kohden.
Kylvyt:
Kylvyissä turpeen bioaktiiviset aineet, samoin kuin saunassa, pääsevät vaikuttamaan ihon läpi hoitaen ja elvyttäen ihon toimintaa sekä hormonaalista hyvinvointia. Turvetta voidaan käyttää kokokylpynä (koko pussi), puolikylpynä (1/2 pussia) ja jalka- tai käsikylpynä (1/4 pussia). Jalka- ja käsihoito voidaan tehdä myös niin, että turvetta laitetaan muovipusseihin, jotka asetetaan jalkoihin tai käsiin ja sitten lämpimään veteen 15 minuutiksi.
Hoitopakkaukset ja kääreet:
Turvetta käytetään kuten savea joko kuumennettuna syvälämpöhoitona tai kylmänä tulehtuneille alueille. Hoitopakkaukset ovat erinomaisia jännitysten, kipujen, lihas- ja nivelvammojen, iho-ongelmien ja lapsettomuuden hoidossa.
Tarkemmat Käyttökohteet ja -ohjeet löydät tuotteen pakkauksesta.
Säilytys
Tuote säilyy parhaiten viileässä. Turpeen voit huuhdella viemäriin. Turve ei saa jäätyä.
 
Sivuvaikutukset
Korkean verenpaineen omaaville potilaille turvetta pidetään vain vähemmän aikaa. Akuutissa kasvaisairauksessa ja raskaana oleville ei suositella turvesaunaa. Saunassa ja turvehoidon yhteydessä juodaan runsaasti.
Henkilöille, joilla iho kuivuu, suositellaan käytettävän turvehoidon jälkeen Frantsilan yrttihierontaöljyä, Porkkana-kehäkukkaöljyä tai Ayurvedisia hoitoöljyjä.
 

 

 64163841600341,5 kg40,7
Saunatippasetti

Saunatippasetti

Kolmen eteeristen öljyjen tuoksusekoitteen setti saunan tunnelman kohentamiseksi : Eukalyptus, Metsänrauha ja Sininen Hetki saunatipat.

Käyttötarkoitus

 
Kolmen eteeristen öljyjen tuoksusekoitteen setti saunan tunnelman kohentamiseksi. Saunatippasetti: Eukalyptus Saunatipat, Metsänrauha Saunatipat ja Sininen Hetki Saunatipat.
 • Eukalyptus : Eukalyptuksen aito eteerinen öljy avaamaan hengitysteitä ja virkistämään. Tukihoitona vilustumisoireissa.
 • Metsänrauha : Metsän rauhoittava ja uutta voimaa antava vaikutus. Aitojen eteeristen öljyjen (mustakuusen, männyn ja katajan ) sekä koivun lehti uutoksen tuoksusekoite saunaan.
 • Sininen Hetki: Rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Aitojen eteeristen öljyjen tuoksusekoite : frankisensi, rosmariini, mänty ja mirhami.

Käyttöohje

 
Sauna :
 • Eukalyptus Saunatipat: Saunan löylyveteen 2-4 tippaa.
 • Metsänrauha Saunatipat: 10-20 tippaa löylykauhalliseen vettä.
 • Sininen Hetki Saunatipat: 10-20 tippaa löylykauhalliseen vettä.

Ainesosat

 • Eukalyptus : Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy).
 • Metsänrauha : Picea mariana (mustakuusi, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Betula pendula (koivun lehti, uutos)*, Alcohol (alkoholi)*. - Luomua*
 • Sininen Hetki: Boswellia carteri (frankinsensi, eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy), Commiphora myrrha (mirhami), Alcohol (alkoholi)*. - Luomua*

Varoitukset

 
Ei laimentamattomana suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.
 
Sisältää eteerisiä öljyjä - tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 
 
 64163840901643x30ml29,5
Metsän Rauha Saunatipat

Metsän Rauha Saunatipat

Metsän rauhoittava ja uutta voimaa antava vaikutus. Aitojen eteeristen öljyjen; mustakuusen, männyn ja katajan, sekä koivun lehti uutoksen tuoksusekoite saunaan.

Käyttötarkoitus

 
Metsän rauhoittava ja uutta voimaa antava vaikutus. Metsän Rauha Sanautipat on aitojen eteeristen öljyjen (mustakuusen, männyn ja katajan ) sekä koivun lehti uutoksen tuoksusekoite saunaan.
 

Käyttöohje

 
Sauna : 10-20 tippaa löylykauhalliseen vettä.
 

Ainesosat

 
Picea mariana (mustakuusi, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Betula pendula (koivun lehti, uutos)*, Alcohol (alkoholi)*. - Luomua*
 

Varoitukset

 
Ei laimentamattomana suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.
 
Sisältää eteerisiä öljyjä - tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.
 
 
 
 
 641638409015730 ml8,8
Rentoutus Saunatipat

Rentoutus Saunatipat

Saunatippojen eteeriset öljyt auttavat mielen rentoutumisessa ja lihasten jännitysten laukeamisessa.

Käyttötarkoitus


Rentoutus Saunatipat tuoteen eteeriset öljyt auttavat mielen rentoutumisessa ja lihasten jännitysten laukeamisessa. Ne vaikuttavat lisäksi kehoa elvyttävästi ja voimistavasti.
 

Käyttöohje

 
2-4 tippaa löylykuupalliseen vettä tai tuoksulamppuun ja ilmankostuttimeen.
 

Ainesosat

 
Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy).
 

Varoitukset

 
Ei suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

 

 

 641638409009630 ml8,8
Koivu Saunatipat

Koivu Saunatipat

Koivu on perinteisesti saunalle tärkein tuoksua antava kasvi.

Käyttötarkoitus

 
Koivu on perinteisesti saunalle tärkein tuoksua antava kasvi, jota on pidetään niin kehoa puhdistavana kuin mieltä virkistävänä sekä nestettä ja turvotuksia poistavana. Koivu Saunatipat : aito suomalaisen saunan tuoksu. 
 

Käyttöohje

 
20-30 tippaa löylykauhalliseen vettä. Ravista ennen käyttöä.
 

Varoitukset

 
Ei suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.
 
 
 641638409011930 ml8,8
Luontoäidin Virkistävä Jalkakylpytiiviste

Luontoäidin Virkistävä Jalkakylpytiiviste

Virkistämään, elvyttämään ja raikastamaan väsyneitäkin jalkoja.

Käyttötarkoitus
Virkistämään, elvyttämään ja raikastamaan väsyneitäkin jalkoja.
 • Auttamaan jalkoja jaksamaan paremmin, tehden niistä samalla raikkaat ja pehmeät.
 • Virkistämään väsyneitä jalkoja.
 • Elvyttämään laskimoverenkiertoa ja helpottamaan suonikohjuongelmia.
 • Tuhoamaan bakteereita ja estämään näin hajuhaittoja.
 • Poistamaan turvotusta ja edistämään nesteiden virtailua.
 
Luontoäidin Virkistävä Jalkakylpytiiviste tuotteen hoitoteho perustuu niin suomalaisiin luomuyrttiuutoksiin kuin höyrytislauksella saatuihin hyväntuoksuisiin aitoihin kasvien haihtuviin eli aromaterapeuttisiin eteerisiin öljyihin.
 
Käyttöohje
5 ml n.8 l jalkakylpyvettä kohti
Lämpötila + 37-39 °C astetta, mielellään mahdollisimman kuumana, mutta jos kärsit diabeteksestä, suonikohjuista tai sinulla on laskimotukoksia jalkakylpyveden on hyvä olla haaleaa.
Kesto 10-15 min.
 

 

 6416384100795100 ml14,85
Sininen Hetki Saunatipat

Sininen Hetki Saunatipat

Rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Aitojen eteeristen öljyjen tuoksusekoite : frankisensi, rosmariini, mänty ja mirhami.

Käyttötarkoitus

Rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Sininen Hetki Saunatipat on aitojen eteeristen öljyjen tuoksusekoite : frankisensi, rosmariini, mänty ja mirhami.

 

Käyttöohje

Sauna : 10-20 tippaa löylykauhalliseen vettä.

 

Ainesosat

Boswellia carteri (frankinsensi, eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy), Commiphora myrrha (mirhami), Alcohol (alkoholi)*. - Luomua*

 

Varoitukset

Ei laimentamattomana suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.

Sisältää eteerisiä öljyjä - tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

 

 641638409010230 ml8,8
Joulu Saunatipat

Joulu Saunatipat

Joulusaunan tunnelmallisiin hetkiin.

KÄYTTÖTARKOITUS

Joulusaunan tunnelmallisiin hetkiin. Ihana jouluinen tuoksu voimauttamaan ja rentouttamaan joulusaunaan.

Joulu Saunatipat sisältää mandariinin, siperian pihdan, mustakuusen, männyn, kanelin ja kardemumman aromaterapeuttiset 100% eteeriset öljyt. Kyseiset haihtuvat öljyt antavat raikkaan ja jouluisen tunnelman saunatilaan. Ne rentouttavat ja lämmittävät lihaksia ja jäseniä sekä kohottavat mielialaa.

 

KÄYTTÖOHJE

Sauna : 5-10 tippaa löylykauhalliseen vettä koosta riippuen.

 

AINESOSAT

Mandariinin, siperian pihdan, mustakuusen, männyn, kanelin ja kardemumman aromaterapeuttiset 100% eteeriset öljyt sekä luomualkoholi.

 

VAROITUKSET

Ei laimentamattomana suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.

Sisältää eteerisiä öljyjä - tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

 641638408017130 ml8,8
Hoitava Suomi-savisuikula

Hoitava Suomi-savisuikula

Ihon kuorintaan ja syväpuhdistukseen koko vartalolle

Ihon kuorintaan ja syväpuhdistukseen koko vartalolle
Käyttötarkoitus
Hyvin käteen sopiva yrttinen Savisuikula-pala kuorii ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleet solut tehden ihon pehmeäksi ja kuulaaksi. Samalla monet erilaiset hyödylliset mineraalit ja yrttien tehoaineet syväpuhdistavat ihoa ja elvyttävät aineenvaihduntaa. Antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta sitä arvostetaan erityisesti finnien ja epäpuhtaan ihon hoidossa.
Käyttöohje
Kostuta Savisuikula ja hiero märälle vartalon iholle saunan tai suihkun yhteydessä. Anna vaikuttaa iholla 15minuuttia. Huuhtele ja kuivaa iho lopuksi.
Iho on hyvä öljytä käytön jälkeen, sillä savi voi kuivattaa ihoa. Käytön jälkeen anna suikulan kuivua alustallaan seuraavaa käyttökertaa varten. Ei suositella kasvoille.
Säilytys
Säilyy parhaiten kuivassa.
Pakkauskoko
250g
 6416384190208200g11,9
Eukalyptus Saunatipat

Eukalyptus Saunatipat

Eukalyptuksen aito eteerinen öljy avaamaan hengitysteitä ja virkistämään (Eucalyptus radiata). Tukihoitona vilustumisoireissa.

Käyttötarkoitus 

 
Eukalyptuksen aito eteerinen öljy avaamaan hengitysteitä ja virkistämään. Tukihoitona vilustumisoireissa.
 

Käyttöohje

 
Saunan löylyveteen 2-4 tippaa.
 
Myös höyryhengitysveteen, tuoksulamppuun, ilman kostuttimeen.
 
Lisätietoa eteeristen öljyjen käytöstä osiossamme : Frantsilan Eteeriset Öljyt.
 
 

Ainesosat

 
Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy).
 
 

Varoitukset

 
Ei laimentamattomana suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.
 
Tutustu myös alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

 641638409006530 ml8,8
Terva Saunatipat

Terva Saunatipat

Jos ei sauna, terva ja…auta…

Käyttötarkoitus

Terva maadoittaa saunojan suomalaiseen perinteeseen. Terva Saunatipat puhdistamaan: "Jos ei sauna, terva ja...auta".

 

Käyttöohje

Sauna: 10-20 tippaa löylykauhalliseen vettä.

 

Varoitukset

Ei laimentamattomana suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.

 

 

 

 641638409004130 ml6,65
Nuhanenä Tuoksusekoite

Nuhanenä Tuoksusekoite

Nuhanenä on raikas hengitysteitä avaava eteerinen öljyseos.

Käyttötarkoitus

Nuhanenä Tuoksusekoite on raikas hengitysteitä avaava eteerinen öljyseos, joka on erityisen hyvä höyryhengitykseen ja ilman kostuttajaan, kun on nuhaa, yskää, poskiontelotulehduksia ja korvatulehduksia. Myös löylyveteen ja lakanoille.

 

Käyttöohje

Sauna: Muutama tippa löylykauhalliseen vettä.

Höyryhengitys: Lisää muutama tippa eteeristä öljyä1 - 2 litraan kuumaa vettä a pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä.

Tuoksulyhty tai ilmankostuttaja: muutama tippa veden pinnalle.

 

Valmistusaineet

Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy), Mentha x piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (timjami, eteerinen öljy), Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy).

 

Säilytys

Auringolta suojassa.

 

Varoitukset

Ei laimentamattomana suoraan kiukaalle, sillä tipat ovat herkästi syttyviä.

Sisältää eteerisiä öljyjä - tutustu alla oleviin eeteeristen öljyjen käyttövaroituksiin.

 

 

 641638409001030 ml9,85
Nokkonen Lehtimurske

Nokkonen Lehtimurske

Rautaisa luomu nokkosmurske antamaan ravintoarvoa kaikenlaiseen ruokaan.

Käyttötarkoitus
Rautaisa luomu nokkosmurske antamaan ravintoarvoa kaikenlaiseen ruokaan.
Puhtia antava vitamiini- ja hivenainelisä sopii monipuolisesti ruuanlaittoon lisäämään aterioiden ravintoarvoa. Nokkonen sisältää erittäin runsaasti mm. rautaa, magnesiumia, kalisumia, piitä sekä A- ja C-vitamiinia. Nokkonen vähentää myös kehon happamuutta.
 
