Ilta Sanoma

rac

Julkaistu:

design by lauri
Tänään tiistaina Design by Lauri -ohjelmassa nähdään millainen Lauri Ylösen Ville Leinolle ja Eveliina Alanteelle suunnittelemasta kodista tuli.
Ville Leinon Inkooseen merenrantatontille kohonnut koti käsittää peräti viisi eri rakennusta. Leino ja hänen puolisonsa Eveliina Alanne kertoivat ohjelmassa toivovansa taloon mahdollisimman ohutta kattoa, joka aiheuttikin pientä päänvaivaa talon suunnitelleelle Lauri Ylöselle.

-?Tyyli, jota Ville ja Eveliina halusivat, oli minimalistinen. Eveliinalla oli paljon näkemystä sisustuksesta ja pakko sanoa, että hän onnistui siinä, Lauri Ylönen sanoo ohjelmassa.
  • Katso videolta, miltä pariskunnan talo näyttää!
Sarjassa Leino ja Alanne pitävät kotonaan muusikolle esittelykierroksen. Alanne on opiskellut sisustussuunnittelijaksi ja hän toi taloon mukaan oman visionsa. Muun maussa keittiöstä löytyy pronssinen työtaso.

Parin kodin sävymaailma on tumma ja sisustus minimalistinen. Makuuhuoneen katseenvangitsija on lasiseinä, josta avautuu näköala merelle ja valtavalle terassille.

-?Keittiö näyttää raffilta, mutta siinä on hienot detskut. Makuuhuoneessa on ihanan intiimi tunnelma kahdesta lasiseinästä huolimatta. Sänky, jonka Ville ja Eve teettivät on ihan törkeän hieno, Lauri Ylönen kuvailee.

Olohuonetta puolestaan hallitsee muhkea sohva ja keltainen, suuri taulu. Muista rakennuksista löytyy muun muassa ateljee maalaamisesta nauttivalle Leinolle. Myös siitä avautuu mykistävä maisema merelle ja terassille.

Design by Lauri TV5 tiistaisin klo 21.00.
Ilta Sanoma
26. marraskuuta 2019 9:50:00 Categories: ETOnline Ilta Sanoma TV & elokuvat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.