MTV

Lemmikkikani hylättiin tylysti tien sivuun - mukana vain rakas pehmonalle: "Tämä on todella sydäntä särkevää"

MTV - logo MTV 03/12/2019 15:31:00 Hannakaisa Taskinen
© Nneirda

Nigel-kani hylättiin laatikkoon tien sivuun. Mukanaan lemmikillä oli vain sen suosikkipehmolelu.

Eläimiä hylätään päivittäin mitä sydäntä särkevimmissä olosuhteissa. Yksi kyyneleet silmiin nostattava hetki nähtiin Briteissä, jossa kansalainen huomasi laatikossa tien sivuun hylätyn kanin Lewishamissa, Kaakkois-Lontoossa. Koskettavinta näyssä oli kuitenkin se, että kanilla oli mukanaan sen suosikkinalle, jonka turkki vastasi kanin oman turkin sävyä.

Hylätystä kanista ilmoitettiin Englannin ja Walesin eläinpelastuksesta huolehtivaan RSPCA-järjestön, joka kävi noutamassa eläimen hoiviinsa. Nigeliksi nimetty kani pääsi odottamaan uutta loppuelämän kotiaan järjestön tiloihin Kentiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Sydäntä särkevää"

RSPCA:n julkaistua Facebookissa suloisen kuvan kanista nallensa kanssa ropisi kommenttilaatikkoon useita viestejä kanin adoptoimisesta kiinnostuneilta.

- Tämä on todella sydäntä särkevää, RSPCA julisti päivityksessään.

Nigel voi kuitenkin nyt hyvin, kertoo RSPCA:ssa työskentelevää Emily Stottia haastatellut Bored Panda -sivusto. Koska kani on niin kiintynyt pehmonalleensa, on hyvin todennäköistä, että se oli sen kanssa edellisessä kodissa.

Stottin mukaan Nigel ei suinkaan ole ainoa omistajiensa hylkäämä pupu, sillä esimerkiksi viime vuonna Englannin ja Walesin alueella raportoitiin 1 693 hylättyä pitkäkorvaa.

LUE MYÖS:  Koira hylättiin nojatuoliin tien sivuun - nääntyvä lemmikki odotti uskollisesti omistajaansa: "Koiranpentusi odotti sinun tulevan takaisin"

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: RSPCA/FacebookBored Panda

3. joulukuuta 2019 17:31:00 Categories: Liverpool Echo MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.