Ilta Sanoma

Julkaistu:

Hääjuhla
Huippumalli avioitui toukokuussa Snapchatin perustajan Evan Spiegelin kanssa hulppeissa häissä.
Muun muassa Victoria's Secretin muotinäytöksissä usein nähty mallikaunotar Miranda Kerr, 34, meni toukokuussa naimisiin Snapchat-sovelluksen perustajan, miljardööri Evan Spiegelin, 27, kanssa.

Vogue-lehden mukaan Kerr on nyt ottanut käyttöön miehensä sukunimen.


Pariskunnan intiimit häät ja niiden yksityiskohdat säilyivät vain parin ja heidän läheistensä tiedossa tähän saakka, mutta nyt Kerr on jakanut Instagram-tilillään kuvia upeasta hääpuvustaan ja kertonut Voguelle tarkemmin häistään.

Kerrin hääpuku on muotitalo Diorin ja se on Maria Grazia Chiurin suunnittelema. Pitkähihainen ja muhkea luomus sopii Kerrin ylle täydellisesti.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voguen mukaan Kerr ja Spiegel sanoivat toisilleen tahdon 45 läheisen läsnä ollessa. Häitä vietettiin pariskunnan kotona ja tarjoiluina oli Kerrin bravuuri, kanaa kurkumalla sekä sitruunalla höystettynä.

Morsian tosin valmisti hääaterian miehelleen, ja juhlijat saivat tyytyä kokin tekemiin kopioannoksiin.

Kerr kertoo Voguelle ottaneensa hääpukuunsa vaikutteita ruhtinatar Grace Kellyn tyylistä. Mekon ompeluun osallistui peräti 35 ompelijaa.

- Uskon, että on jokaisen tytön unelma pukeutua Diorin luomukseen häissään, Kerr hehkuttaa Voguelle.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Häissä oli myös massiiviset turvatoimet. Voguen mukaan pariskunnan talon ylle oli viritetty valtava valkoinen katos, joka esti helikopterien tai drone-lennokkien pääsyn talon luo.

Lisäksi juhlissa oli tiukka sosiaalisen median kielto; vieraat eivät saaneet julkaista yhtäkään otosta somessa, eivät edes Spiegelin perustamassa Snapchatissa.

Kerrillä on edellisestä avioliitostaan näyttelijä Orlando Bloomin kanssa 6-vuotias poika Finn, joka kantoi vihkiseremoniassa sormuksia.

Vastanaineet suuntasivat hääjuhlien jälkeen häämatkalle Fijin saarelle.
Ilta Sanoma
17. heinäkuuta 2017 20:41:14 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.