Ilta Sanoma

Siepattu 25-vuotias nainen pakeni liikkuvasta autosta, mutta selvisi lievillä vammoilla.
Yhdysvallat
Edelleen vapaalla jalalla oleva ryöstäjä pakotti naisen tämän omaan autoon ja ajeli sitten ympäri kaupunkia nostamassa rahaa naisen pankkikortilla.
25-vuotias amerikkalaisnainen koki kovia viime tiistaina, kun hänet siepattiin aseella osoittaen Alabaman osavaltiossa sijaitsevassa Birminghamin kaupungissa. Sieppaaja pakotti naisen tämän omaan autoon ja myöhemmin auton takakonttiin. Tällä välin mies oli nostanut naisen pankkikortilla rahaa useista pankkiautomaateista ympäri kaupunkia.

Tapauksesta uutisoi muun muassa Huffington Post, jonka mukaan nainen oli siepattuna useamman tunnin ajan. Hän onnistui lopulta pakenemaan auton takakontista kauppaan.

Naisen pako sieppaajan kynsistä tallentui valvontakameravideolle kaupan pihassa. Videolta näkyy, kuinka nainen pakenee liikkuvan auton takakontista, kun sieppaaja oli ajamassa pois kaupan parkkipaikalta.Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Vaikka poistuminen ei sujunut kovin pehmeästi, pääsi nainen nopeasti jaloilleen ja juoksi turvaan samaan kauppaan, jossa sieppaaja oli vain muutamia minuutteja aiemmin yrittänyt nostaa rahaa hänen pankkikorttiaan käyttäen.

Kaupan omistaja Yosef Alsabah on kertonut AL.comille, että mies oli vaikuttanut hyvin hermostuneelta ja turhautuneelta, kun automaatti ei antanut hänelle rahaa. Kun mies oli ajanut pois, kauppias näki naisen hyppäävän auton takaluukusta.

- Kun hän oli sisällä, lukitsin oven ja soitin poliisille, hän kertoi.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

AL.comin mukaan ryöstäjä vei naiselta tämän lompakon lisäksi myös puhelimen.

Nainen vietiin dramaattisten tapahtumien jälkeen sairaalahoitoon, mutta lehtitietojen mukaan hänen vammansa eivät olleet vakavia. Hänen autonsa hylättynä seuraavana aamuna.

Birminghamin poliisi etsii nyt ryöstöstä ja naisen sieppauksesta epäiltyä miestä ja julkaisi kuvan epäillystä myös Twitter-tilillään.
Ilta Sanoma
20. maaliskuuta 2017 12:19:01 Categories: Ilta Sanoma Ulkomaat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.