Länsiväylä

F1-kauden avaukseen on enää vajaa viikko, ja kommentit kauden asetelmista terävöityvät.

MTV:n uutisvideo

Ferrarin F1-autolla päästiin Barcelonan talvitesteissä lupaavaan vauhtiin. Kimi Räikkönen kellotti testien nopeimman ajan ja monissa asiantuntija-arvioissa Ferrarin spekuloitiin olevan vahva haastaja F1-kisoja viimeiset kolme kautta dominoineelle Mercedekselle. 

Benettonilta ja Renaultilta entinen F1-tallipomo Flavio Briatore ei Ferrarin menestykseen kuitenkaan usko.

- En jaa Ferrarin ympärillä olevaa optimismia. Ymmärrän tunteen Barcelonan testien jälkeen, mutta epäilen tulosten luotettavuutta. En vain voi kuvitella, että Mercedes olisi takana heidän viime marraskuun etumatkaansa ajatellessa. Luulen saksalaisten piilottelevan (todellista vauhtiaan), Briatore sanoi Ferrarin sisäpiiriin kuuluvan toimittajan Leo Turrinin Quotidiano-blogissa.

Briatoren mukana Formula ykkösten ongelmana on tiimien välinen epätasaisuus. Jos hän olisi F1:n uuden omistajan Liberty Median päättäjänä, tekisi hän sarjasta tasaisemman.
Briatoren mukaan Liberty Medialla on edessään kova haaste.

- Liberty ei välttämättä tiedä, mitä on ostanut. He haluavat tehdä jokaisesta kisasta Super Bowlin, mutta mistä he oikein puhuvat? Kuinka Super Bowlin voi järjestää Ardennien vuoriston keskellä? Tai Malesiassa monsuunien ja käärmeiden keskellä, Briatore kysyy.

F1-kausi alkaa ensi viikonloppuna Australian Melbournessa.

Written by:

Sport Content

Ota yhteyttä
20. maaliskuuta 2017 22:49:15 Categories: Länsiväylä

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.