MTV

Vappu Pimiä perheineen pakeni hetkeksi koronavirusta mökilleen - näin arki pyörii: "Kaikki me olemme aika erikoisessa tilanteessa"

MTV - logo MTV 26/03/2020 11:30:00 Aino Haili
Alkuvuoden Maajussille morsian maailmalla -kuvauksissa kiertänyt Vappu Pimiä nähdään maaliskuusta lähtein taas myös Vappu ja Marja Livessä. © Reima RönkköAlkuvuoden Maajussille morsian maailmalla -kuvauksissa kiertänyt Vappu Pimiä nähdään maaliskuusta lähtein taas myös Vappu ja Marja Livessä.

Vappu Pimiän perhe joutui palaamaan takaisin Uudenmaan rajojen sisäpuolelle. 

Muun muassa Vappu ja Marja Live - sekä Maajussille morsian -ohjelmien juontajana kunnostautunut Vappu Pimiä tunnetaan intohimoisena mökki-ihmisenä, joka pakeni perheineen mökilleen myös vallitsevaa koronaepidemiaa. Pimiä kertoi aiemmin tällä viikolla mökiltään käsin, että perheen arki sujuu siellä tällä hetkellä tilanteesta huolimatta melko mutkattomasti. Lapset kävivät mökillä kotikoulua ja Pimiä teki töitään etänä aviomiehensä tavoin. 

- Meillä on ollut siunaus se, että olemme olleet täällä, koska täällä on aika paljon helpompi toimia, kun lapset pääsevät pihalle. Helsingissä kun taas asumme keskustassa kerrostalossa, niin siellä olisi vaikeampaa, Pimiä kertoi MTV Uutisille.

Pimiä kertoi Instagram-tilillään torstaina 26. maaliskuuta, että perhe joutui kuitenkin lähtemään takaisin Helsinkiin. Edellisenä iltana tiedotettiin hallituksen toimesta, että Uudenmaan rajat tullaan sulkemaan 19. huhtikuuta asti koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi. Näin ollen uusmaalaisia, ketkä ovat lähteneet mökeilleen maakunnan ulkopuolelle, kehotettiin palaamaan jo koteihinsa Uusimaan rajojen sisäpuolelle. 

- Tässä mennään sen mukaan mitä ohjeita annetaan. Ei siinä muu auta ja niin pitää toimia nyt, Pimiä pohti aiemmin viikolla, kun Uudenmaan rajojen sulkemisen mahdollisuudesta keskusteltiin.

- Kaikki me olemme aika erikoisessa tilanteessa. 

LUE MYÖS: Vappu Pimiä joutui erikoisen haihyökkäyksen kohteeksi: "Nyt irti mun perberistä!"

Pimiän perheessä on jouduttu tilanteen varjolla opettelemaan paljon uusia tapoja toimia. Pimiä kertoo keskustelleensa tilanteesta avoimesti lastensa kanssa, hysteriaa kuitenkaan lietsomatta. 

- Kyllä he tietävät, mikä on korona ja he ovat koko ajan pesemässä käsiään ja ottavat käsidesiä. 

- Mutta eivät he siihen suhtaudu mitenkään pelokkaasti, koska emme me vanhemmatkaan lietso sellaista pelon ilmapiiriä. 

26. maaliskuuta 2020 13:30:00 Categories: MTV Manchester Evening News

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.