MTV

Auringonnousun ihastelu muuttui tragediaksi Australiassa - 21-vuotias reppureissaaja putosi jyrkänteeltä kuolemaan

MTV - logo MTV 14/01/2020 20:27:47 Tea Manninen
Madalyn Davis putosi jyrkänteeltä ottaessaan valokuvaa. © Toimittanut MTVMadalyn Davis putosi jyrkänteeltä ottaessaan valokuvaa.

Reppureissaajan auringonnousun ihastelu Australiassa päätyi tragediaan, kun hän putosi alas jyrkänteeltä ja kuoli valokuvaa ottaessaan.

Australiassa reppureissulla ollut 21-vuotias brittinainen, Madalyn Davis, oli mennyt ystäviensä kanssa varhain sunnuntaiaamuna katsomaan auringonnousua Sydneyn Diamond Bayhin.

Aidoista ja varoituskylteistä huolimatta Davis oli mennyt ottamaan kuvia jyrkänteen reunalta ja pudonnut alas.

Pelastuslaitos hälytettiin paikalla, kun ystävät eivät löytäneet Davisia. Pelastushenkilökunta löysi naisen ruumiin merestä jyrkänteen alta noin neljä tuntia myöhemmin.

- Hän oli ilmeisesti istunut jyrkänteen reunalle ottamaan kuvaa, kun hän oli pudonnut. Tämä on suuri tragedia, Davisin lähipiiriin kuuluva Lydia Woodward kertoo The Sun -lehdelle.

Useiden lehtitietojen mukaan mallinakin työskennellyt Davis oli matkustellut paljon. Australiaan hän oli saapunut jo useampia viikkoja sitten ja sitä ennen hän oli reissannut muun muassa Thaimaassa ja Balilla. Davis oli jakanut matkatarinoitaan sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi Instagramissa hänen reissuaan oli seurannut yli 20 000 seuraajaa.

Ilmeisesti Davis oli hyvin ihastunut Australiaan, sillä hän oli ilmeisesti suunnitellut jopa muuttavansa sinne.

21-vuotias Madalyn Davis oli ehtinyt reissata Australiassa jo viikkoja ja oli jopa suunnitellut muuttavansa sinne. © Toimittanut MTV21-vuotias Madalyn Davis oli ehtinyt reissata Australiassa jo viikkoja ja oli jopa suunnitellut muuttavansa sinne.

Jyrkänteet koituneet monien kohtaloksi

Kyseinen Diamond Bay on hyvin suosittu paikka kuvien ottamiseen. Se on kuitenkin valitettavasti koitunut myös monien muiden kohtaloksi.

Edellisen kerran kuvauksellinen Diamond Bay vaati kuolonuhrin elokuussa, kun 27-vuotias nainen kuoli pudottuaan alas jyrkänteeltä 30 metrin matkan.

Alueella on paljon varoituskylttejä ja aitoja, jotka kehottavat äärimmäiseen varovaisuuteen ja pysymään poissa jyrkänteen reunalta.

Waverleyn pormestari Paula Masselos kertoo uutistoimisto Reutersin haastattelussa, että he ovat tehneet paljon yhteistyötä poliisin kanssa, että hengenvaaralliseen tilanteeseen saataisiin korjausta. Toimenpiteisiin onkin jo ryhdytty.

Lue lisää ulkomaan uutisia MSN.fi:stä:

Ruotsin ulkoministeri al-Holista: Tavoitteena on saada lisää lapsia takaisin

Karin, 75, Tukholman öisestä räjähdyksestä: "Nyt on maailma tullut Östermalmiin"

Peter Madsenin kanssa avioitunut Suomessa asuva nainen ylistää sukellusvenemurhasta tuomittua miestään

Iran kiistää peitelleensä matkustajakoneen alas ampumista - "Lausunnot perustuivat senhetkisiin tietoihin"

Katso galleriasta millainen on Diego Garcia, USA:n sotilastukikohta!

- Olemme jo nostaneet aitojen korkeutta ja lisänneet opastekylttejä monilla kielillä, Masselos kertoo. 

14. tammikuuta 2020 22:27:47 Categories: MTV RTBF info - regions

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.