Käyttöohje
Lisää mursketta maun mukaan ruokiin mm. keittoihin, muhennoksiin, pizzoihin, kastikkeisiin ja leivonnaisiin.
 641638403001630 g3,9
Tuutu Yrttitee

Tuutu Yrttitee

Terapeuttinen yrttijuoma. Luomuyrttitee suloisiin uniin.

Käyttötarkoitus
Luomuyrttitee suloisiin uniin.
 
Tuutu yrteillä on unta antava ja rauhoittava vaikutus : sitruunamelissan ja kissanmintun lehdet, kanervan, humalan ja kamomillan kukat sekä vuohennokka.
 
Käyttöohje
 
Terapeuttinen yrttijuoma.
 
Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia. Suositellaan juotavan 1 tunti ennen nukkumaan menoa.
 641638401026130 g5,4
Minttumelodia Yrttitee

Minttumelodia Yrttitee

Yrttijuoma yleis- ja iltakäyttöön. Raikkaan makuinen minttuinen luomuyrttitee.

Käyttötarkoitus
Raikkaan makuinen minttuinen luomuyrttitee.
 
Minttumelodian yrtit (piparmintun, vihermintun ja karjalanmintun lehdet) stimuloi ruuansulatusta ja maksaa, lievittää ilmavaivoja ja vatsan kouristelua, rentouttaa ja avaa hengitystä.
 
Käyttöohje
 
Yrttijuoma yleis- ja iltakäyttöön.
 
Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia. 2 - 5 kupillista päivässä.
 641638401024730 g5,4
Nokkos-peltokorte-kalkkipuriste

Nokkos-peltokorte-kalkkipuriste

Luonnon lujuutta luustolle, iholle, kynsille ja hiuksille.

Käyttötarkoitus

 

Nokkos-peltokorte-kalkkipuriste, luonnon lujuutta luustolle, iholle, kynsille ja hiuksille.

 

Nokkospiikalkin sisältämät kasvit ovat tärkeitä luustolle, hiuksille, kynsille, iholle, sydänlihakselle, aivoille sekä sidekudoksille ja suonien seinämille.

 

Pii ja kalsium tiedetään olevan parhaiten imeytyvässä muodossa kasvimateriaalissa. Tuotetta käytetään näin ollen kehon pii- ja kalkkiaineenvaihdunnan tukemiseksi esim. raskauden, imetyksen, vanhuuden, vaihdevuosien sekä lapsen kasvun aikana. Sitä käytetään luuston vahvistamiseen, hampaiden hyvän kehityksen, ihon terveyden ja hiusten sekä kynsien vahvistumisen tukena.

 

Nokkos-peltokorte-kalkki-puriste tuote kuuluu aina kauneudenhoidon sisäiseksi tueksi sekä on välttämätön osteoporoosin hoidossa.

 

Frantsilan Nokkos-peltokorte-dolomiittikalkin sisältämät rohtokasvit ovat lisäksi munuaisten toimintaa elvyttäviä. Esimerkiksi nokkonen auttaa munuaisten vahvistamisen eli tonifioimisen kautta myös luustoa, ihoa sekä hiuksia. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä viitataan aina munuaisten kuntoon, kun halutaan hoitaa luustoa ja hiuksia sekä tuoda puhdasta verta ihon hyvän toiminnan tueksi.

 

Tuote sisältää myös runsaasti magnesiumia.

 

Kasviperäiset hivenaineet:

Ihminen pystyy parhaiten hyödyntämään kivennäis- ja hivenaineet kasveista saatuna verrattuna siihen, että ne syötäisiin alkuaineina ja jauhettuna kivenä. CRS-BioTechin tekemän tutkimuksen mukaan tuotteen pii liukeni parhaiten elimistöön verrattuna muihin markkinoiden piituotteisiin nähden. Tutkimuksessa käytettiin liuottavana aineena suolahappoa, jota mahahappokin sisältää.

 

Käyttöohje

 

4 puristetta 1-2 kertaa päivässä.

Maksimivuorokausiannos (8 puristetta) sisältää kalsiumia 800mg (26%*), magnesiumia 300mg (26,7%*) ja piitä 35,2mg. Vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta.

 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 6416384020109120tbl15,8
Puhdas puro Yrttitee

Puhdas puro Yrttitee

Terapeuttinen yrttijuoma. Hyvänmakuinen luomuyrttitee kehon puhdistukseen ja paastojen tueksi.

Käyttötarkoitus
Hyvänmakuinen luomuyrttitee kehon puhdistukseen ja paastojen tueksi.
 
Puhdas Puro yrtit ; Nokkosen, piparmintun, punajuuren, mansikan ja voikukan lehdet, puna-apilan, kamomillan kukat sekä takiaisen ja poimuhierakan juuret :
 • Maksan ja veren puhdistuskuureihin, paastoihin ja yleisesti auttamaan vapautumista kuona-aineista kaikkien erityselinten kautta.
 • Sopii sairauksien ennaltaehkäisyyn ja väsymyksen poistamiseen
 • Erittäin hyvä toisaalta valmistamaan naista raskauteen
 • Tärkeä reumaatikoille, solumyrkkyjä ja muita vahvoja lääkkeitä käyttäville, amalgaameista kärsiville auttaessaan kehoa puhdistumaan vieraista aineista.
Käyttöohje
 
Terapeuttinen yrttijuoma.
 
Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 15 minuuttia. 2 - 4 teekupillista päivässä, 3 viikon kuureina.
 
Paras tulos saadaan käyttämällä yhdessä Aurinkovoimaa ja Kevätpuro yrttiuutetta.
 
Ei suositella odottaville tai imettäville äideille säännölliseen käyttöön.
 641638401020930 g5,4
Hyvä Olo Yrttitee

Hyvä Olo Yrttitee

Terapeuttinen yrttijuoma. Luomuyrttitee vatsalle.

Käyttötarkoitus
Luomuyrttitee vatsalle.
 
Sinimailasen, piparmintun, niittyhumalan ja piharatamon lehdet sekä kehäkukan kukat.
 
Hyvän olon yrtit ovat korvaamattomia mahahaavojen (vatsakatarri), pohjukaissuolen ja paksunsuolen haavaumien ja tulehdusten hoidossa.
Osa yrteistä suojaa mahan ja suoliston seinämiä, mikä poistaa tulehdusta ja auttaa haavaumien paranemisessa. Varsinkin minttu taas voimistaa ruuansulatuselinten toimintaa.
 
Käyttöohje
 
Terapeuttinen yrttijuoma.
 
Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia. 2 - 5 kupillista päivässä, 2 - 3 viikon kuureina.
 641638401016230 g5,4
Vauvanilo Yrttitee

Vauvanilo Yrttitee

Terapeuttinen yrttijuoma. Luomu mammatee äidinrakkauteen ja imetysaikaan.

Käyttötarkoitus
Luomu mammatee äidinrakkauteen ja imetysaikaan.
 
Vauvanilo yrttiteen yrtit; tilli, nokkosen, sinimailasen ja vadelman lehdet, kuminan, aniksen (ulkom.) ja fenkolin (ulkom.) siemenet sekä mallas :
Maidon eritystä lisäämään ja imettävää äitiä vahvistamaan. Teen käyttäminen auttaa myös imettävän äidin kautta vauvan ilmavaivoja.
 
Käyttöohje
 
Terapeuttinen yrttijuoma.
 
Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia. 2 - 4 kupillista päivässä.
Käyttö on hyvä aloittaa jo hieman ennen synnytystä, paitsi jos maidontuotanto on jo alkanut.
 641638401009450 g5,4
Aurinkovoima Yrttiviherjauhe

Aurinkovoima Yrttiviherjauhe

Vastustuskyvyn ja vitaliteetin kasvattamiseen. Tasapainottamaan pH:ta ja puhdistamaan kehoa.

Käyttötarkoitus

 

Aurinkovoima Yrttiviherjauhe vastustuskyvyn ja vitaliteetin kasvattamiseen. Tasapainottamaan pH:ta ja puhdistamaan kehoa

 

Aurinkovoiman yrtit toimivat suojaravinteina ja antioksidantteina. Yrttiviherjauhe sisältää paljon ravintoaineita, hivenaineita, vitamiineja ja klorofylliä.

 

Aurinkovoima Viherjauhe puhdistaa maksaa ja verta - auttaa nostamaan kehon pH:ta emäksisen puolelle. Kohottaa vitaliteettia ja edistää raskasmetallien puhdistamista sekä yleensä kuona-aineiden poistamista elimistöstä ja verestä.

 

Vahvistaa munuaisia ja lisää aineenvaihduntaa sekä helpottaa turvotuksia.

 

Parantaa suoliston toimintaa sekä edistää hyvää kolesterolitasoa. Aurinkovoimassa on mausteinen maku.

 

Aurinkovoima on Frantsilan kotimainen luonnollinen vaihtoehto vastustuskyvyn ja vitaliteetin kasvattamiseen. Tuote sisältää myös antioksidantteina tunnettuja vitamiineja ja hivenaineita huomattavia määriä. Biokemian asiantuntijat eri puolilla maailmaa (Airola, Marjanen, Vogel, Jensen) ovat havainneet vitamiini- ja hivenainesuhteitten merkityksen ihmisen aineenvaihdunnassa erittäin tärkeiksi imeytymisen kannalta - luonnonkasveissa aineosat ovat luonnollisessa tasapainosuhteessa ja tästä johtuen vitamiinien ja hivenaineiden imeytyminen helpottuu ja tehostuu.

 

Käyttöohje

 

1 tl 3 kertaa päivässä ruokaan siroteltuna tai juoman seassa.

Käytetään parin viikon kuureina.

 

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638402001750 g8,95
Ystävyyden Yrttitee

Ystävyyden Yrttitee

Yrttijuoma yleiskäyttöön. Frantsilan perustajan Virpi Raipala-Cormierin luomu yrttitee hyville ystäville.

Käyttötarkoitus

Frantsilan perustajan Virpi Raipala-Cormierin luomu yrttitee hyville ystäville.

Virpi Raipala-Cormierin ensimmäinen yrttiteesekoitus vuodelta 1966 - hieman paranneltuna.

Vadelman, mustaviinimarjan, horsman, pihlajan, karjalanmintun, piparmintun, koivun, voikukan ja nokkosen lehdet, peltokorte sekä puna-apilan ja siankärsämön kukat :

Vaikuttaa maksaa ja verta puhdistavasti, munuaisia tukevasti ja lievästi virtsaneritystä lisäävästi.

Käyttöohje

Yrttijuoma yleiskäyttöön.

Mittaa  yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia. 2 - 5 kupillista päivässä.

 641638401001830 g5,4
Juhlamieli Yrttitee

Juhlamieli Yrttitee

Yrttijuoma yleiskäyttöön. Herkullinen luomu yrttitee arjen ja juhlan hetkiin.

Käyttötarkoitus
Herkullinen luomu yrttitee arjen ja juhlan hetkiin.
Juhlamieli yrttitee on mausteisenmakuinen ja sopii juhlistamaan myös esim. jouluaikaa.
Omenanlohkot, piparmintun, koivun, vadelman ja mansikan lehdet, karjalanminttu, anis (ulkom.), kaneli (ulkom.) ja neilikka (ulkom.)
Juhlamieli yrttiteen yrtit vaikuttavat laukaisevasti mahan kouristuksiin ja toimivat maksan ja veren puhdistusta tukien.
 
Käyttöohje
 
Yrttijuoma yleiskäyttöön.
 
Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia. 2 - 5 kupillista päivässä.
 641638401004940 g5,4
Lähde yrttitee Yrttitee

Lähde yrttitee Yrttitee

Terapeuttinen yrttijuoma. Luomuyrttitee nesteiden virtailuun.

Käyttötarkoitus
Luomuyrttitee nesteiden virtailuun.
 
Lähde yrtit ; koivun, porkkanan, nokkosen, omenan, puolukan ja persiljan lehdet sekä kultapiisku, mesiangervo, peltokorte ja kehäkukan ja ruiskaunokin kukat sekä juolavehnän juuret :
 • Lähde yrttiteen yrtit ovat suhteellisen voimakkaita diureetteja eli ne stimuloivat munuaisten toimintaa, poistavat nestettä ja turvotusta.
 • Ylipainosta, nesteen keräytymisestä ja korkeasta verenpaineesta kärsiville on apua näistä kuuriluontoisesti käytettynä.
 • Osa yrteistä on erityisesti avuksi virtsateiden tulehduksissa.
 • Virtsahappoja poistavan vaikutuksen ansiosta Lähteen yrteistä on apua myös reumassa, kihdissä ja iskiaksessa.
 • Kyseiset yrtit ovat olleet tärkeitä myös miesten eturauhasvaivojen hoidossa.
Käyttöohje
 
Terapeuttinen yrttijuoma.
 
Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia.
 
Kuurina ota kahden viikon ajan 3 - 4 teekupillista päivässä, minkä jälkeen pidetään viikon tauko, jonka aikana käytetään vain lievästi diureettisia yrttiteitä kuten esim. Ystävyyden yrttiteetä ja Puhdas puro yrttiteetä
 
 
Munuaisten toiminnan häiriöissä Lähde yrttitee on liian voimakasta suurin annoksin, joten silloin tulee nauttia vain yksi kupillinen pitkin päivää pieninä annoksina.
 641638401021630 g5,4
Frantsilan Jalkojenhoito Lahjapakkaus

Frantsilan Jalkojenhoito Lahjapakkaus

Sisältää Jalkakylpytiivisteen, Jalkavoiteen ja Jalkasuihkeen.

