Ilta Sanoma

Perjantai oli monella työpaikalla tavanomaista värikkäämpi lasten stailausten ansiosta.
Lasten pukemat
Anna lapsesi pukea sinut -päivän kuvasato hykerryttää. Lapset ovat mahtavia stailaajia!
Anna lapsesi pukea sinut -päivänä on sallittua marssia palaveriin kirjavissa leggingseissä ja collegepaidassa tai kohdata potilaat pikkumekossa ja kumppareissa. Päivän ideana on, että lapsi saa valita vapaasti vanhempansa päivän vaatteet.

"Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin/kouluun/jonnekin ihmisten ilmoille", ohjeistetaan tapahtumasivulla Facebookissa.

Tässä tapahtuman järjestäjän, Lauri Salovaaran päivän asu:

"Iso-Syötteellä ollaan, joten laskukamoissa mennään. Ainut vaan että mun pitää lähteä just Ouluun puhekeikalle yrittäjiä innostamaan. Käy kai se näissäkin vetimissä. Valinta by 2- ja 4-vuotiaat tytöt."

Jos et näe kuvaa, katso se täältä.

Instagramiin ja Facebookin tapahtumasivulle on ladattu tänään persoonallisia asukuvia. Päivän teema näyttäisi olevan enemmän on enemmän: kuvioita, asusteita ja värejä ei vaan voi olla liikaa.

IS kokosi päivän parhaat tyylinäytteet Instagramista ja tapahtuman Facebook-sivulta:

Radio- ja tv-toimittaja Mikko "Peltsi" Peltola: "Tänään pääsin helpolla. Sukat olis ollu myös kivat."

Jos et näe kuvaa, katso se täältä.

Ilta-Sanomat pyysi kuvia lasten stailauksista tänään erityisen iloisesti puetuilta vanhemmilta. Täältä pesee!

Kirsi Aution (vas.) ja Anu Elijoen kuosi-iloittelua: "Käytäväedustus pääkonttorilla. Hymyä aiheutettu aamukahvilla."


Mirva Koskimäen päivän tyylinäyte: "Stylistina toimi tänään Anette 4 vuotta. Lehtileggarit, ne ovat Aneten suosikit ja turkoosi hame on kuulemma prinsessahame, paita piti olla tyhjä paita ja tämä siis valikoitui tyhjäksi paidaksi, mitä ikinä se tarkoittaa. Ja sitten karvalliset korkokengät, ja koska karvaa kengissä, niin piti olla myös kaulahuivissa. Aamulla, kun heräsi, sanoi ensimmäisenä äiti tänään mä puen sut prinsessaksi, tässäpä siis äitiprinsessa."


Miia Hakala värikkäästä kokonaisuudestaan: "Kuoseja ja väriä puki eskari aamulla äitille päälle. Onneksi omatekoisia kaikki. Näillä töihin."


Liisa Vuokila rohkeasta shortsiasustaan: "Tytär 8 v. valkkasi tällaiset vetimet; itseäni ilahduttaa erityisesti tukkaan kiinnitetty poni-letti."


Paula Jalovaara kertoo asuvalinnastaan: "Poika 7 v. stailasi. Kumpparit hän valitsi minulle ihan itse Prismasta. Sininen on hänen lempivärinsä, joten päädyn töihin tänään diskovaatteissa ja kumppareissa. Mitähän potilaat tykkää..."


Annoitko lapsesi valita vaatteesi tänään? Mitä puit?
Ilta Sanoma
21. huhtikuuta 2017 18:30:42 Categories: Ilta Sanoma Perhe

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.