Voice.fi

Eevi Teittisen kaunis kirjoitus sai somen ihastelemaan: "Tästä tuli niin hyvä mieli"

Voice.fi - logo Voice.fi 26/03/2020 12:45:04 Reija Saarinen
Eevi Teittisen kaunis kirjoitus sai somen ihastelemaan: "Tästä tuli niin hyvä mieli" © Emmi MoilanenEevi Teittisen kaunis kirjoitus sai somen ihastelemaan: "Tästä tuli niin hyvä mieli"

Teittinen avautuu päivityksessä tunteista, joita tämä hämmentävä aika on nostanut esiin.

Eevi Teittinen, 31, julkaisi omalla Instagram-tilillään herkän kirjoituksen, jossa hän avaa tämänhetkisiä tuntemuksiaan. 

Kuten moni meistä, myös Teittinen kertoo tuntevansa monenlaisia tunteita ja samaan hengenvetoon hän toteaa myös, ettei meistä kukaan voi määritellä toisen ihmisen ahdistusta.

"Kaikki tulee olemaan eri tavalla jonkin aikaa. Jokaista turhauttaa. Lomat peruttu, menot peruttu, toisilla tulot peruttu. Tosiasia on kuitenkin se, ettemme me voi määritellä toisen ahdistusta, menetystä tai mitään muutakaan. Jos jokainen keskittää voimavaransa asioihin, joilla on oikeasti jotain väliä voidaan kaikki varmasti paremmin. Nyt vedetään yhtä köyttä," hän toteaa.

Teittinen peräänkuuluttaakin rutiineja, jotta elämä ja mieli pysyvät kasassa. Hänen mukaansa voimavarat on hyvä keskittää yhteen tavoitteeseen, yhdessä tekemiseen. 

"MITÄ SINÄ TARVITSISIT JUURI NYT? ? ONKO JOKU, JOTA VOISIMME YHDESSÄ AUTTAA? Laita yv viestiä tai kommentoi alle ja laitetaan tuulta purjeisiin yhdessä," Teittinen kyselee.

Naisen apua tarjoava päivitys on saanut hänen seuraajansa herkistymään. Ihastuneita kommentteja onkin tullut runsaasti.

"Tästä tuli niin hyvä mieli. Hyvä Eevi."

"Hienosti kirjoitettu. Tällainen positiivisuus merkitsee paljon näinä aikoina."

"Mä luulen, että jokainen tarvitsee nyt toivoa. "

Kaikki kommentit pääset katsomaan alta. Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

View this post on Instagram

Kaikki tulee olemaan eri tavalla jonkin aikaa. Jokaista turhauttaa. Lomat peruttu, menot peruttu, toisilla tulot peruttu. Tosiasia on kuitenkin se, ettemme me voi määritellä toisen ahdistusta, menetystä tai mitään muutakaan. Jos jokainen keskittää voimavaransa asioihin, joilla on oikeasti jotain väliä voidaan kaikki varmasti paremmin. Nyt vedetään yhtä köyttä.??? . Media maalaa nyt synkkää kuvaa tulevasta, joka kieltämättä saa myös oman mielialan matalaksi ja nöyräksi. Silti kuulutan nyt myös itselleni rutiinien merkitystä hyvinvoinnissa. Pää pysyy kasassa, parisuhde pysyy kasassa ja oman hyvinvointini kautta pystyn tarjoamaan apua sitä tarvitseville. Vaihtoehtojen rajallisuus vaatii meiltä nyt uusia näkökulmia, innovaatioita ja luovuutta!?? Voimavarat on syytä keskittää yhteiseen tavoitteeseen. . MITÄ SINÄ TARVITSISIT JUURI NYT? ? ONKO JOKU, JOTA VOISIMME YHDESSÄ AUTTAA? Laita yv viestiä tai kommentoi alle ja laitetaan tuulta purjeisiin yhdessä ????? #yhdessävahva #wanted #finland #together #strongcountry #postiveenergy

A post shared by Eevi Teittinen (@eeviteittinen) on

Lue myös: Eevi Teittinen joutui leikkaukseen: 'Vietän kahden päivän hiljaisuuden retriittiä kotona'

Lue myös: Eevi Teittinen säihkyy Teemu-rakkaansa rinnalla: "Tämä viikko me pyhitetään toisillemme"

26. maaliskuuta 2020 14:45:04 Categories: Logotyp för TT Nyhetsbyrån Voice.fi

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.