Käyttötarkoitus

 

Elvyttämään ja hoitamaan jalkoja. Säännölliseen jalkahoitoon, hemmotteluhetkiin ja mieltä rauhoittamaan.
Oiva Luontoäidin lahja läheiselle.
 
Frantsilan Jalkojenhoito Lahjapakkaus sisältää kolme tuotetta:

 
 6416384180018pc40,85
Rauha - Luonnonsaippua

Rauha - Luonnonsaippua

Saippuan suloisen pehmeä vaahto poistaa hellävaraisesti iholtasi epäpuhtauksia säilyttäen sen luonnollisen kosteuden.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Luomusaippuan suloisen pehmeä vaahto pesee ihon hellävaraisesti säilyttäen sen luonnollisen kosteuden. Tämä pieni ja suloinen Minttu ja Vihersavi palasaippua on väriltään vaalean vihreä, jossa mintun lehtimursketta, osa saippuasta on valkoista.

Luomukookosöljy ja aito eteerinen minttuöljy sekä vihersavi ja herne antavat pehmeän ja rauhoittavan tunteen iholle.

"Olen levollinen."

 

Frantsilan luomusaippuat :
 •  Ovat Suomessa käsityönä valmistettuja ja niihin on käytetty 100% luonnon kasviraaka-aineita: mm. luomukookosöljyä, joka on saippuoitu (Sodium Cocoate).
 •  Kasviöljyt tekevät saippuoista hyvin hellävaraisia ja pehmeävaahtoisia. Yrtit ja aidot eteeriset öljyt tekevät saippuoista kauniit, nautinnollisen tuoksuiset sekä ihoa ja olemusta hoitavat.
 •  Saippuan valmistuksessa on huomioitu myös mm. luonnon minimaalinen kuormittaminen, sillä saippua hajoaa luonnossa nopeasti.
 •  Ympäristöystävälliset saippuat sopivat kaikille ihotyypeille koko kehon pesuun ja erityisesti Hellä - tuoksuton saippua myös kasvoille ja perheen pienimmille.

 

 641638414021070g6,75
Onni - Luonnonsaippua

Onni - Luonnonsaippua

Saippuan suloisen pehmeä vaahto poistaa hellävaraisesti iholtasi epäpuhtauksia säilyttäen sen luonnollisen kosteuden.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Luomusaippuan suloisen pehmeä vaahto pesee ihon hellävaraisesti säilyttäen sen luonnollisen kosteuden. Tämä pieni ja suloinen Ruusu ja Kaoliinisavi palasaippua on väriltään vaaleanpunainen, jossa valkoinen marmorointi.

Luomukookosöljy, aito ruusuöljy ja muut aromaterapeuttiset eteeriset öljyt luovat olemukseesi ja ihollesi onnellisuutta ja hyvää oloa.

"Onni ja ilo tulvivat elämääni."

 

Frantsilan luomusaippuat :
 •  Ovat Suomessa käsityönä valmistettuja ja niihin on käytetty 100% luonnon kasviraaka-aineita: mm. luomukookosöljyä, joka on saippuoitu (Sodium Cocoate).
 •  Kasviöljyt tekevät saippuoista hyvin hellävaraisia ja pehmeävaahtoisia. Yrtit ja aidot eteeriset öljyt tekevät saippuoista kauniit, nautinnollisen tuoksuiset sekä ihoa ja olemusta hoitavat.
 •  Saippuan valmistuksessa on huomioitu myös mm. luonnon minimaalinen kuormittaminen, sillä saippua hajoaa luonnossa nopeasti.
 •  Ympäristöystävälliset saippuat sopivat kaikille ihotyypeille koko kehon pesuun ja erityisesti Hellä - tuoksuton saippua myös kasvoille ja perheen pienimmille.

 

 641638414020370g6,75
Ilo - Luonnonsaippua

Ilo - Luonnonsaippua

Saippuan suloisen pehmeä vaahto poistaa hellävaraisesti iholtasi epäpuhtauksia säilyttäen sen luonnollisen kosteuden.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Luomusaippuan suloisen pehmeä vaahto pesee ihon hellävaraisesti säilyttäen sen luonnollisen kosteuden. Tämä pieni ja suloinen Tyrni ja Tähtianis palasaippua on väriltään keltainen, jossa tyrnirouhetta.

Luomukookosöljy, tyrni ja aito eteerinen tähtianisöljy antavat ihollesi pehmeän ja raikkaan olon sekä olemukseesi virkeyttä.

"Pienikin hymy valaisee kuin aurinko."

 

Frantsilan luomusaippuat :
 •  Ovat Suomessa käsityönä valmistettuja ja niihin on käytetty 100% luonnon kasviraaka-aineita: mm. luomukookosöljyä, joka on saippuoitu (Sodium Cocoate).
 •  Kasviöljyt tekevät saippuoista hyvin hellävaraisia ja pehmeävaahtoisia. Yrtit ja aidot eteeriset öljyt tekevät saippuoista kauniit, nautinnollisen tuoksuiset sekä ihoa ja olemusta hoitavat.
 •  Saippuan valmistuksessa on huomioitu myös mm. luonnon minimaalinen kuormittaminen, sillä saippua hajoaa luonnossa nopeasti.
 •  Ympäristöystävälliset saippuat sopivat kaikille ihotyypeille koko kehon pesuun ja erityisesti Hellä - tuoksuton saippua myös kasvoille ja perheen pienimmille.

 

 641638414022770g6,75
Hellä - Luonnonsaippua

Hellä - Luonnonsaippua

Saippuan suloisen pehmeä vaahto poistaa hellävaraisesti iholtasi epäpuhtauksia säilyttäen sen luonnollisen kosteuden.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Luomusaippuan suloisen pehmeä vaahto pesee ihon hellävaraisesti säilyttäen sen luonnollisen kosteuden. Tämä pieni ja suloinen Kehäkukka ja Hunaja palasaippua on tuoksuton ja väriltään valkea, jossa kehäkukkamursketta.

Luomukookosöljy, kehäkukka, kamomilla ja hunaja hoitavat perhettä vauvasta vaariin. Tuoksuton ja rasvaprosentiltaan korkea luomusaippua. Hellä saippua sopii myös kasvoille.

"Teen elämästäni taideteoksen."

 

Frantsilan luomusaippuat :

 •  Ovat Suomessa käsityönä valmistettuja ja niihin on käytetty 100% luonnon kasviraaka-aineita: mm. luomukookosöljyä, joka on saippuoitu (Sodium Cocoate).
 •  Kasviöljyt tekevät saippuoista hyvin hellävaraisia ja pehmeävaahtoisia. Yrtit ja aidot eteeriset öljyt tekevät saippuoista kauniit, nautinnollisen tuoksuiset sekä ihoa ja olemusta hoitavat.
 •  Saippuan valmistuksessa on huomioitu myös mm. luonnon minimaalinen kuormittaminen, sillä saippua hajoaa luonnossa nopeasti.
 •  Ympäristöystävälliset saippuat sopivat kaikille ihotyypeille koko kehon pesuun.

 

 641638414023470g6,75
Yrtti Hiustenhoitoaine

Yrtti Hiustenhoitoaine

Vahvistavaa hoitoa koko perheen hiuksille.

Käyttötarkoitus
Vahvistavaa hoitoa koko perheen hiuksille.
 
Hiuksia hellivä hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille. Poistaa sähköisyyttä, tekee hiuksista helposti kammattavat sekä ilmavat.
 
Frantsila Yrtti Hiusten Hoitoaineen sisältämät kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit :
 • Nokkonen on hiuksia vahvistava, hilsettä ja hiustenlähtöä ehkäisevä, tummien ja luonnostaan punaisten hiusten väriä vahvistava.
 • Kehäkukka on puhdistava, elvyttävä, rauhoittava, ihokudosta parantava, hiuksia kirkastava ja hilsettä poistava.
 • Ratamo on ihoa epitelisoiva, hoitava, puhdistava, pehmentävä, bakteereita tuhoava ja tulehduksia hoitava.
 
Aromaterapeuttinen eteerinen öljy : Rosmariini on hiuspohjan sairauksia hoitava, tuuhetuttava ja hiusten kasvua lisäävä ja tummien hiusten väriä kirkastava.
 
Käyttöohje
Hoitoaine lisätään hiuksiin ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhdotaan pois. Lämpö tehostaa hoitoa esim. saunoessa.

 

 6416384140029200 ml6,7
Nokkos Yrttishampoo

Nokkos Yrttishampoo

Luonnollista ja vahvistavaa puhtautta koko perheen hiuksille.

Käyttötarkoitus
Luonnollista ja vahvistavaa puhtautta koko perheen hiuksille. Nokkos Yrtti Shampoo sopii kaikille hiustyypeille, elvyttämään hiusten kuntoa ja tuomaan kiiltoa ja pehmeyttä.
 
Shampoon sisältämät kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit:
 • Nokkonen on hiuksia vahvistava, hilsettä ja hiustenlähtöä ehkäisevä, tummien ja luonnostaan punaisten hiusten väriä vahvistava.
 • Kehäkukka on puhdistava ja elvyttävä, rauhoittava, ihokudosta parantava, hiuksia kirkastava ja hilsettä hoitava.
 • Mäkikuisma on ihon toimintoja elvyttävä, ihoa rauhoittava ja antiseptinen.
 • Rosmariinin aromaterapeuttinen eteerinen öljy on hiuspohjan sairauksia hoitava, hiusten kasvua lisäävä ja tummien hiusten väriä kirkastava.
 
Käyttöohje
Kastele hiukset, levitä hiuksiin ja hiero myös päänahka. Huuhtele lopuksi huolellisesti.
 
 

 

 6416384140012200 ml6,7
Luontoäidin Ruusuinen Suihkugeeli

Luontoäidin Ruusuinen Suihkugeeli

Ruusun tuoksuista ja hellävaraista puhtautta koko perheelle.

Käyttötarkoitus :
Ruusun tuoksuista ja hellävaraista puhtautta koko perheelle.
 
Ihoa hellivä- ja luontoystävällinen vartalon suihkugeeli tekee ihosta puhtaan ja miellyttävän ruusuntuoksuisen. pH 5,5.
 
Ihoystävälliset, ympäristöön hajoavat kasvipohjaiset saippuoidut aineet on valittu tuotteeseen hellävaraisten ja luonnonmukaisten ominaisuuksiensa mukaan.
 
Kotimaiset hoitavat luomuyrttiuutokset niittyhumala, keto-orvokki, kamomilla, juhannusruusu hoitavat, uudistavat ja elvyttävät ihoa.
 
Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt palmarosa, pelargoni, patsuli, ylang ylang, mandariini, piparminttu, ruusu antavat tuotteelle mielialaa kohentavan tuoksun. Ne myös desinfioivat ja harmonisoivat ihon toimintoja.
 
Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset koivu, siankärsämö ja voikukka tasapainottavat kehon ja mielen keskinäistä harmoniaa ja näin edesauttavat ihon hyvää kuntoa.
 
Käyttöohje :
Levitä ruusuista suihkugeeliä suoraan iholle tai harjaan ja pese hellästi koko vartalon iho.
 

 

 

 6416384140036200 ml8,25
Luontoäidin Virkistävä Jalkasuihke

Luontoäidin Virkistävä Jalkasuihke

Virkistää, hoitaa ja hellii jalkoja.

Luontoäidin jalkasuihke raikastaa ja virkistää jalkoja luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Jalkasuihkeen sisältämät aineosat ennaltaehkäisevät ja hoitavat hajuhaittoja, virkistävät väsyneitä jalkoja sekä elvyttävät verenkiertoa ja tuhoavat mikrobeja kuten hiivoja.
Pääasialliset Tehoaineet :
 • Suomalainen luomukehäkukan yrttiuutos parantaa ihon epiteeliä, tuhoaa hiivaa, rauhoittaa tulehduksia, elvyttää lymfan kulkua ja hoitaa laskimosuonia.
 • Luomuhevoskastanja elvyttää laskimoverenkiertoa ja hoitaa suonikohjuja.
 • Aaloe pitää yllä ihon hyvää kosteustasapainoa ja hoitaa ihoa.
Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt:
 • Piparminttu viilentää ja raikastaa, poistaa kipuja
 • Rosmariini elvyttää verenkiertoa, poistaa kipuja
 • Salvia hoitaa hajuhaittoja ja estää bakteerien kasvua
 • Laventeli hoitaa ihoa ja rauhoittaa, estää bakteerien kasvua
 • Teepuu on antibakteerinen sekä hoitaa mm. jalkasientä
 • Timjami hoitaa hajuhaittoja tuhoamalla bakteereita.
Suomalaiseen kukkaterapiaan perustuvat luonnonmukaiset kukkauutteet nokkonen, siankärsämö ja voikukka virkistävät, elvyttävät ja vahvistavat sekä antavat suojaa.
Käyttöohje:
Suihkuta suoraan iholle päivittäin ja tarvittaessa useammin. Voit suihkuttaa tuotetta myös kenkien sisäosiin.
 641638407025850ml9,05
Luonnon Fluori Hammastahna

Luonnon Fluori Hammastahna

Luonnollisen puhtaat hyvin hoidetut hampaat. Raikas ja hyvänmakuinen, lasten suosima.

