SuomiFutis.com

Suomalaistykki Marcus Forssin tehokkaalla lainapestillä ikävä päätös

SuomiFutis.com - logo SuomiFutis.com 14/01/2020 20:01:04 Toimitus
© Tiedotekuva

Suomalaishyökkääjä Marcus Forssin lainapesti Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaavassa AFC Wimbledonissa on päättynyt ja hän on palannut Brentfordiin, joka pelaa sarjaporrasta korkeammalla.

Forssin, 20, lainapestin ennenaikaisen päättymisen taustalla on takareisivamma, jonka hän sai viime lauantaina ottelussa Portsmouthia vastaan.

Ennen loukkaantumistaan Forss ehti pelata Wimbledonissa 18 ottelua, joissa hän teki yhteensä 11 maalia ja syötti yhden. Hän on Wimbledonin tämän kauden tehokkain pelaaja.

- Ensinnäkin, olemme pettyneitä Marcuksen puolesta. Hän oli mahtavassa vireessä, teki paljon maaleja ja nautti jalkapallon pelaamisesta. Loukkaantuminen on hänelle takaisku, joten toivomme hänelle pikaista toipumista. Tämä on ollut mahtava diili meille ja me kiitämme siitä Marcusta ja Brentfordia. Sääli, että se päättyy näin, kommentoi Wimbledonin manageri Glyn Hodges seuran tiedotteessa.

- Tulemme kaipaamaan Marcusta loppukauden ajan, mutta meidän on jatkettava eteenpäin. Olemme tietysti todella pettyneitä, mutta nyt meidän prioriteettimme on hankkia uusi hyökkääjä.

Turkulaislähtöinen Forss on edustanut Brentfordia vuodesta 2017 lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa 12 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia. Hän on pelannut Englannissa myös West Bromwich Albionin organisaatiossa, jonne hän siirtyi 13-vuotiaana Suomesta. Nuorempana hän edusti Ruskon Palloa ja Turun Weikkoja.

Brentford pelasi viimeksi Englannin pääsarjassa kaudella 1946-47, mutta joukkue taistelee tällä hetkellä noususta Valioliigaan. Se on 27 kierroksen jälkeen Mestaruussarjan sarjataulukossa kolmantena. Mestaruussarjan kaksi parasta joukkuetta nousevat suoraan Valioliigaan ja sijat 3-6 kamppailevat kauden päätteeksi viimeisestä nousupaikasta keskinäisissä karsinnoissa.

Lue myös: Joel Pohjanpalo kertoi oman versionsa ylinopeussakoista: "Tämän pystyy todistamaan yli kymmenen henkilöä"

Lue lisää jalkapallouutisia MSN.fi:stä:

Pukin Norwich hankki jälleen pelaajan keskikentälle

Jääkiekkoliitossa iloitaan Huuhkajien menestyksestä

Haluttu portugalilainen liittymässä Tottenhamin ryhmään

Katso myös: Valioliigan maalipörssi

Teemu Pukin ura kuvina - näin kotkalaispojasta tuli supertähti - klikkaa ja lue!

14. tammikuuta 2020 22:01:04 Categories: Ilta Sanoma MyStyle SuomiFutis.com

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.