MTV

Sofia Belórf järkyttyi Niko Ranta-ahon tunnustuksesta - näkee asiassa myös positiivisen puolen: "Ensinnäkin se helpottuu tämän myötä"

MTV - logo MTV 26.03.2020 13:25:41 Katja Lintunen
Sofia Belorf käräjäoikeudessa 2020 © LehtikuvaSofia Belorf käräjäoikeudessa 2020

Fitnesskaunotar Sofia Belórf uskoo, että Ranta-ahon tunnustus on loppupeleissä hyvä asia kaikkien kannalta.

Liikemies Niko Ranta-aho tunnusti pääosin kaikki häntä vastaan nostetut syytteet Suomen suurimmaksikin kuvaillussa huumeoikeudenkäynnissä, niin sanotussa Katiska-jutussa. Helsingin käräjäoikeudessa paikan päällä oli miehen avopuoliso Sofia Belórf, jolle tuli Ranta-ahon tunnustus tuli sokkina.

- Aika miehekäs teko myöntää omat tekosensa. Olo on huojentunut mutta samalla järkyttynyt ja samalla olen huolissani, mitä nyt tapahtuu. Mutta siinä mielessä olen ylpeä, että jos näin on tehnyt, ottaa siitä vastuun.

LUE LISÄÄ: Nyt puhuu Sofia Belorf: Järkyttyi Niko Ranta-ahon tunnustuksesta, mutta kertoo olevansa miesystävästään ylpeä: "Miehekäs teko"

Tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi Belórf ja Ranta-aho eivät ole saaneet tavata tai jutella heinäkuun jälkeen, jolloin heidät molemmat pidätettiin. Belórf oli tutkintavankeudessa kymmenen päivää Tikkurilan poliisivankilassa. Ranta-aho on ollut tutkintavankeudessa Mikkelin vankilassa, mutta tänä vuonna hänet siirrettiin Pasilan poliisivankilaan.

LUE LISÄÄ: Niko Ranta-aho istuu vangittuna Pasilan poliisivankilassa - tältä hän näyttää nykyään

Belórf uskoo, että yhteydenpitorajoitus helpottuu tunnustuksen myötä.

- Emme ole saaneet mitään yhteyttä toisiimme. Ensinnäkin se helpottuu tämän myötä. Tuntuu, että olen ollut löysässä hirressä koko ajan. Vaikka onkin ikävä asia, että näin on tapahtunut, ja hän myönsi sen. Luulen, että se on loppupeleissä hyvä asia kaiken kannalta, Belórf pohti istunnon jälkeen.

Ranta-ahon tunnustus tuli yllätyksenä Belórfin lisäksi myös kanssasyytetyille.

LUE LISÄÄ: Janne "Nacci" Tranberg kuuli Niko Ranta-ahon tunnustuksesta oikeussalissa - näin hän reagoi

- Oletan, että (Niko Ranta-aho) selvittää oman osuutensa ja ei lähde ainakaan muiden niskaan kaatamaan mitään. Jos hän ottaa omille niskoilleen koko höskän, niin en tiedä, onko kenelläkään mitään kaunoja. Toivottavasti ei, Belórf kertoi.

Katso videolta Belórfin koko haastattelu Ranta-ahon sokkipäätöksen jälkeen.

26. maaliskuuta 2020 15:25:41 Categories: Business Insider UK MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.