Ilta Sanoma

Syyrian valtion uutistoimiston mukaan taistelut ovat keskittyneet Jobarin kaupunginosaan ja kohteena on siellä toimiva kapinallisryhmä.
Syyriassa hallituksen joukot ovat jatkaneet ilmaiskuja pääkaupungissa Damaskoksessa, kertoo sotaa seuraava Syrian Observatory for Human Rights -ryhmä.

Ryhmän mukaan iskujen kohteena ovat alueet, joilta käsin kapinalliset hyökkäsivät eilen hallituksen joukkoja vastaan. Iskujen mahdollisesti vaatimista uhreista ei ole tietoa.

Reuters kertoo, että yksi Venäjän lähetystön rakennuksista olisi vaurioitunut iskuissa.

Uutistoimisto AFP:n Obervatorylta saamien tietojen mukaan Syyrian hallituksen joukot olisivat onnistuneet valtaaman 70 prosenttia kapinallisten hallussa olleista alueista pääkaupungissa.

Valtion uutistoimisto SANA kertoo, että Syyrian hallituksen joukkojen kohteena oli kapinallisryhmä Damaskoksen Jobarissa. Uutistoimiston mukaan sotilaallinen toiminta Jobarin kaupunginosassa on kohdistettu alueille, joilla on terroristeja, ja suuri osa heistä on uutistoimiston mukaan tapettu.

Syyrian sodassa on tähän mennessä kuollut yli 320 000 ihmistä, minkä lisäksi miljoonat ovat joutuneet jättämään kotinsa. Damaskos on tähän asti enimmäkseen välttynyt taisteluilta yli kuusi vuotta jatkuneessa sodassa.

Neuvottelut rauhan saamiseksi sisällissodan runtelemaan maahan ovat karahtaneet kiville useita kertoja. Ratkaisua yritetään jälleen, kun uudet neuvottelut on määrä aloittaa torstaina Sveitsin Genevessa.
Ilta Sanoma
20. maaliskuuta 2017 14:50:42 Categories: Ilta Sanoma Ulkomaat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.