Kirkkonummen Sanomat

KIRKKONUMMI

14.2.2020

Taikuri ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa kirjaston talvilomassa

KIRKKONUMMI

Tervetuloa viihtymään Kirkkonummen keskustan lasten- ja nuorten­kir­jasto Mestaan sekä Masalan ja Veikkolan lähikir­jas­toihin talvilomalla 17.–22.2.! Kaikki kirjastot ovat talvi­lo­ma­vii­kolla normaalisti auki. Tarjolla on monenlaisia esityksiä, ohjattuja askarteluja ja pelihetkiä sekä tietenkin kaikki tutut ja tuntemattomat kirjat ja muut kirjaston palvelut. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, eikä ennak­koil­moit­tau­tu­mista tarvita. Toivotamme lapset ja lapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi kirjastoon talvi­lo­man­viettoon!

Mestassa voit kirjaston aukioloaikoina tavata kavereita, lueskella, pelata ja tutustua omatoimisesti 3D-tulostimiin. Ohjattua toimintaa on tarjolla yläkerrassa tiistaista torstaihin.

Aamupäivisin klo 10‒12 askarrellaan omatekoisia squishy-vaahtoleluja erilaisista materiaaleista, ja iltapäivät klo 14‒16 on varattu peleille. Tiistaina ja torstaina pelataan Xbox 360 Kinectillä Kinect Adventures peliä, joten luvassa on hyppimistä ja heilumista! Keskiviikkona taas on vuorossa lautapeli-iltapäivä. Olemme saaneet paljon uusia lautapelejä kirjastoon, tutustutaan yhdessä pelien maailmaan!

Masalan kirjastossa järjestetään talvilomalla ohjelmaa maanantaista lauantaihin.

Maanantaina klo 17‒19 on alakou­lui­käi­sille sopiva meriros­vo­seik­kailu, jossa etsitään vihjeiden perusteella merirosvojen varastamaa herkullista aarretta. Voit käydä seikkailemassa oman aikataulusi mukaan!

Tiistaina tyttöjen illassa on luvassa rentoa yhdessäoloa ja pientä herkuttelua. Kello 15‒18 tehdään yhdessä kuvia t-paitoihin. Ota oma paita tai kassi mukaan! Kello 17‒19 lakataan kynsiä ja kokeillaan uusia letitysmalleja. Mukana ovat kosmetologi Zinaida Stepanova, kampaaja Valeriia Shitsel ja Masalan kirjaston henkilökunta.

Keskiviikkona ja perjantaina klo 11‒14 asiakkaat voivat käyttää 3D-tulostinta enintään 20 minuutin tulostukseen.

Torstaina klo 17‒19 on vuorossa talviaskartelu, ja klo 17.30‒18 Bobäck FBK kertoo eläin­pe­las­tuk­sesta.

Lauantaina klo 10‒11.30 Masalan Martat ja kirjasto järjestävät runobrunssin. Tule kuuntelemaan runoja eri kielillä ja nauttimaan kahden euron hintaisesta brunssista, johon sisältyvät puuro ja kahvi, tee, mehu ja maito. Kello 10.15 kansainvälinen huipputaikuri Robert Jägerhorn tarjoilee koko perheelle ainutlaatuista taikuutta ja viihdettä.

Veikkolan kirjastoon voi tulla talvilomalla lukemaan, hengailemaan, pelailemaan tai vaikkapa tutustumaan 3D-tulostimeen! Maanantaina ja tiistaina klo 14–17 on tarjolla 3D-tulostusta. Maanantaina tulostetaan koruja, tiistaina on vuorossa avaimen­pe­räpaja. Perjantaina klo 10–15 on pelipäivä, jolloin pelaillaan yhdessä PS4-konsolipelejä ja lautapelejä. Voit tuoda omia suosikkejasi tai pelata kirjaston pelejä!

Satu Holmlund

Satu Holmlund

Huipputaikuri Robert Jägerhorn.

Huipputaikuri Robert Jägerhorn.

Satu Holmlund

14. helmikuuta 2020 17:58:38 Categories: KIRKKONUMMI Kirkkonummen Sanomat People

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.