Luonnollisen puhtaat hyvin hoidetut hampaat
Kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit, propolis sekä kukkauutteet hoitavat ja desinfioivat suuta ja ikeniä. Aidot aromaterapeuttiset 100% eteeriset öljyt antavat raikkaan, hyvän maun. Fluori ja yli 20% ksylitolia estävät tehokkaasti reikiintymistä ja merisuola sekä sooda estävät plakin syntymistä.
Vaikuttavat ja hoitavat aineet:
Kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit ja kukkauutteet:
 • Kehäkukka edistää ikenien terveyttä. Rauhoittaa, parantaa haavaumia, hoitaa rakkoja sekä on hiivoja tuhoava.
 • Siankärsämö on antibakteerinen ja se lisää suualueen ikenien ja hampaiden vastustuskykyä ja hoitaa ikeniä. Suojelee haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta.
 • Peltokorte auttaa ikeniä pysymään vahvoina. Sisältää runsaasti helppoliukoista piitä, joka vahvistaa ihosolujen vastustuskykyä.
 • Voikukan kukkaterapiavalmiste Vahvistaa ja virkistää koko olemusta
 • Metsäkurjenpolven kukkaterapiavalmiste Auttaa nauttimaan elämästä, niin että makeannälkäkin estyy kun mieli tulee tyytyväiseksi.
Aidot 100% eteeriset öljyt:
 • Fenkoli on antiseptinen, antimikrobinen, tulehduksia hoitava. Antaa hyvän maun.
 • Piparminttu on antiseptinen, antimikrobinen, hammassärkyä poisvievä. Antaa raikkaan maun suuhun.
Muut hoitavat aineet:
 • Propolis Mehiläisen tuottama antiseptinen kittivaha. Ikeniä hoitava ja desinfioiva, bakteereita tappava.
 • Ksylitoli Ehkäisee kariesta eli hampaiden reiikintymistä vähentämällä plakin muodostumista. Tutkimusten mukaan tarvitaan 20%. Lisää syljen eritystä ja antaa suuhun raikkaan, pehmeän tunteen. Makeampi kuin tavallinen sokeri.
 • Merisuola Estää plakin syntymistä.
 • Sooda Poistaa plakkia ja valkaisee hampaita luonnollisella ja hellävaraisella tavalla.
 • Luonnon liitu. Poistaa plakkia, alentaa suun happamuutta ja sitoo itseensä haitallisia kuona-aineita.
 • Fluori Estää kariesta. Hammaslääkärien kymmenien vuosien kokemuksella tärkeä reikiintymisen estäjä. Lapsiperheissä fluorihammastahnaa suositellaan käytettäväksi iltaisin.
Muut raaka-aineet:
 • Karrageeni on luonnollinen merilevistä saatava hyytelöimisaine.
 • Ksantaanikumi on luonnollinen ksantaanikasvista saatava hyytelöittävä kumimainen aine.
 • Glyseriini on makealta maistuva kasviperäinen neste. Ominaisuuksiltaan neutraali, kosteuttava ja hellävarainen emulgaattori.
 • Pii(dioksidi) geelimäisessä muodossa antaa hammastahnalle pehmeän ja kimmoisan rakenteen.
 • Hydroksietyyliselluloosa Muunneltu kasviperäinen tärkkelys. Sakeuttaa hammastahnaa.
 • Vesi Antaa kosteutta karbonaattimassalle. On myös kantavana aineena yrttiuutteissa.
Käyttöhje:
Harjaa hampaat hellästi aamuin illoin.
 641638415001175ml6,3
Luonnon Hammastahna

Luonnon Hammastahna

Luonnollisen puhtaat hyvin hoidetut hampaat.Raikas ja hyvänmakuinen.

Luonnollisen puhtaat hyvin hoidetut hampaat
Kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit sekä kukkauutteet hoitavat suuta ja ikeniä. Aidot aromaterapeuttiset 100% eteeriset öljyt antavat raikkaan, hyvän maun ja desinfioivat suuta. 20% ksylitolia estää tehokkaasti reikiintymistä ja merisuola sekä sooda estävät plakin syntymistä.
Vaikuttavat ja hoitavat ainesosat:
Kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit ja kukkauutteet:
 • Kamomilla parantaa tulehduksia. Antibakteerinen ja desinfioiva.
 • Kehäkukka edistää ikenien terveyttä. Rauhoittaa, parantaa haavaumia, hoitaa rakkoja sekä on hiivoja tuhoava.
 • Ratamo on antibakteerinen ja hoitaa tulehtuneita ikeniä sekä mm. aftaa (bakteeriperäinen, ikenissä oleva paikallinen tulehdus).
 • Siankärsämö on antibakteerinen ja se lisää suualueen ikenien ja hampaiden vastustuskykyä ja hoitaa ikeniä. Suojelee haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta.
 • Metsäapila Kukkaterapiavalmiste, mielialaa kohottava. Auttaa omalta osaltaan hymyn ja huumorin tuomisessa huulille.
Aidot 100% eteeriset öljyt:
 • Fenkoli on antiseptinen, antimikrobinen, tulehduksia hoitava. Antaa hyvän maun.
 • Piparminttu on antiseptinen, antimikrobinen, hammassärkyä poisvievä. Antaa raikkaan maun suuhun.
 • Mirhami on antiseptinen. Hoitaa suun haavoja, ientulehdusta ja vuotavia ikeniä.
Muut hoitavat aineet:
 • Ksylitoli Ehkäisee kariesta eli hampaiden reiikintymistä vähentämällä plakin muodostumista. Tutkimusten mukaan tarvitaan 20%. Lisää syljen eritystä ja antaa suuhun raikkaan, pehmeän tunteen. Makeampi kuin tavallinen sokeri.
 • Merisuola Estää plakin syntymistä.
 • Sooda Poistaa plakkia ja valkaisee hampaita luonnollisella ja hellävaraisella tavalla.
 • Luonnon liitu. Poistaa plakkia, alentaa suun happamuutta ja sitoo itseensä haitallisia kuona-aineita.
Muut raaka-aineet:
 • Glyseriini Makealta maistuva kasviperäinen neste. Ominaisuuksiltaan neutraali, kosteuttava ja hellävarainen emulgaattori.
 • Pii(dioksidi) Geelimäisessä muodossa antaa hammastahnalle pehmeän ja kimmoisan rakenteen.
 • Hydroksietyyliselluloosa Muunneltu kasviperäinen tärkkelys. Sakeuttaa hammastahnaa.
 • Vesi Antaa kosteutta karbonaattimassalle. On myös kantavana aineena yrttiuutteissa.
 • TEA-sec alkyylisulfonaatti Ympäristö- ja ihoystävällinen, tutkimusten mukaan hellävaraisempi kuin Sodium Laureth Sulfate.
 • Natrium bentsoaatti Elintarviketeollisuudessa käytetty säilöntäaine, joka on antiseptinen.
Käyttöhje:
Harjaa hampaat hellästi aamuin illoin.
 641638415000475ml6,3
Luonnon Raikas Deodorantti

Luonnon Raikas Deodorantti

Luonnonmukainen ja hellävarainen, raikkaan tuoksuinen roll-on deodorantti.

Luonnonmukainen ja hellävarainen, raikkaan tuoksuinen deodorantti
Käyttötarkoitus
Luonnonmukainen ja hellävarainen, raikkaan tuoksuinen deodorantti, jonka teho perustuu suomalaisiin ihoa hoitaviin ja rauhoittaviin luomuyrtteihin, desinfioiviin, bakteereita tuhoaviin ja luonnollisen raikkauden antaviin aromaterapeuttisiin eteerisiin öljyihin sekä suomalaisiin suojaaviin kukkaterapeuttisiin uutoksiin.
Käyttöohje
Levitä deodoranttia kuivalle ja puhtaalle kainalon iholle.
Pakkauskoko
75ml
 641638414010475ml11,5
Metsäkurjenpolvi - Kukkaterapiatipat

Metsäkurjenpolvi - Kukkaterapiatipat

Auttamaan elämänilon ja nautinnon löytämistä.

Käyttötarkoitus
 
 • Torjutuille, latistuneeseen elämään kun elämänilo on hukassa
 • Kohottaa näkemään elämän runsauden arjen kangistuneiden ja rajoittuneiden kaavojen ohi jotta elämä tuntuisi ihanalta.
 • Auttamaan elämänilon ja nautinnon löytämistä

 

Metsäkurjenpolvi auttaa havaitsemaan elämän erilaiset arvot. Metsäkurjenpolvi Kukkaterapiatipat opettaa ymmärtämään elämän monet mahdollisuudet ja hyväksymään elämänilon, joka vie luovaan vapauteen. Metsäkurjenpolvi sopii suomalaiselle, joka useinkaan ei salli itsensä nauttia elämästä.

 

Motto
 

"Elän täyttä elämää"

 

Käyttöohje

 

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.

 

Vinkki

 

Kokeile tippoja kun elämä tuntuu raskaalta tai kun oma keho ei miellytä.

 

  

 

 

 641638413009910 ml7,35
Metsäapila - Kukkaterapiatipat

Metsäapila - Kukkaterapiatipat

Ulospäin suuntautumiseen, itsensä ilmaisuun.

Käyttötarkoitus

 

 • Ulospäin suuntautumiseen, itsensä ilmaisuun
 • Vapauttaa ja kaataa turhia raja-aitoja
 • Luomaan avointa ja iloista oloa

 

Metsäapila antaa iloa ja luo yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Metsäapila Kukkaterapiatipat auttaa itsekeskeisyydessä ja ulkopuolisuuden tunteessa. Ota metsäapilaa kun haluat ilmaista lämpimällä huumorilla itseäsi ja aktivoida luovuuttasi. Käytä sitä myös kokous- ja "tiimi"-työskentelyn aktivoimiseen.

 

Motto

 

"Ilmaisen itseäni iloisesti, vapaasti ja luovasti omalla yksilöllisellä tavallani"

 

Käyttöohje

 

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.

 

Vinkki

Ota ja anna toisillekin metsäapilatippoja ennen palavereita ja kokouksia.

 

 

 

 641638413008210 ml7,35
Mesiangervo - Kukkaterapiatipat

Mesiangervo - Kukkaterapiatipat

Auttamaan mielen ja tunteiden tasapainossa.

Käyttötarkoitus

 
 • Levottomille, Jännittyneille ja hajallaan oleville
 • Auttaa mieltä tunnistamaan tunteet
 • Mielen ja tunteiden tasapaino
 
Mesiangervo auttaa valitsemaan ja vastaanottamaan erilaiset ympäristöstä itselle tulevat viestit. Mesiangervo Kukkaterapiatipat selvittää levotonta mieltä, harmonisoi ylikierroksilla käyvää ja liian herkästi reagoivaa ihmistä. Se auttaa keskittymään ja poistamaan jännittyneisyyttä.
 

Motto
 

"Kohtaan ympäristöni tasapainoisesti"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Kokeile tippoja kun pahat unet vaivaavat, tai jos on vaikea nukahtaa yliaktiivisen mielen takia.
 
 

 

 641638413007510 ml7,35
Lumme - Kukkaterapiatipat

Lumme - Kukkaterapiatipat

Tuomaan hengen ja sielun rauhaa.

Käyttötarkoitus

 
 • Henkisessä tyhjiössä eläville
 • Auttaa löytämään itsen
 • Tuomaan hengen ja sielun rauhaa
 
Lumme on suomalaisten kalevalainen lootus. Lumme Kukkaterapiatipat poistaa uupumusta, vahvistaa uskoa ja ylentää mieltä. Uutos saa aikaan tasapainon perusviettien, perustarpeiden ja korkeimpien arvojen kesken sekä vähentää niiden välisiä ristiriitoja. Lumme rauhoittaa meditaatioon.
 

Motto
 

"Olemukseni kaikki puolet ovat tasapainossa ja rauha on kanssani"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 
 

Vinkki

 
Kokeile tippoja parin viikon ajan kun haluat päästä eroon asioista, joihin olet jäänyt kiinni esim. tupakointi, liikasyöminen, pelihimo, työnarkomania.
 
 

 

 641638413006810 ml7,35
Lemmikki - Kukkaterapiatipat

Lemmikki - Kukkaterapiatipat

Auttaa käsittelemään tunteisiin liittyviä odotuksia.

Käyttötarkoitus
 
 • Pettyneille, haaveilijoille, ikävöiville
 • Auttaa käsittelemään tunteisiin liittyviä odotuksia
 • Tuomaan hengen ja tunteiden tasapainoa
 
Lemmikki auttaa saavuttamaan tasapainon unelmien ja todellisuuden välille sekä auttaa kielteisten tunteiden hyväksynnässä, käsittelyssä ja purkamisessa vahingoittamatta itseä tai muita. Lemmikki Kukkaterapiatipat on hyvä uute syvällä olevan kaipuun ja sielun muistojen herkistämälle mielelle. Luhtalemmikki opettaa, että elämä on täynnä tilaisuuksia saada ja antaa rakkautta. Se avaa uusia näköaloja ihmissuhteissa.
 

Motto
 

"Saan antaa ja kokea rakkautta olemalla sopusoinnussa tämän hetken ja toiveitteni kanssa"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Lemmikki on hyvä apu myös lapsille ja nuorille, jotka elävät haavemaailmassa. Se auttaa elämään tässä hetkessä.
 
 

 

 641638413005110 ml7,35
Kuusi - Kukkaterapiatipat

Kuusi - Kukkaterapiatipat

Keventämään mielen taakkoja.

Käyttötarkoitus
 
 • Stressaantuneille, turvattomuuden tunteeseen
 • Keventämään mielen taakkoja
 • Luomaan turvallista ja rauhallista oloa
 
Kuusi sopii huolista, velvollisuuksista ja ympäristöstä aiheutuneisiin paineisiin sekä stressiin. Kuusi Kukkaterapiatipat keventää elämän taakkaa hartioilta ja antaa sisäistä tukea ja turvaa. Se helpottaa myös liiallista itsekritiikkiä ja auttaa irrottautumaan omista ja ympäristön asettamista malleista.
 
Motto
"Olen turvassa, tiedän suuntani ja hyväksyn elämän ympärilläni"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Kun hierot kireitä hartioita voit laittaa pari tippaa käsiesi kautta suoraan hartioille sekä luonnollisesti myös suuhun.
 
 

 

 641638413004410 ml7,35
Kuisma - Kukkaterapiatipat

Kuisma - Kukkaterapiatipat

Nostaa rohkeutta ja voimaa.

