Episodi

James Gunnille iski hätä: vessapaperi loppui - tsekkaa huvittava kuva trollikorvikkeesta

Episodi - logo Episodi 26/03/2020 12:33:43 Pop Media
James Gunnille iski hätä: vessapaperi loppui - tsekkaa huvittava kuva trollikorvikkeesta © Episodi.fiJames Gunnille iski hätä: vessapaperi loppui - tsekkaa huvittava kuva trollikorvikkeesta

Aina hauska Gunn pääsi yllättämään jälleen kerran.

Koronaviruspandemia on saanut ihmiset käyttäytymään typerästi. Jättimäinen joukko ihmisiä on hamstrannut useiden vuosien tarpeet wc-paperia.

Miksi? Ken tietää.

Nyt Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn on päätynyt näiden hamstraajien uhriksi. Häneltä loppui nimittäin vessapaperi.

Onneksi Gunn oli tehnyt jo aikaisemmin hauskoja trollipaskiksia. Mies oli teetättänyt Guardians of the Galaxyissä nähtävän, Gunnin hyvän kaverin Michael Rookerin kasvoista vessapaperia.

Gunn kertoo twiitissään hauskan tarinan: Rooker oli tulossa muutama vuosi sitten vieraaksi, joten hän laittoi Rooker-vessistä kaikkiin talon vessoihin. Gunn ei kuitenkaan voinut koskaan edes kuvitella, että niille tulisi vielä varsinaista käyttöä.

Tsekkaa alta hilpeä twiitti.

Lue myös: James Gunn jatkaa elokuvantekoa karanteenista huolimatta

Lue myös: Vaikka uutta Guardians of the Galaxya saa odotella vielä hyvän aikaa, niin sankarit nähdään silti jo tässä MCU-elokuvassa

Katso myös: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Katso myös: Guardians of the Galaxy

26. maaliskuuta 2020 14:33:43 Categories: Episodi Newshub

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.