Ilta Sanoma

Julkaistu:

lapset
Ruokakirjailija julkaisi ihastuttavan kesälomakuvan alle vuoden ikäisistä kaksospojistaan.
Ruokakirjailija ja avokadopastallaan kuuluisuuteen noussut Hanna Gullichsen julkaisi hauskan kuvan kaksospojistaan Antonista ja Emilistä. Kaksoset syntyivät elokuussa 2016.

Lasten isä on juoksuvalmentaja Joonas Laurila. Hanna Gullichsenilla on entuudestaan 8-vuotias poika ex-miehensä, ravintoloitsija Alexander Gullichsenin kanssa.

Hyväntuulisessa kuvassa pellavapäiset kaksoset nauravat omissa rattaissaan uima-altaan äärellä. Kaksospoikien yhdennäköisyys on huomattava.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

- Onnelliset vanhemmat, onnelliset lapset, Gullichsen kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuva keräsi myös paljon ihastelevia kommentteja.

- Nämä tyypit on oivaltaneet loman tarkoituksen. Hurmaavat!

- Onpa pojat tässä ihan todella toistensa näköiset! Ihanat suloisuudet, kyllä kelpaa näiden kanssa lomailla!

Eilen Gullichsen hehkutti kesälomansa alkamista vauhdikkaalla perhekuvalla.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

- Tehtiin sohvaryhmästä saareke (aka vankila), jonne päädyin istumaan poikien kanssa ja illallista valmistava mies kantoi luokseni loman ensimmäisen samppanjalasillisen. Kuudessa minuutissa jääkaappikylmästä taskulämpimäksi, tietää olevansa kesälomalla! Perhepotretti osoittautui liian haastavaksi tehtäväksi, koska kohteet liikkuvat liian vikkelään, ovat päiväunilla tai uima-altaassa, tämä olkoon siis virallinen Hanna G. ja pojat -lomakuva, Gullichsen runoili kuvatekstissä.

Gullichsenin raskaus ei ollut helpoimmasta päästä. Gullichsen kertoi avoimesti blogissaan kärsimistään vaivoista. Hänen vatsansa ympärysmitta oli parhaimmillaan yli 115 senttiä.

- Päivät kuluvat kotosalla, en juurikaan pääse liikkumaan, se kostautuu aina joko migreeninä tai jumalattoman kipeinä jalkoina. Tervetuloa suonikohjut, olettepas kipeä ja ikävä kaveri, hän kirjoitti.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Muutama kuukausi sitten Gullichsen herätti paljon keskustelua avautumalla suomalaisesta ravintolakulttuurista vietyään kaksospoikansa ravintolaan, jossa kaksi naista kommentoi äänekkäästi lasten käyttäytymistä.

Hänen mukaansa suomalaisessa ravintolakulttuurissa on juuri lasten paheksumisen vuoksi paljon vialla. Gullichsen toivoo, että myös taaperot olisivat tervetulleita nauttimaan laatuajasta perheen parissa.

- Lapsilla on aivan sama oikeus istua myös niissä fine dining paikoissa kuin aikuisillakin, hän kirjoitti.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.
Ilta Sanoma
19. kesäkuuta 2017 19:29:41 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.