Käyttötarkoitus

 
 • Nostaa rohkeutta ja voimaa
 • Masentuneille ja epäileville
 • Rohkea ja valoisa olo
Kuisma antaa valoa pelokkaalle ja masentuneelle mielelle. Kuisma Kukkaterapiatipat lähettävät toivonkipinöitä olemuksen joka sopukkaan ja antavat voimaa. Ne auttavat itsetuntemuksessa ja itsen hyväksynnässä. Uute mahdollistaa myös ihmisten välisen avoimen vuorovaikutuksen.
 

Motto
 

"Näen toivonkipinän valaisevan mieleni"
 

Käyttöohje

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

Alakulonaikoina tee seos, johon yhdistät kuisman lisäksi mm. voikukkaa ja lummetta.
 
 

 

 641638413003710 ml7,35
Koivu - Kukkaterapiatipat

Koivu - Kukkaterapiatipat

Puhdistaa ja lisää elämänvoiman virtausta.

Käyttötarkoitus

 
 • Tukkoisille, "Reissussa rähjääntyneille"
 • Puhdistaa ja lisää elämänvoiman virtausta.
 • Elpynyt ja virvoittunut olo

 

Koiivu antaa levollisen olon, poistaa epävarmuuden. Koivu Kukkaterapiatipat saa mielen ja energian virtaamaan elvyttävästi kuten vihtakin tekee kotoisessa saunassa. Se virvoittaa uupunutta ja lisää nesteiden poistumista. Samalla se auttaa tasapainottumaan ja kasvamaan kypsäksi aikuiseksi sekä puhdistaa ajatukset pois itsekkyydestä. Koivu on erityisen sopiva naiselle.

 

Motto
 

"Tunnen kuinka elämä virtaa minussa kuin uudistava, elvyttävä mahla"

 

Käyttöohje

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.

 

Vinkki

Kokeile tippoja kun jalkasi tuntuvat raskailta väsyneiltä. Ota kukkatippoja sisäisesti, mutta laita niitä myös jalkakylpyveteen.

 

  

 

 

 641638413002010 ml7,35
Kissankello - Kukkaterapiatipat

Kissankello - Kukkaterapiatipat

Avaa tunne-elämän lukkoja.

Käyttötarkoitus

 • Turhautuneille, jumiutuneeseen tunne-elämään
 • Avaamaan tunne-elämän lukkoja
 • Lempeä tunteiden virtaaminen
Sinikello on niille, joiden tunne-elämä on kovettunut arjen rutiineissa. Kissankello Kukkaterapiatipat uudistaa ja pysäyttää havaitsemaan omat tarpeensa kaikilla tasoilla, myös seksielämässä. Tässä on perusuute herkistämään suomalaista kohtaamaan tunteensa ja näyttämään ne vapaasti sekä näkemään asiat kirkkaasti ja heräämään muutokseen.
 

Motto
 

"Näen tilanteeni selkeästi ja käynnistän lempeän muutoksen parempaan"

 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 
 

 

 641638413001310 ml7,35
Pipettipullo (tyhjä, 30ml)

Pipettipullo (tyhjä, 30ml)

Tyhjä pipettipullo kukkaterapia yhdistemäuutteiden valmistukseen.

Tyhjä pipettipullo kukkaterapia yhdistemäuutteiden valmistukseen.

 

 

 

 kpl1,8
Kukkaterapiasetti (24 pulloa)

Kukkaterapiasetti (24 pulloa)

Sisältää 24 Suomalaista kukkauutetta, 10ml pulloissa. Mainio aloituspakkaus jonka avulla voit luoda synergia-yhdistelmiä lisäämällä useampaa kukkaa lähdeveteen.

Käyttötarkoitus

 

Sisältää 24 Suomalaista kukkauutetta, 10ml pulloissa. Mainio aloituspakkaus jonka avulla voit luoda synergia-yhdistelmiä lisäämällä useampaa kukkaa lähdeveteen.
 

Lue tästä lisää kukkaterapiasta ja kukkatippojen käytöstä.

 

 

 6416384130006kpl182,65
Metsäorvokki - Kukkaterapiatipat

Metsäorvokki - Kukkaterapiatipat

Auttamaan ujoja ja vetäytyviä.

Käyttötarkoitus

 
 • Auttamaan ujoja ja vetäytyviä
 • Erillisyyden tunteeseen ja vapauttaa todellisen itsen
 • Auttamaan herkän sisimmän löytämistä ja esiintuomista

 

Metsäorvokin avulla voit oppia tunnistamaan oman arkuutesi. Metsäorvokki Kukkaterapiatipat kannustaa häntä, joka vetäytyy liikaa itseensä tai on melankolinen. Uute tukee sosiaalista kanssakäymistä ja auttaa elämään rohkeudessa, antamisen ilossa ja hymyssä.

 

Motto
 

"Löydän sisäisen kauneuteni ja tuon sen esille"

 

Käyttöohje

 

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.

 

Vinkki

 

Kokeile tippoja kun et uskalla sanoa sitä mitä sydämmestäsi haluaisit sanoa, esim. nuorukaiselle , jotta pystyisi kertomaan tunteensa rakastetulleen.

 

  

 

 

 641638413010510 ml7,35
Metsätähti - Kukkaterapiatipat

Metsätähti - Kukkaterapiatipat

Tuomaan luottavaisuutta ja henkistä tasapainoa.

Käyttötarkoitus

 
 • Johtotähtensä kadottaneille, ongelmissaan pyöriville
 • Eheyttää ja tasapainottaa koko olemusta 
 • Tuomaan luottavaisuutta ja henkistä tasapainoa

 

Metsätähti puhdistaa ja kohottaa mielen vaikeuksien yläpuolelle ja antaa suojatun, luottavaisen ja levollisen olon. Metsätähti Kukkaterapiatipat edesauttaa hiljentymistä, lisää ja tasapainottaa herkkyyttä.

 

Motto
 

"Olen luottavainen, elämä kantaa"

 

Käyttöohje

 

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.

 

Vinkki

 

Kannattaa kokeilla elämän kriisitilanteissa, kuten avioerossa ja kun sairastuu vakavasti. Metsätähti on osa suomalaisia aputippoja, joita käytetään vaikeissa tilanteissa.

 

  

 

 

 641638413011210 ml7,35
Mustikka - Kukkaterapiatipat

Mustikka - Kukkaterapiatipat

Auttamaan voimaantumista ja keskittymistä.

Käyttötarkoitus

 
Auttamaan voimaantumista ja keskittymistä. 
 
 • Hajanaisille, henkisen ja fyysisen ravinnon puutteeseen
 • Sulattaa kokemuksia ja välittää elämän voimaa
 • Edistämään ehyttä ja kokonaista oloa
 
Mustikka vahvistaa sinua omalla polullasi. Mustikka Kukkaterapiatipat vahvistaa elämänvoimaa ja kokoaa elämän rakennusaineita niitä tarvitseville. Ota mustikkaa myös ruuansulatusvaivoissa.
 

Motto

 
"Saan käyttööni kaiken tarvitsemani aineellisen ja henkisen elämän ravinnon"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Kokeile mustikkaa silloin kun väsyt liialliseen pohtimiseen ja murehtimiseen.
 
 

 

 641638413012910 ml7,35
Mänty - Kukkaterapiatipat

Mänty - Kukkaterapiatipat

Luomaan juurevaa itseluottamusta.

Käyttötarkoitus
 
 • Terveen itsetunnon herättämiseen
 • Vapauttaa kielteisestä omakuvasta
 • Luomaan juurevaa itseluottamusta
 
Mänty antaa nuorekasta maskuliinista voimaa. Mänty Kukkaterapiatipat auttaa ahdistuksessa, itsensä vähättelyssä sekä auttaa ymmärtämään omia virheitä. Se avaa rajoittavat suojamuurit ja tunnelukot. Mänty opettaa seisomaan terveesti omilla juurillaan. Se on hyväksi "tervaskannoille", "jengiläisille" ja "liihottelijoille". Se auttaa välittämään toisista käytännön elämässä ja lisää ritarillisuutta. Mänty sopii erityisesti miehille.
 

Motto
 

"Olen luja, yhteyteni maahan ja ympäristööni on hyvä "
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Kokeile tippoja henkilölle, jolla on taipumusta nostaa itseään kiusaamalla ja satuttamalla muita esim. koulu- tai työpaikkakiusaaja.
 

 

 

 

 641638413013610 ml7,35
Tuomi - Kukkaterapiatipat

Tuomi - Kukkaterapiatipat

Auttaa kokonaisuuden ymmärtämisessä ja menneen irtipäästämisessä.

Käyttötarkoitus

 
 • Lukkiutuneeseen tunnetilaan
 • Auttaa kokonaisuuden ymmärtämisessä ja menneen irtipäästämisessä
 • Luomaan seesteisen, laajentuneen mielen
 
Tuomi auttaa ymmärtämään menneisyydestä tulevien elämänläksyjen tarkoitusta. Tuomi Kukkaterapiatipat vapauttaa lapsuuden kokemusten taakasta ja rohkaisee ihmisläheiseen kanssakäymiseen. Se avaa ymmärrystä ja auttaa antamaan anteeksi. Ota tuomea, jos olet tukahduttanut osan itseäsi ja haluat avautua.
 

Motto

 
"Hyväksyn menneisyyteni ja avaan tietoisesti portit onnelliseen tulevaisuuteen"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Tuomi auttaa pääsemään eroon itsesyytöksistä eroon ja turhista taakoista vapautumista.
 
 
 

 

 641638413021110 ml7,35
Suomalaiset Aputipat

Suomalaiset Aputipat

Tuomaan luottavaisen ja levollisen olon, rauhan ja keveyden tunteen. Apua kriisitilanteisiin.

Käyttötarkoitus

 
Tuomaan luottavaisen ja levollisen olon, rauhan ja keveyden tunteen.
 
 • Ahdistukseen
 • Ongelmissaan pyöriville
 • Kiputiloihin
 • Auttaa eheyttämään minä kuvaa selkeyttämällä ongelmia

 

Suomalaiset Aputipat on erinomainen apu elämän erilaisissa niin psyykkisissä kuin henkisissä kriiseissä. Niitä käytetään tarvittaessa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Aputipat kannattaa pitää aina käden ulottuvilla esim. käsilaukussa erilaisten kipu-, ensiapu- ja onnettomuustapausten varalta. Aputipat kohentavat mielialaa ja tasapainottavat psyykettä vaikeissa elämäntilanteissa kuten avioeroissa, läheisten poismenossa, ahdistuneisuudessa, stressissä ja esim. niistä johtuvissa nukahtamisvaikeuksissa.

 

Motto
 

"Kaikki kääntyy paremmaksi ajan kanssa"

 

Käyttöohje

 

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.

 

Vinkki

 

Aputippoja on hyvä pitää aina matkassa mukana sekä omassa luonnon kotiapteekissa itsen sekä muiden hoitamista varten.

 

 

  

 

 

 641638413025910 ml12,95
Suopursu - Kukkaterapiatipat

Suopursu - Kukkaterapiatipat

Auttaa vapautumaan ongelmien suosta.

Käyttötarkoitus

 
 • Syviin ahdistuksiin, kipuihin
 • Auttaa vapautumaan ongelmien suosta
 • Tuomaan sisäistä keveyttä
 
Suopursu poistaa ahdistusten ja riippuvuuksien takana olevat tukokset kuin vapauttava itku. Ota suopursua, kun tarvitset apua kipuihin tai tunnemyllerryksiin. Suopursu Kukkaterapiatipat auttaa tarkastelemaan itseä kauempaa henkiseltä puolelta.
 

Motto
 

"Mieleni on keventynyt ja olen vapaa nauttimaan elämästä"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 
 

 

 641638413020410 ml7,35
Vanamo - Kukkaterapiatipat

Vanamo - Kukkaterapiatipat

Auttaa syventämään ja parantamaan ihmissuhteita.

Käyttötarkoitus

 
 • Auttamaan läheisten ihmisten välisissä ristiriidoissa
 • Auttaa syventämään ja parantamaan ihmissuhteita
 • Luomaan soljuvuutta elämään

 

Vanamo tasapainottaa ja herkistää kuuntelemaan ja nauttimaan omasta sisäisestä olemuksesta. Vanamo Kukkaterapiatipat lähentää ihmissuhteita ja erityisesti parisuhdetta. Uutos lisää kärsivällisyyttä ja auttaa yhteisen sävelen löytämisessä esim. itsenäistymisen ja parisuhteen kriiseissä. Se luo tyytyväisen olon ja auttaa tunteiden käsittelyä.

 

Motto
 

"Olen sopusoinnussa itseni ja läheisteni kanssa"

 

Käyttöohje

 

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.

 

Vinkki

 

Parisuhteen parantamisessa molemmat osapuolet hyötyvät vanamon vaikutuksista. Myös ruiskaunokki voi auttaa paria saamaan syvällisen yhteyden toisiinsa. Kissankello taas auttaa muutoksessa. Pihlaja auttaa rakastamisentaidossa käytännönelämässä. Tuomi taas tukee uuden alun aloittamisessa ja vanhojen pettymysten taakse jättämisessä. Villiruusu vahvistaa henkistä rakkaudellista yhteyttä.


 

 

 

 641638413022810 ml7,35
Nokkonen - Kukkaterapiatipat

Nokkonen - Kukkaterapiatipat

Tuomaan elinvoimaisuutta.

Käyttötarkoitus

 
 • Uupuneille ja voimattomille
 • Tuomaan voimaa elämän kaikille tasoille
 • Tuomaan elinvoimaisuutta
 
Nokkostipat ovat vitaalisuutta lisääviä ja edesauttavat voimaantumista kuntoa. Nokkonen Kukkaterapiatipat auttavat tulkitsemaan omia tarpeita ja tuntemuksia. Nokkonen opettaa ymmärtämään, että olet osa luontoa ja opit elämään sen mukaisesti ja sen rytmissä.
 

