Ilta Sanoma

Julkaistu:

Maailman seksikkäimmäksi isoäidiksi tituleeratun Gina Stewartin kuva poistettiin Instagramista, mutta ei Twitteristä.
Australialainen Gina Stewart kuulee varmasti todella usein hämmästyneitä kommentteja, kun hän kertoo ikänsä. Monet varmasti yllättyvät, kun kuulevat hänen olevan neljän lapsen äiti ja yhden lapsen isoäiti.

Keväällä 48-vuotias vaalea kaunotar osallistui muun muassa Maxim's Finest Australia -kauneuskilpailuun, jossa hän kilpakumppaneitaan olivat 18-vuotiaat bikinikaunottaret.
Kisassakaan moni ei arvannut, että Stewartilla on 27-, 25-, 23- ja 4-vuotiaat lapset ja vuoden ikäinen lapsenlapsi.

Nainen julkaisee viikoittain useita paljastavia ja seksikkäistä kuvia Inastagram-tilillään ja kuvat keräävät jatkuvasti tuhansia tykkäyksiä hänen 106?000 seuraajansa keskuudessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vastikään yksi hänen kuvistansa meni kuitenkin liian pitkälle ja Instagram poisti sen kyselemättä. Nainen julkaisi saman kuvan myös Twitterissä, mutta sieltä sitä ei ole poistettu.

Kuvassa Stewart istuu alastomana hopea-mustalla tuolilla. Hän on kuvassa sivuttain ja hänen pitkät hiuksensa peittävät hänen nänninsä. Mitään kriittisiä ja epäsoveliaita paikkoja kuvassa ei näy.
-?Kyllä, Instagram poisti kuvani, koska heidän mukaansa se ei ollut heidän sääntöjensä mukainen, Stewart kertoo pettyneenä Daily Mail Australialle.

-?Mutta säännöissä lukee, että nännit eivät saa näkyä, eivätkä ne näkyneet kuvassa, joten pyysin Instagramia palauttamaan sen. Se on vain alaston kuva minusta sivusta ja hiukseni peittävät minut.
Vaikka Stewart on todella nuorekkaan näköinen eikä hänen kasvoillaan näy rypyn ryppyä, niin hänelle ei hänen omien sanojensa mukaan tehty kuin yksi kauneusoperaatio.

-?Minulle tehtiin kymmenen vuotta sitten rintojen suurennus. En käytä botoxia tai muita täyteaineita, koska uskon arvokkaaseen vanhenemiseen, Stewart on kertonut.

Yli 6?000 euroa maksaneessa operaatiossa Stewartin rinnat suurennettiin kuppikoosta B kuppikokoon E.
Kesällä Stewart kuitenkin kertoi katuvansa operaatiota. Hänen mukaansa ne myrkyttävät hänen kehoaan ja hän kertoi harkitsevansa implanteista luopumista.

Stewart kertoi kärsivänsä nykyään useista erilaisista terveysongelmista, kuten pahoinvoinnista, uupumuksesta, paniikkikohtauksista ja hiustenlähdöstä.

-?Minulla ei ollut aavistustakaan, että rintaimplantit saattaisivat aiheuttaa syöpää. Tajusin asian vasta äskettäin. Se on kauhistuttavaa, Stewart kommentoi.

-?Kukaan ei ole koskaan varoittanut minua tästä. En olisi koskaan ottanut näitä, jos olisin tiennyt miten paljon myrkyllisiä kemikaaleja niissä on, hän jatkoi.
Ilta Sanoma
11. lokakuuta 2018 23:44:30 Categories: Fotbolldirekt Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.