SuomiKiekko.com

NHL-toimittaja ehdottaa kahden tähtipelaajan välistä treidiä: "Siirto, josta on puhuttu siitä saakka, kun."

SuomiKiekko.com - logo SuomiKiekko.com 26/03/2020 11:31:46 Toimitus
© Tiedotekuva

NHL-kauden ollessa tauolla spekulaatiot ensi kauden joukkueiden rakentamisen suhteen käyvät kuumina.

Montreal Canadiens on yksi tulevan kesän palkkakatto-ongelmaisista NHL-organisaatioista. Seuralla on jo käytettynä 63 miljoonaa kuuteentoista pelaajasopimukseen, ja kiinnitettävien pelaajien joukossa on yhä nimiä kuten Joel Armia, Tomar Tatar, Jeff Petry ja Philipp Danault. Lisäksi Ilja Kovaltshuk sekä rajoitetuksi vapaaksi agentiksi tuloillaan olevat Max Domi ja Victor Mete ovat ilman sopimusta.

Sportsnetin Eric Engels ehdottaakin ja keskus- että laitahyökkääjänä viihtyvän Domin oikeuksien kauppaamista toisaalle jatkosopimuksen solmimisen sijaan.

- Domin jatkosopimus maksaisi Canadiensille yli seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa. He saisivat pelivaraa kattoonsa luopumalla hänestä. vaikkapa vaihdossa Jonas Brodiniin (4,16 miljoonan AAV kesään 2021 asti). Tämä on siirto, josta on spekuloitu siitä saakka kun GM Marc Bergevin paljasti La Presselle helmikuussa harkitsevansa hyökkääjän kauppaamista vaihdossa puolustajaan tulevana kesänä, Sportsnet kirjoittaa.

26-vuotias Brodin nakutti tämän kauden 69 pelissä tehot 2+26=28. 25-vuotias Domi puolestaan taantui tällä kaudella pahemman kerran viime kauden 72 pinnan huipputuotannostaan: tämän kauden 71 pelissä kanukki sai kasaan huomattavasti vaatimattomamman tehosaldon 17+27=44.

LUE MYÖS: Kanadalaismedia: NHL-seura harkitsee supertähtivahdin sopimuksen ulosostamista?

Lue myös: Koronavirus siirtää jo kesän NHL-tapahtumia - varaustilaisuudelle uusi ajankohta

26. maaliskuuta 2020 13:31:46 Categories: Sports.fr SuomiKiekko.com

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.