Motto
 

"Minulla on kaikki tarvitsemani voimavarat ja tartun toimeen"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Nokkosen kukkaterapeuttinen uutos voi olla lisäapuna kun halutaan kohottaa veren hemoglobiiniarvoja erityisesti silloin, jos rauta-arvot eivät tahdo kohota ja väsymys on päällä. Myös voikukka ja mustikka antavat lisävoimaa.
 
 

 

 641638413014310 ml7,35
Piharatamo - Kukkaterapiatipat

Piharatamo - Kukkaterapiatipat

Lisäämään omanarvontuntoa ja auttamaan lannistunnutta.

Käyttötarkoitus

 
Lisäämään omanarvontuntoa ja auttamaan lannistunnutta.
 
 • Itsensä hyödyttömäksi tunteville
 • Poistaa erillisyyden ja irrallisuuden tunnetta
 • Luomaan sisäistä tyytyväisyyttä
 
Piharatamo auttaa seisomaan tukevasti omalla maaperällään ja jaloillaan. Piharatamo Kukkaterapiatipat kohottaa omanarvontuntoa, toisten arvostamista ja auttaa jakamaan omaa näkemystä toisillekin ilman arvostelun pelkoa. Se auttaa yksinäisyydessä, surumielisyydessä ja turhautuneisuudessa sekä psyykkisissä että fyysisissä kolhuissa.
 

Motto
 

"Iloitsen itsestäni juuri sellaisena kuin olen."
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Kokeile tippoja lannistuessasi, esim. jos sinulla ei ole töitä, tai et päässyt opiskelemaan. Piharatamo voi olla myös avuksi kannustamaan koululaisen omanarvontuntoa ja pärjäämistä. Tippoja kannattaa ottaa myös ennen tenttejä.
 
 

 

 641638413015010 ml7,35
Pihlaja - Kukkaterapiatipat

Pihlaja - Kukkaterapiatipat

Edesauttaa sydämen avoimuutta ja keveyttä.

Käyttötarkoitus

 
 • Sydämensuruja poteville ja itsekeskeisyyteen
 • Avaa rakkauden yhteyttä käytännön tasolla
 • Edesauttaa sydämen avoimuutta ja keveyttä.
 
Pihlaja auttaa ihmistä tiedostamaan itseänsä. Pihlaja Kukkaterapiatipat auttaa näkemään kokonaisuuksia, jolloin pikkuasioista ja pakkomielteistä pääsee irti. Pihlaja avaa sydämen havaitsemaan itsekkään ja todellisen rakkauden välisen eron. Se opettaa, että itsen ja toisten rakastaminen ei ole uhrautumista, eikä mielistelyä. Pihlaja tuo sydämelle keveyttä ja rohkaisee rakkauden jakamiseen.
 

Motto
 

"Olen puhdasta rakkautta"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Ota pihlaja-kukkatippoja, jotta pystyt sydämestäsi rakastaa ja palvella. Tipat ovat erittäin hyödylliset palvelualan ihmisille kuten hoitajille.
 
 

 

 641638413016710 ml7,35
Voikukka - Kukkaterapiatipat

Voikukka - Kukkaterapiatipat

Laukaisee jännityksiä ja antaa voimaa.

Käyttötarkoitus

 
 • Väsymykseen, alakuloisuuteen
 • Laukaisee jännityksiä ja antaa voimaa
 • Luo energisen ja rennon olon
 
Voikukka laukaisee kaikenlaisia jännityksiä, avaa mielen lukkoja ja helpottaa masentuneisuutta. Voikukka Kukkaterapiatipat virkistää tuomalla keveyden, sopusoinnun ja auringon valon. Ota voikukkaa kun haluat valoa syksyn pimeyteen, kaamosmasennukseen tai keväällä kesän pitkään odotukseen.
 

Motto
 

"Näen auringon ja voin hyvin"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Voit tehdä piristävän ja voimaannuttavan seoksen mm. voikukan, siankärsämön ja nokkosen kukkaterapeuttista uutoksista.
 
 

 

 641638413024210 ml7,35
Villiruusu - Kukkaterapiatipat

Villiruusu - Kukkaterapiatipat

Luo Iloisen rakkaudellisen tunteen.

Käyttötarkoitus

 
 • Rakkauden kaipuuseen ja sielun ikävään
 • Avaa yhteyttä sieluun
 • Luo Iloisen rakkaudellisen tunteen
 
Villiruusu auttaa rakkauden ilmentämisessä, joka taas herättää vastarakkauden. Näin rakkauden energia laajenee. Ota tätä uutetta silloin, kun läheisyyden kaipuu valtaa sydämesi tai kun mielesi on rauhaton. Villiruusu Kukkatrapiatipat auttaa sydämen avautumista rakkaudelle, uudistaa olemusta ja syventää meditaatiota. Se helpottaa masentuneisuutta ja välinpitämättömyyttä.
 

Motto
 

"Koen jumalallista rakkautta"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Villiruusu auttaa jokaista onnellisuuteen. Se todentaa elämän peruslakia - antaessaan todellakin saa. Voit käyttää sitä myös rinnan keskellä samoin kuin ruusun eteeristä öljylaimennosta, avaamaan universumin pyyteettömän rakkauden tunnetta.
 
 

 

 641638413023510 ml7,35
Päivänkakkara - Kukkaterapiatipat

Päivänkakkara - Kukkaterapiatipat

Selkeyttää toiminnan ja tavoitteet sekä auttaa päätöstenteossa.

Käyttötarkoitus

 
 • Alistuneille ja päättämättömille
 • Selkeyttää toiminnan ja tavoitteet sekä auttaa päätöstenteossa. Tasapainottamaan feminiinistä ja maskuliinista puolta itsessä.
 • Auttamaan tunteen ja järjen tasapainossa
 
Päivänkakkara selkeyttää tavoitteet ja auttaa kulkemaan turhaa huolehtimatta. Päivänkakkara Kukkaterapiatipat auttaa erottamaan oleellisen epäoleellisesta, hyväksymään ja ilmaisemaan itseä. Ota päivänkakkaraa voidaksesi valita järkevästi ja oikein, kun tarvitset päätöksentekokykyä sekä elämälle suuntaa ja päämäärää.
 

Motto
 

"Tiedän päämääräni"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Kokeile tippoja kun et pysty tekemään valintaa tai päätöstä jonkin asian suhteen.
 
 

 

 641638413017410 ml7,35
Ruiskaunokki - Kukkaterapiatipat

Ruiskaunokki - Kukkaterapiatipat

Lisää sisäisen rauhan tunnetta.

Käyttötarkoitus

 
 • Erillisyyden tunteeseen
 • Irroittaa ulkoisesta ja kiinnittää huomion sisimpään
 • Lisää sisäisen rauhan tunnetta

 

Ruiskaunokki tasapainottaa mieltä ja auttaa tunnistamaan tunteet. Ruiskaunokki Kukkaterapiatipat auttaa tuskan läpikäymistä, helpottaa palautumista aikaisemmista kokemuksista ja auttaa latautumaan uuteen. Ota ruiskaunokkia silloin, kun tunnet koti-ikävää, eron ja kaipuun tuskaa tai sisäistä haikeutta. Sydämesi rakkaus herää ja rakkauselämäsi elpyy.

 

Motto
 

"Olen onnellinen juuri nyt tässä taivaansinen alla"

 

Käyttöohje

 

1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.

 

Vinkki

 

Kokeile tippoja jos rakkaasi on matkoilla, tai sinut on jätetty. Tipat voivat myös olla avuksi sielunyhteyden elvyttämiseen parisuhteessa tai jos seksi elämä on hiipunut. Ruiskaunokki voi auttaa taiteilijaa jos luomisvoima on tyrehtynyt.


 

 

 

 641638413018110 ml7,35
Siankärsämö - Kukkaterapiatipat

Siankärsämö - Kukkaterapiatipat

Elvyttää vastustuskykyä ja luomisvoimaa.

Käyttötarkoitus

 
 • Vähävoimaisille, suojaamaan ympäristön haitoilta
 • Puhdistaa, elvyttää vastustuskykyä ja luomisvoimaa
 • Luomaan terveen, vahvan olon
 
Siankärsämö antaa suojaa haitallisilta ulkoisilta psyykkisiltä ja fyysisiltä vaikutuksilta (esim. saasteet, lisäaineet), joiden seuraus voi olla hyvinkin erilainen henkilöstä riippuen. Siankärsämö Kukkaterapiatipat lisää sitkeyttä ja sisäistä vahvuutta. Ota siankärsämöä elvyttämään sisäistä uudistuvaa luomisvoimaasi, kun vastustuskykysi on heikentynyt esim. flunssakauden aikana. Kun suhde itseen on kunnossa, on suhde ympäristöön kunnossa.
 

Motto
 

"Uudistuvan luomisvoimani avulla voin hyvin ja olen terve"
 

Käyttöohje

 
1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
 

Vinkki

 
Tippoja kannattaa kokeilla myös silloin kun etsii miten ilmentää itseään ja lahjojaan. Tippoja on hyvä käyttää perheeessä, jossa sairastellaan usein.
 
 

 

 641638413019810 ml7,35
Koko Perheen Voimajuoma

Koko Perheen Voimajuoma

Suomalaisista luomuyrteistä ja marjoista elinvoimaa koko perheelle.

Käyttötarkoitus

 
Suomalaisista luomuyrteistä ja marjoista elinvoimaa koko perheelle.
 
 • virkistämään ja vahvistamaan koko perhettä
 • kunnon kohentamiseen
 • uupumuksen ennaltaehkäisyyn
 • hiven- ja vitamiinitarpeen tyydyttämiseen
 • veren hemoglobiinin kohottamiseen
 
Koko Perheen Voimajuoma tuotteen marjat sisältävät runsaasti hivenaineita ja vitamiineja. Variksenmarjassa on todettu olevan runsaasti esim. gammalinoleenihapon tyylisiä aineosia kuten helokkiöljyssä. Tuotteen yrtit ovat kansanlääkinnässä arvostettuja veren ja koko kehon puhdistajia ja vahvistavia. Niitä on käytetty ns. vähäverisyyteen ja anemiaan. Monet yrteistä ovat myös maksa- ja sappiyrttejä, munuaisia vahvistavia sekä yleisesti suorituskykyä kohottavia.
Hivenaineet, vitamiinit ja vaikuttavat aineet ovat hyvin elimistöön imeytyvässä alkoholiuutosmuodossa. Imeytymistutkimusten mukaan kasvihappoihin kiinnittyneet liuosmaisessa muodossa olevat hivenaineet ja vitamiinit tulevat paremmin käyttöön, varsinkin, kun ne ovat luonnollisissa suhteissa keskenään.
 

Käyttöohje

 
1 iso tl (n. 5ml) 2 kertaa vuorokaudessa.
Lapsille 3-7 vuotiaille 1/4tl, 8-12 vuotiaille 1/2tl.
Ravista ennen käyttöä.
 

Säilytys
 

Uute säilyy lämpimässä myös avaamisen jälkeen noin 3 kk. Uute on riittoisaa ja kestää n. 2-3 kk.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 6416384040718200 ml18,55
Siloposki Yrttiuute

Siloposki Yrttiuute

Iho-ongelmiin sisäisesti ja ulkoisesti.

Käyttötarkoitus

 
Siloposki Yrttiuute iho-ongelmiin sisäisesti ja ulkoisesti.
 
Siloposki Yrttiuutteen yrtit toimivat monipuolisesti puhdistaessaan kehoa ja elvyttäessään erityselinten toimintaa. Kyseiset rohtokasvit ovat lisäksi ihoa rauhoittavia, desinfioivia ja ihosolukon terveyttä elvyttäviä.
 
Siloposken sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi
 • finnisen ja epäpuhtaan ihon tukihoitoon sisäisesti
 • ihottumaan ja psoriasiksen tukihoitoon sisäisesti
 • sisäisesti nopeuttamaan luomien ja syylien poistumista
 • ulkoisesti paikallisesti sellaisenaan tai hieman laimennettuna muutama tippa suoraan finniin
 • desinfioivana kasvovetenä laimennettuna 2 tippaa 1 rkl vettä kohti
 • limakalvojen kuten esim. emätintulehdukseen ulkoisesti käyttäen laimennusta
 


Käyttöohje

 
Aikuisille 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
Ulkoisesti sellaisenaan tai hieman laimennettuna.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404013850 ml10,65
Harmonella Naisen Voimajuoma

Harmonella Naisen Voimajuoma

Tasapainottamaan naisen mielialaa ja hormonitoimintaa sekä yleiseen naiselliseen voimaan.

Käyttötarkoitus

 
Harmonella Naisen Voimajuoma tasapainottamaan naisen mielialaa ja hormonitoimintaa sekä yleiseen naiselliseen voimaan.
 
Harmonella Naisen Voimajuoman yrtit ja marjat vaikuttavat seuraavasti
 • naisen hormonaalista toimintaa elvyttävä ja harmonisoiva
 • kuukautiskiertoa tasaava
 • kuukautiskipuja lievittävä
 • yleensä naisen hormonaalisia ongelmia kokonaisvaltaisesti hoitava
 • PMS (ennen kuukautisia ilmeneviä) -oireita; ärtyneisyyttä, mielialan vaihteluita, turvotusta lievittävä
 • naisen alapään tulehduksia ennaltaehkäisevä ja hoitoa tukeva
 • yleiskuntoa vahvistava ja veren laatua parantava
 
Naisen Yrttivoimajuomaa suositellaan varsinkin naisille, joilla on hormonaalista epätasapainoa, kuukautisongelmia, premenstruaali (PMS) ongelmia eli kuukautisia edeltäviä vaivoja sekä vaihdevuosia edeltäviä vaivoja. Huom! Pohjanakka on spesifinen vaihdevuosivaivoihin.
 

