Ilta Sanoma

Julkaistu:

Tanssii tähtien kanssa
Sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä ratkaistaan, kuka pääsee kisan finaaliin ja kuka joutuu lähtemään kotiin.
Laulaja Jannika B on kuulunut kuluvan Tanssii tähtien kanssa -kauden kirkkaimpiin ennakkosuosikkeihin jo heti ensimmäisestä suorasta lähetyksestä alkaen. Jannika ja hänen parinsa Aleksi Seppänen saivat tuomareilta ensimmäisen täyden 30 pisteen pottinsa jo kolmannesta tanssistaan.

Sunnuntai-iltana ohjelmassa ratkaistaan, ketkä neljästä jäljellä olevasta tähtiparista selvittävät tiensä ensi viikolla käytävään finaaliin. Jannika ja Aleksi aloittivat semifinaaliurakkansa tanssimalla paso doblen Apulannan Pahempi toistaan -hitin tahtiin.

Yhtye oli kuitenkin järjestänyt varsinaisen yllätyksen illan suoraan lähetykseen. Apulanta nousi nimittäin Tanssii tähtien kanssa -studion lavalle ja yleensä TTK-yleisön joukossa viihtynyt Toni Wirtanen pääsi siivittämään puolisonsa matkaa kohti finaalia ennennäkemättömällä tavalla.

Juontaja Mikko Leppilampi houkutteli Wirtasta aiemmin kisassa esiintymään yhtyeensä kanssa, mutta tämä ei tuolloin luvannut tuoda Apulantaa suoraan lähetykseen. Nyt Wirtanen kuitenkin tarttui haasteeseen.


Nyt yhtye kuitenkin räjäytti TTK-studion mahtipontisella esityksellään samalla, kun Jannika tanssi pyörremyrskyn lailla ympäri parkettia.

Kesken tulisen esityksensä Jannika B kuitenkin kompuroi ja pyllähti parkettiin. Hän nousi urheasti ylös lattialta lähes välittömästi ja jatkoi tanssia. Esityksen loputtua oli selvää, että kaatuminen aviopuolison laulaman kappaleen aikana otti koville.


Jannika B ei saanut sanaa suustaan, vaan nieleskeli kyyneleitä Leppilammen kysyessä häneltä tunnelmia.

Kun tuomaristo arvioi esitystä, murtui Jannika vuolaaseen itkuun. Laulaja hautasi kasvonsa käsiinsä ja yritti kaikkensa pysyäkseen kasassa. Kyyneleet kuitenkin virtasivat hänen poskillaan, kun hän kuunteli kommentteja.

-?Sä keräsit itsesi tosi hyvin ja sait tän kunnialla loppuun, Jukka Haapalainen kehui.

-?Sun sisällä elää todellinen tanssijan sielu ja sä olet niin syvästi mukana siinä tanssissa tunteella, Helena Ahti-Hallberg tsemppasi.

-?Minulle tämä oli tajunnan räjäyttävä kokonaisuus, Jorma Uotinen julisti.

-?Mä en antanut sen yhden kaatumisen häiritä omaa kokemustani. Te tanssitte varmoin askelin yleensä etkä arkaile otteissasi, Uotinen suitsutti.


Hän kehui kokonaisuutta dynaamiseksi ja pysäyttäväksi, mutta Jannika näytti yhä pettyneeltä.

-?Tähän oli ladattu aika paljon ja roudattiin tommonen pikku alotteleva bändi tänne... Mua harmittaa, laulaja kertoi Vappu Pimiälle.

Jannika sai esityksestään 25 pistettä.

Twitterissä Jannikaa tsempattiin heti esityksen jälkeen. Moni totesi, että laulaja oli aivan liian ankara itselleen eikä yksi pieni kompurointi haitannut mitään. Myös moni kotikatsoja kertoi herkistyneensä kyyneliin tanssin jälkeen:
Jannika B ja Toni Wirtanen alkoivat seurustella loppuvuodesta 2011. Parin häitä tanssittiin vuonna 2013 ja kaksi vuotta myöhemmin muusikkopariskunnan onni täydentyi tyttövauvalla. Myös parin Martta-tytär on syksyn mittaan ollut isänsä tavoin tuttu näky Tanssii tähtien kanssa -yleisössä.
Ilta Sanoma
24. marraskuuta 2019 22:33:04 Categories: Ilta Sanoma Logotyp för TT Nyhetsbyrån TV & elokuvat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.