Ilta Sanoma

Julkaistu:

Politiikka
Antti Rinteen (sd) mukaan pääministeri yrittää tempullaan suoristaa rivit ja asettaa ay-liikkeen ja eduskunnan vastakkain.
Oppositiopuolue sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne pitää pääministeri Juha Sipilän temppua "kömpelönä yrityksenä" saada ay-liike ja eduskunta vastakkain.

-?Vaikka todellisuudessa siellä ovat hallitus ja ay-liike vastakkain. Pääministerillä on ehkä jonkin verran omassa porukassaan epävarmuutta, ja tämä lienee myös yritys rivien suoristamiseksi.

Kysymys on tietenkin siitä, että tänään pääministeri kertoi hallituksen antavan eduskunnalle tiedonannon työllisyyspolitiikasta irtisanomislain aiheuttaman kiistan vuoksi.

-?Tämä on ilmiselvä yritys naamioida irtisanomissuojan heikentäminen kiertämällä työllisyyskeskustelu sen ympärille, sanoo Rinne.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

"Jos sellainen laki lipsahtaa..."

Yhtä kaikki, pääministerin tempulla ei saada sdp:n tukea sen paremmin "ongelmista ongelmiin" rämpineelle hallitukselle kuin valmistelussa olevalle irtisanomislaille.

-?Sdp ei missään tapauksessa tapauksessa hyväksy irtisanomissuojan heikentämistä ja työmarkkinoiden jakamista sen osalta kahtia, sanoo Rinne eikä malta olla muistuttamatta eduskuntavaaleista.

Niihin on vain kuusi kuukautta aikaa.

-?Jos sellainen laki lipsahtaa läpi eduskunnassa, se tarkoittaa, että se täytyy muuttaa vaalien jälkeen nopeasti. Ainakin jos me olemme päättämässä asioista.

Lue lisää: Pääministerin monologi kesti minuutin ja 43 sekuntia - lue Sipilän lausunto sanasta sanaan

Lue lisää: Kommentti: Juha Sipilän hallitus turvautuu säälittävään teatteritemppuun
Ilta Sanoma
12. lokakuuta 2018 0:06:40 Categories: AAP Ilta Sanoma Kotimaa

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.