Käyttöohje

 
1 rkl (n.5ml) 2 kertaa vuorokaudessa tai tarvittaessa. Suositellaan käytettäväksi 2 - 4 viikon jaksoina.
Suositellaan käytettäväksi varsinkin ovulaation eli kuukautisten keskivaiheelta loppuun asti niille naisille, joilla on kuukautisongelmia. Harmonellaa voidaan käyttää myös muutama kuukausi yhtäjaksoisesti joka päivä.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Säilytys
 

Säilyy avattuna noin 3 kuukautta.
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 6416384040800200 ml18,55
Säihkysääri Yrttiuute

Säihkysääri Yrttiuute

Jalkojen väsymykseen, turvotukseen, suonikohjuihin.

Käyttötarkoitus

 
Säihkysääri Yrttiuute jalkojen väsymykseen, turvotukseen, suonikohjuihin.
 
Säihkysäären sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi:
 • Sisäisesti ja ulkoisesti suonikohjuihin
 • Jalkojen väsymykseen ja huonoon verenkiertoon, turvotukseen
 • Laskimoverenkierron elvyttämiseen, peräpukamiin, verisuonten laajentumiin, yleisesti huonoon verenkiertoon
 • Ulkoisesti jalkakylpyihin, ihokääreisiin. Peräpukama-alueelle paikallisesti kosteaan pumpuliin tai pyyhkeeseen laimennettuna tai huuhteluna 1 osa uutetta 5 osaa vettä 
 

Käyttöohje

 
Aikuisille 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Ulkoisesti hieman laimennettuna. Erinomainen sisäinen tuki Frantsilan jalkatuotteille (jalkakylpy, jalkavoide, jalkasuihke)
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404011450 ml11,85
Liriloru Yrttiuute

Liriloru Yrttiuute

Edistämään nesteenpoistoa ja nesteen virtailua.

Käyttötarkoitus

 

Liriloru Yrttiuute edistämään nesteenpoistoa ja nesteen virtailua

 

Uutteen yritit ovat tunnettuja diureetteja (nesteenpoistajia). Niitä käytetään tukemaan virtsatietulehdusten hoitoa ja munuaisten toimintaa. Poistamaan nestekeräytymiä, turvotusta ja selluliittia, sekä tukemaan laihdutusta.

 

Käyttöohje

 

Aikuisille 15- 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Vain kahden viikon kuuri kerrallaan.

Ei suositella pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

 

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404008450 ml10,95
Kylmänroppi Yrttiuute

Kylmänroppi Yrttiuute

Tehotipat vilustumisen hoitoon.

Käyttötarkoitus

 
Tehotipat vilustumisen hoitoon.
Kylmänroppi Yrttiuute on viiden yrtin ja propoliksen yhdistelmä jota käytetään sisäisesti flunssan ja vilustumisen hoitoon, erityisesti ensioireisiin vilustumisen yhteydessä. Nenä- ja poskiontelotulehduksiin, kurkun käheyteen ja muihin tulehduksiin, koska osa yrteistä on antibioottisia, antiviraalisia ja vastustuskykyä kohottavia.
Ulkoisesti huulirupiin, herpekseen, kurlaukseen kurkkukivussa, suutulehduksiin.
Ampiaisten, mehiläisten, mäkäräisten ja hyttysten pistoksiin.
 

Käyttöohje

 
Aikuisille 20 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera. Heti kylmettymisen yhteydessä ennaltaehkäisemään. Vilustumisoireissa useammin.
Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois.
Ulkoisesti suoraan herpekseen tai hyönteisen puremaan. Kurkun kurlaukseen mielellään hieman laimennettuna.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404012150 ml11,85
Pohjan Akka Yrttiuute

Pohjan Akka Yrttiuute

Auttamaan naisen vaihdevuosi-vaivoissa.

Käyttötarkoitus
 
Pohjan Akka Yrttiuute auttamaan naisen vaihdevuosi-vaivoissa.
 
Pohjan akan sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi
 • vaihdevuosi-vaivoihin
 • kuumiin aaltoihin
 • ärtyneisyyteen
 • masennukseen
 • yöhikoiluun
 • turvotukseen

 

Käyttöohje

Aikuisille 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.

Käyttö on hyvä aloittaa jo ensioireiden ilmaannuttua pitkänä kuurina (2-4 kk)

 

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404005350 ml10,65
Ahtojää Yrttiuute

Ahtojää Yrttiuute

Kovalle vatsalle ja puhdistamaan ja edistämään suolen toimintaa.

Käyttötarkoitus

 
Ahtojää Yrttiuute kovalle vatsalle, puhdistamaan ja edistämään suolen toimintaa
 
Ahtojään yrttejä on käytetty menestykkäästi :
 • Edistämään ja tasapainottamaan paksusuolen toimintaa
 • Helpottamaan ruuansulatusta ja ruuansulatushäiriöitä
 • Tasapainottamaan ja elvyttämään paksusuolen toimintaa ja samalla tukemaan väsymyksestä ja keuhkovaivoista kärsiviä (vrt. perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan paksusuoli ja keuhkot vaikuttavat toisiinsa)
 • Tukemaan suolistosta aiheutuvien päänsärkyjen hoitoa
   
Käyttöohje
 
Aikuisille 15- 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404015250 ml10,65
Masumahla Yrttiuute

Masumahla Yrttiuute

Herkälle vatsalle, silottelemaan sisuksia.

Käyttötarkoitus

 
Masumahla Yrttiuute herkälle vatsalle, silottelemaan sisuksia.
 
Masumahlan sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi hoitamaan mahan limakalvoja, vatsakatarriin, vatsahaavaan, suolistohaavaumiin, harmonisoimaan vatsahappoja, lisäämään yleistä vastustuskykyä vatsaherkille ihmisille.
 

Käyttöohje

 
Tarvittaessa aikuisille 10-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404017650 ml10,65
Karvakorva Yrttiuute

Karvakorva Yrttiuute

Tukkoisille hengitystiehyeille, korvatulehdusten tukihoitoon.

Käyttötarkoitus
 
Karvakorva Yrttiuute tukkoisille hengitystiehyeille, korvatulehdusten tukihoitoon.
 
Karvakorva uutteen hellävaraiset yrtit ovat tarkoitettu:
 • Lasten ja aikuisten korvatulehduksien ja korvasärkyjen tukihoitoon
 • Kohottamaan vastustuskykyä, irrottamaan limaa, avaamaan hengitysteitä ja korvan yhteyttä nieluun
 • Henkilöille, joilla korvat reagoivat helposti esim. tuuleen
 • Vahvistamaan munuaisia (vrt. perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan munuaisten kunto heijastuu korviin; hyväkuntoiset munuaiset - vahvat korvat)
 • Myös herkkäkorvaisille koirille
 

Käyttöohje

 
Tarvittaessa aikuisille 10-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
Akuuteissa korvatulehduksissa on uutetta hyvä käyttää jopa tunnin välein.
Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois.
Karvakorvalla kostutetulla pumpulipuikolla voi puhdistaa myös korvakäytävää, mutta se on syytä lämmittää ensin esim. kuumalla kattilankannella. Karvakorvaa ei saa tiputtaa suoraan korvaan. Hiero uutetta myös korvalehtiin ja jalkapohjiin.
Korvatulehduskierteessä olevalle on suositeltavaa antaa Karvakorvaa jo heti nuhan alkuvaiheessa sekä mahdollisten antibioottikuurien loppuvaiheessa, jotta immuniteetti kohoaisi.
 
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404022050 ml10,65
Detox Puhdistustipat

Detox Puhdistustipat

Puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista.

KÄYTTÖTARKOITUS :

Detox Puhdistustipat puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista.

Käytä tippoja kun haluat puhdistaa kehoasi sisäisesti ja voimaantua esim. väsymyskausina, puhdistuskuurien ja paastojen tuekna sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen.

Puhdistustippojen sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi:

 •  lisäämään vireystasoa ja yleisen terveydentilan kohottamiseen
 •  "puhdistamaan verta ja maksaa" paastojen aikana tai muuten kun halutaan poistaa kuona-aineita koko kehosta
 •  vieras- ja kuona-aineiden poistoon sekä ennen amalgaamipaikkojen poistoa, sen yhteydessä ja jälkeen
 •  tukemaan maksan toimintaa eli eri maksaan liittyvien ongelmien hoitoon
 •  kasvainten ja myoomien hoidossa puhdistavana tukihoitona
 •  lihaskireyteen, maitohappojen poiston nopeuttamiseen esim. urheilusuoritusten jälkeen.

 

KÄYTTÖOHJE :

Aikuisille 25 tippaa 2 kertaa päivässä veden kera. Puhdistuskuurina 3 viikon yhtäjaksoinen käyttö. Tuotetta voi käyttää myös tarvittaessa. Annostusta voi tällöin lisätä 3:een kertaan päivässä haluttaessa.

 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 6416384040367100 ml16,45
Unilintu Yrttiuute

Unilintu Yrttiuute

Rauhoittamaan mieltä ja helpottamaan unen tuloa.

Käyttötarkoitus

 
Unilintu Yrttiuute rauhoittamaan mieltä ja helpottamaan unen tuloa.
 
Unilinnun sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi:
 • edistämään unensaantia
 • unettomuuteen
 • levottomuuteen
 • rauhoittamaan mieltä
 

Käyttöohje

 
15-20 tippaa 1/2 tuntia ennen nukkumaan menoa veden kera. Myös Tuutu Yrttiteen yhteydessä.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404027550 ml10,95
Tyyneydentipat Yrttiuute

Tyyneydentipat Yrttiuute

Rauhallisuutta levottomuuteen ja jännittyneisyyteen.

Käyttötarkoitus

 
Tyyneydentipat Yrttiuute, rauhallisuutta levottomuuteen ja jännittyneisyyteen.
 
Tyyneyden Tipat tuotteen sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi
 • hermoston rauhoittamiseen ja tukemiseen sekä hermoston "ravinnoksi"
 • liikarasitukseen, stressin hoitoon ja mielen ahdistuneisuuteen
 • levottomuuteen, jännittyneisyyteen ja unettomuuteen
 • tupakan vieroittamiseen
 • sisäisiin paineisiin; kun mieli on liian täynnä ajatuksia, esimerkiksi ennen nukkumaan menoa tai kun herää yöllä ja ajatukset hyrräävät päässä
 

Käyttöohje

 
Aikuisille 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.- Rauhoittavaan kylpyyn 20-80 tippaa. 
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404028250 ml10,65
Ruotsintipat Yrttiuute

Ruotsintipat Yrttiuute

150 vuotias ruuansulatus karvasyrttiuute, "vaivojen tuhattaituri".

Käyttötarkoitus

 
Ruotsintipat Yrttiuute, 150 vuotias ruuansulatus karvasyrttiuute, "Vaivojen tuhattaituri".
 
Ruotsin Tippojen sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi :
 • Auttamaan ruuansulatusta.
 • Vahvistamaan koko kehoa.
 • Ulkoisesti linimenttinä muutama tippa suoraan iholle.
 • Vrt. kaikki kymmenet Ruotsintippojen käyttökokemukset mistä Marja Treben kirjassaan "Luonnon Parantavat Lääkkeet" kertoo ylistäen.
 

Pääasialliset vaikuttavat ainesosat

 
Ruotsin Tipat Yrttiuute tuotteen varsinaiset kotimaiset yrttiuutteet ovat ruoansulatuksen, maksan ja sapen tärkeitä rohtoja. Niitä pidetään myös vahvistavina ja "vertapuhdistavina". Rohtovaikutukset ulottuvat myös hengitysteitten, suoliston ja munuaisten alueelle.
Ruoansulatusta piristävät väinönputki ja karhunputki ovat jokseenkin samanlaisia vaikutuksiltaan ja ne antavat tuotteelle myös hyvän maun.
Voikukan juuri vahvistaa ja puhdistaa maksaa sekä virkistää muutenkin sisäelinten toimintoja.
Tuotteen laimennetut, homeopaattiset uutokset ovat samoin ruoansulatuksen, maksan, sapen ja suoliston sekä munuaisten hoitajia.
 

Käyttöohje

 
Aikuisille 10 - 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera tai ulkoisesti muutama tippa iholle suoraan tai hauteeksi.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Varoitukset

 
Suurissa annoksissa väinönputki on havaittu auringon valon kanssa yhdessä aiheuttavan ihoreaktioita. Kyseisellä annostuksella tämän mahdollisuus on erittäin pieni.

 

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 6416384040336100 ml16,45
Kolotustipat Yrttiuute

Kolotustipat Yrttiuute

Kolotusten lievittämiseen ja lihasjännitysten sekä nivelkipujen ja päänsärkyjen helpottamiseen.

Käyttötarkoitus

 
Kolotusten lievittämiseen ja lihasjännitysten sekä nivelkipujen ja päänsärkyjen helpottamiseen.
 
Kolotustipat Yrttiuute tuotteen kokonaisvaltainen teho perustuu sen sisältämien rohtokasvien seuraaviin vaikutuksiin:
 • Kipujen lievitys luonnon salisylaattien (paju, mesiangervo) avulla, jotka ovat tutkitusti monivaikutteisempia ja tehokkaampia kuin keinotekoinen aspiriini
 • Salisylaatit alentavat myös kehon mahdollisia tulehduksia, joita kiputiloissa yleensä on läsnä
 • Yrteillä, mm. siankärsämöllä, nostetaan immuniteettia eli vastustuskykyä
 • Kipuja, kolotuksia ja lihaskireyttä saadaan myös helpotettua poistamalla elimistöstä kuona-aineita, maitohappoja ja virtsahappoja - puhutaan ns. "verta puhdistavista", lymfan ja maksan toimintaa aktivoivista kasveista (siankärsämö, voikukka, nokkonen, peltokorte). Tukostilojen kireydet ja kivut hellittävät myös verenkierron elpyessä (inkivääri)
 • Nokkosella poistetaan virtsahappoja
 • Kivun sietokyky nousee kun mielialaa kohotetaan yrteillä. Suomalainen kukkaterapia auttaa kohottamaan mielialaa ja sitä kautta lisäämään kipukynnystä. Kukkauutteina ovat koivu, siankärsämö ja voikukka.
 

