MTV - logo

Vuokraisäntä kielsi leikkimisen äänet asunnossa - äiti pelkää oikeuteen joutumista: "Ei minun pitäisi rangaista lastani"

MTV - logo MTV 21/04/2017 14:54:28 MTV LIFESTYLE
Kuvituskuva © ShutterstockKuvituskuva

Lasten äänekkäistä ravintolavierailuista ja lentokoneessa iskeneistä itkukohtauksista puhutaan paljon. Toiset eivät voi sietää pieniäkään elämän ääniä lähellään. Tilanne tuskin kenenkään kohdalla on vielä ollut yhtä paha kuin brittiäidillä, jonka lapsi ei edes kotonaan saa olla rauhassa.

Sapphire Curzon asuu kahdestaan vilkkaan taaperoikäisen lapsensa kanssa Nottinghamin kaupungissa Englannissa. Pieni Callum-poika tykkää leikkiä autoilla, rekoilla ja rakennella torneja rakennuspalikoista, kuten kuka tahansa ikäisensä.

Naapureiden mielestä lapsen leikit ovat kuitenkin liian äänekkäitä. Sapphire saikin postissa vuokraisännältään häätövaroituksen liiallisen melun takia.

- Tiesin kyllä, että naapurit ovat olleet harmissaan poikani temmeltämisestä. En kuitenkaan arvannut, että tilanne on näin paha, Sapphire kauhistelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeestä ei suoraan selviä, minkälainen elämöinti kirjeen lähettämiseen on johtanut. Varoitus tuntuu kuitenkin kohtuuttomalta seuraukselta.

- Nykyään kiellän lastani koko ajan tekemästä lasten juttuja. Mutta ei minun pitäisi rangaista lastani siitä, että hän on onnellinen lapsi, Sapphire tuumii.

Nainen on peloissaan, koska pahimmassa tapauksessa ilmoitus voi Britanniassa johtaa siihen, että hän joutuu oikeuden eteen.

- Mutta en minä ole rikollinen. Olen vain yksinhuoltajaäiti, jolla on taaperoikäinen lapsi.

Lähde: AWM


***

Toista video

21. huhtikuuta 2017 19:01:22 Categories: MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.