Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

tanssii tähtien kanssa
Kesken esityksensä kaatunut Jannika B sai tukea puolisoltaan Toni Wirtaselta Tanssii tähtien kanssa -mainoskatkolla.
Tanssii tähtien kanssa -semifinaalissa nähtiin varsinainen jymy-yllätys, kun Apulanta nousi lavalle solistinsa Toni Wirtasen kera. Yhtye esitti suorassa lähetyksessä Pahempi toistaan -kappaleen, jonka tahtiin Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat tulisen paso doblen.

Jannikan tanssi ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan, sillä hän pyllähti parkettiin kesken esityksensä. Laulaja nousi ylös nopeasti, mutta moka oli hänelle kova paikka. Tuomariston edessä Jannika murtui vuolaaseen itkuun, vaikka saikin kehuja. Myöhemmin hän myönsi, että puolison yhtyeen kappaleen aikana kaatuminen tuntui todella ikävältä.

-?Tähän oli ladattu aika paljon ja roudattiin tommonen pikku alotteleva bändi tänne... Mua harmittaa, laulaja kertoi Vappu Pimiälle.
Jannikan itkusta ei meinannut tulla loppua edes mainoskatkolle mentäessä. Heti kun kamerat sammuivat, Toni Wirtanen riensi studion kulisseihin lohduttamaan vaimoaan, jonka tunteet olivat edelleen pinnassa. Heti mainoskatkon jälkeen oli Jannikan vuoro esittää illan toinen tassinsa. Hän palasi parketille urheasti, vaikka tunnekuohu hetki sitten oli ollut valtava.


Toisena tanssina Jannikalla oli herkkä valssi, jossa mahtipontinen viha vaihtui herkkään rakkauteen. Hän sai koottua itsensä ja lipui arvokkaasti parketin halki With You I'm Born Again -kappaleen tahdissa.

-?Täydellinen harmonia teidän kahden vartalon välillä. Se tuli esille puhtaassa perus valssissa, Jukka Haapalainen ihaili esityksen jälkeen.

Myös Helena Ahti-Hallberg kehui esitystä vuolaasti, samoin kuin Jorma Uotinen.

-?No LOISTAVAA! hän henkäisi heti.


Uotisen mukaan esitys oli häkellyttävä alusta saakka.

-?Jäin melkein sanattomaksi tästä, koska tämä oli niin hienostunut. Te olette lattiassa, mutta samaan aikaan te liidätte, hän analysoi.

Onnistunut valssi oli suuri helpotus Jannikalle.

-?Ei se, että kaadutaan, vaan se, että sieltä noustaan, Jannika henkäisi.

Jannika B ja Aleksi Seppänen nappasivat 28 pistettä valssistaan. Paso doble puolestaan toi heille 25 pistettä.

Ilta Sanoma
24. marraskuuta 2019 23:10:13 Categories: Ilta Sanoma Manchester Evening News TV & elokuvat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.