Käyttöohje

 
Aikuisille 20 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera, tai useammin tarvittaessa.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Sivuvaikutukset

 
Aspiriini-allergikot saattavat olla tuotteelle yliherkkiä mesiangervon ja pajun sisältämien salisylaattien eli luonnon aspiriinien takia. Epävarmoissa tapauksissa kannattaa tuotetta ensin kokeilla esim. pienelle alalle ranteita. Jos iholle nousee kutiavaa näppyä, ei tuotetta ole suositeltavaa käyttää myöskään sisäisesti.
 

Tukituotteet

 

 
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404018350 ml11,85
Nokkosen Siemenuute

Nokkosen Siemenuute

Puhtitipat, erityisesti seksuaalisen energian kohotukseksi.

Käyttötarkoitus

 

Nokkosen Siemenuute puhtitipat, erityisesti seksuaalisen energian kohotukseksi.

Nokkosen siementä on käytetty menestyksekkäästi:

 • Viriditeetin eli seksuaalisen kyvykkyyden ylläpitämiseksi ja vahvistukseksi sekä impotenssiin
 • Niin miehille kuin naisille seksuaalisen halukkuuden lisäämiseksi
 • Lisäämään yleistä puhtia ja voimaa esim. rasituksen yhteydessä

 

Käyttöohje

 

Aikuisille 20 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera, tai useammin tarvittaessa.

 

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404035050 ml12,9
Siankärsämö Yrttiuute

Siankärsämö Yrttiuute

Tuhattaituri, joka elvyttää ja puhdistaa sekä kohottaa vastustuskykyä.

Käyttötarkoitus
 
Siankärsämö Yrttiuute, tuhattaituri joka elvyttää ja puhdistaa sekä kohottaa vastustuskykyä.
 
Siankärsämöä on käytetty menestykkäästi:
 • Edistämään ruoansulatusta, hoitamaan ilmavaivoja ja ruuansulatusvaivoja
 • Ruokahaluttomuuteen, lisäämään ruuansulatusnesteiden eritystä
 • Hoitamaan hiivasyndroomaa
 • Elvyttämään suoliston toimintaa ja laukaisemaan kouristuksia
 • Elvyttämään maksan ja sapen toimintaa
 • Maksan ja veren puhdistamiseen
 • Auttamaan laskimoverenkiertoa, suonikohjuja ja peräpukamia
 • Parantamaan ääreisverenkiertoa, kylmille jaloille ja käsille
 • Kuukautiskipuihin ja vaihdevuosiongelmiin
 • Edistämään virtsaneritystä ja desinfioimaan virtsateitä, virtsatietulehduksiin
 • Helpottamaan eturauhasvaivoja
 • Elvyttämään pernan toimintaa
 • Tasaamaan verensokeria ja verenpainetta
 • Tärkeä immunostimulantti eli vastustuskykyä kohottava vaikutus
 • Vilustumisoireisiin, flunssaan ja yskään
 • Ulkoisesti haavaumiin ja hiertymiin sekä finneihin, myös sisäisesti finniongelmiin
 • Suun limakalvojen ärsytykseen, supistamaan limakalvoja
 • Laukaisemaan kouristuksia
 • Ehkäisemään tulehduksia
 

Käyttöohje

 
Sisäisesti aikuisille 15 - 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera 2-3 viikon kuureina tai tarvittaessa.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404042850 ml10,15
Kamomilla Yrttiuute

Kamomilla Yrttiuute

Rauhoittamaan kehoa, mieltä ja erityisesti ruoansulatuselimistöä.

Käyttötarkoitus

 
Kamomilla Yrttiuute rauhoittamaan kehoa, mieltä ja erityisesti ruoansulatuselimistöä.
 
Kamomilla on kansanperinteen hyvin tuntema hoitoapu:
 • Ruuansulatusvaivoihin, ruokamyrkytyksiin, niistä johtuviin kipuihin, ilmavaivoihin ja ripuliin (kannattaa pitää mukana ulkomaan matkoilla)
 • Laukaisemaan suoliston kramppeja ja ripulia esimerkiksi ruoka-aine herkkyyksissä kuten maitoallergiassa
 • Lievittämään kuukautiskramppeja
 • Rauhoittamaan mieltä, auttamaan unentuloa
 • Helpottamaan lasta hampaiden tulovaiheessa ja vauvan koliikkiin


Käyttöohje

 
Aikuisille 15- 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois. Myös imettävälle äidille.
Voidaan käyttää lämpimänä hauteena maha- ja kuukautiskipuihin; sivellään iholle ja lämpöpakkaus tai kuuma pyyhe asetetaan päälle.
Hauteena silmätulehduksissa; kostutettuun silmähaude pumpuliin laimennettuna 5 tippaa 1/4dl kohti vettä.
Hauteena rauhoittamaan iho/lihas tulehduksia esim. kylpynä ja pyyhehauteena.
Pienten haavojen hoitoon 1-2 tippaa suoraan haavalle.
Suolihuuhteluveteen 20-40 tippaa 7,5 dl kohti haaleaa vettä esim. suolistokrampeissa.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 641638404049750 ml10,65
Optimi-Omega Kasviöljy

Optimi-Omega Kasviöljy

Omega 3,6,7,9 + GLA + E-VIT. Vireyttä kehoon ja mieleen sekä tasapainoa omega-kasviöljyillä, GLA:lla ja luomuyrteillä.

Käyttötarkoitus

 

Omega 3,6,7,9 + GLA + E-VIT. Optimi-Omega Kasviöljy, vireyttä kehoon ja mieleen sekä tasapainoa omega-kasviöljyillä, GLA:lla ja luomuyrteillä.

 

Kasviperäisen hyvänmakuisen omegaöljyseoksen kylmäpuristetut neitsytkasviöljyt sisältävät kaikki elimistön tarvitsemat omegaöljyt; rasvahapot (Omega-3, 6, 7. 9) sekä GLA:ta eli gammalinoleenihappoa ja luonnon E-vitamiinia. Omega 3:a on optimisuhteessa omega-6:een nähden (1:1).

Kehon yleishyvinvointia kohottavat lisäksi antioksidanttiset, runsaasti klorofylliä ja karotenoideja sisältävät luomuyrttiuutokset.

Öljyt ja yrtit huolehtivat hyvästä ja vireästä mielialasta sekä aivojen, sydämen, verisuonten, lihasten, nivelten, ihon, limakalvojen ja hormonien hyvästä toimintakunnosta.

Optimi-Omega Kasviöljy tuote on myös tärkeä omega-3:n lähde henkilöille, jotka haluavat kasviöljyvaihtoehdon kalaöljyn sijaan. Frantsilan Yrttinen Optimi-Omega öljyseos täydentää myös kalaöljyä monipuolisella rasvahappokoostumuksellaan ja antaa hyvän terveyslisän kaikille ihmisille ravintotottumuksista riippumatta.

Frantsilan Omegaöljyn rasvahapot ovat luonnollisessa muodossa, joten ne täydentävät hyvin nykypäivän ruokavaliota, jossa useasti rasvat ovat teollisesti käsiteltyjä eli kuumennettuja ja kemiallisesti muunneltuja.

Öljy varmistaa rasvaliukoisten vitamiinien imeytymisen, ylläpitää hyvää kolesterolia sekä tasapainottaa ravinnosta saatavien rasvahappojen ja tyydytettyjen rasvojen suhdetta elimistössä.
 

 

Valmistusaineet

 

Kylmäpuristetut neitsytkasviöljyt:

Hamppu (Omega 3,6,9) Cannabis sativaHamppuöljy on suomalaista laatua, eikä sen viljelyssä ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita (rikkakasvihävitteitä tai tuholaismyrkkyä). Hamppu on suosituin kasvipohjainen omega-3 öljy, sillä se on myös maultaan pehmeän pähkinämäinen. Hamppuöljyllä on tutkimusten mukaan saatu apua myös atooppiseen ihottumaan. Hamppu ja pellavaöljy pystyvät osaksi korvaamaan kalaöljyn.

* Pellava (omega 3,6,9) Linum usitatissimumHamppuöljyn ohella kotimainen luomupellavaöljy on kasvikunnan parhaita omega-3:n lähteitä.

* Oliivi (Omega 3,6,9) Olea europaeaSisältää runsaasti hivenaineita ja sellaisia vaikuteaineita, jotka auttavat mm. rasittunutta maksaa. Luomuoliiviöljyyn on uutettu antioksidanttisia ja puhdistavia suomalaisia luomuyrttejä.

* Tyrni (Omega 3,6,7,9) Hippophae rhamnoidesTyrnin siemen ja marjaöljyt sisältävät hyvien rasvahappojen lisäksi runsaasti myös karotenoideja eli A-vitamiinin esiasteita. Tyrniöljyä pidetään tärkeänä mm. ikääntyvän ihon ja limakalvojen hoidossa.

* Helokki (Omega 3,6,9, GLA) Oenothera biennisHelokkiöljy on erittäin arvostettu runsaasta gammalinoleeni-happopitoisuudestaan (GLA). Sitä ylistetään mm. sydän- ja verisuonisairauksien ennaltaehkäisyssä sekä allergioiden ja ihon hoidossa.

* Vehnänalkio Triticum spp.Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka tunnetaan tärkeänä antioksidanttina sekä ennenaikaista vanhenemista estävänä öljynä. LuomuyrtitRatamo (lehdet) Plantago spp.Verenseerumia puhdistava, kehon pH:ta kohottava, huonoa kolesterolia alentava, limaa poistava, verensokeria tasapainottava. Sinimailanen (lehdet) Medicago sativaSisältää runsaasti hyvin imeytyvässä muodossa olevia vitamiineja ja mineraaleja. Puhdistava, virtsaneritystä lisäävä ja suoliston toimintaa parantava, kehon pH:ta kohottava runsas klorofylli- ja karotenoidilähde (A-vitamiini).

 

 

Portulakka (lehdet) Portulaca oleraceaHyvä kasviperäinen A-vitamiinin lähde. Se sisältää maapallon lehtikasveista eniten omega-3 rasvahappoa.

Rohtokoisio eli ashwagandha (juuri) Withania ashwagandhaAyurvedisen lääketieteen tunnetuin ja arvostetuin rohtokasvi pitkän iän tuojana sekä kehon ja mielen vahvistajana. Se auttaa muistia ja selkeyttää mieltä lisäämällä aivojen serotoniinin määrää ja vähentämällä asetyylikoliinin ja katekoliamiinin hävikkiä. Intian ginsengiksi kutsuttu Withania ashwagandha tyynnyttää stressaantuneen mielen ja auttaa hermostollisessa uupumuksessa. Sitä arvostetaan myös seksuaalisen vireyden tuojana ja huonon kolesterolin alentajana.

Rosmariini (lehdet) Rosmarinus officinalisMuistia virkistävä ja verenkiertoa parantava, stressiä lievittävä.

Takiainen (juuri) Arctium lappaVerta puhdistava, kuona-aineita poistava, vastustuskykyä kohottava.

Voikukka (juuri, lehdet) Taraxacum officinalisVoikukan lehti sisältää erittäin suuren määrän A-vitamiinin esiasteita. Verta puhdistava, maksaa tukeva ja puhdistava. Kehon pH:ta kohottava, verisuonia hoitava, huonoa kolesterolia alentava. Voikukan juuri hoitaa maksaa. Nokkonen (lehdet, siemenet) Urtica dioicaRunsas klorofylli-, suojaravinne- ja antioksidanttilähde. Sisältää runsaasti mm. piitä, kalsiumia, rautaa sekä C- ja A-vitamiinia (karoteenit). Vahvistava, vertapuhdistava, verenpainetta tasaava, hemoglobiinia kohottava, aivojen koliiniaineita aktivoiva ja muistia virkistävä sekä virtsahappoja poistava.

Fenkoli (siemenet) Foeniculum vulgareEdistää hyvää ruoansulatusta ja estää ilmavaivoja.

 

Käyttöohje

 

2-3 tl (10-15ml) päivässä esim. salaattiin, mysliin tai puuroon sekoitettuna tai sellaisenaan. Suositeltavaa on, ettei ruokaa kuumenneta enää öljyn lisäyksen jälkeen.

 

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.

 

Säilytys

 

Jääkaapissa, korkki suljettuna. Suositeltava käyttää kolmen kuukauden sisällä avaamisesta.  

 

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 

 6416384040831200 ml29,05
Leijonamieli Sydänystävä Yrttiuute

Leijonamieli Sydänystävä Yrttiuute

Paineisiin ja sydämen iloon.

Käyttötarkoitus

 
Leijonamieli Sydänystävä Yrttiuute paineisiin ja sydämen iloon.
 
Leijonamieli Yrttiuute tukemaan korkean verenpaineen laskua ja verisuonten kalkkeutumien ja huonon kolesterolin alentamista. Auttaa sydäntä vahvistamalla munuaisia ja rauhoittamalla mieltä sekä kohottamalla mielialaa.
 
Uutteen sisältämiä yrttejä on tunnetusti käytetty tuomaan kokonaisvaltaista tasapainoa.
 • Sitruunamelissa, lehmus ja kamomilla rauhoittavat mieltä