Ilta Sanoma

Julkaistu:

uutuusohjelma
Nelosella nähdään ensi vuonna sarja, jossa suomalaiset pariskunnat ruotivat seksielämäänsä asiantuntijan johdolla.
Tv-kanava Nelonen julkisti keskiviikkona tulevan kevään ohjelmistonsa. Kanavalla nähdään liuta uutuusohjelmia, joissa sekä suomalaisjulkkikset että aivan tavalliset ihmiset tuovat elämänsä katsojien nähtäville.

Yksi uutuussarjoista on Sex Tape, jossa suomalaisparit ruotivat asiantuntijan johdolla seksielämäänsä ja arkeaan.

Nelosen mukaan sarja on uskalias, intiimi ja arastelematon parisuhdeohjelma. Sen jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet viikon ajan omaa makuuhuone-elämäänsä ja parisuhdearkeaan.

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin johdolla pariskunnat katsovat toistensa kuvatut materiaalit ja keskustelevat seksielämässä esiin nousseista haasteista ja ongelmista.

Nelosen tiedotteessa kerrotaan, että sarjassa nähdään sekä kyyneliä että naurua, kun parit keskustelevat avoimesti arkielämänsä haasteista. Aiheet liippaavat läheltä monia ja katsoja voi samaistua niihin - ruuhkavuosien arki, oman kehon arvostaminen, lapsettomuus, puhumattomuus ja menneisyyden painolastit.

Sarjassa selvitetään, antaako toisten parien videoiden katsominen perspektiiviä omiin ongelmiin ja auttaako yhdessä jakaminen seksielämän haasteisiin. Siinä pohditaan myös, miten seksistä parisuhteessa voisi saada enemmän nautintoa ja kuinka säilyttää kipinä elämän eri vaiheissa.

Ohjelman juontajana toimii erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, joka tunnetaan myös Puhu muru -somevaikuttajana, tietokirjailijana ja luennoitsijana. Hän on kirjoittanut suositun Iso O - matkaopas huipulle -teoksen ja sen jatko-osan Iso O harjoituskirja.

-?Sex Tape Suomi tuo silmiemme eteen erilaisten parisuhteiden kirjon haasteineen ja mahdollisuuksineen. Se ravistelee uskomuksiasi rakkaudesta ja seksuaalisuudesta, mutta herättää tunteen kuin joku kertoisi sinun elämästäsi. Uskon, että tämä ohjelma tuo kotisohville kaivattua puhetta asioista niiden oikeilla nimillä, Kihlström sanoo.

Sex Tape -sarja on herättänyt kohua muun muassa Britanniassa. Sarjaan osallistuneet parit ovat kertoneet, että seksielämän tuominen televisioon pelasti heidän suhteensa. Sarjaa on kuvailtu Britanniassa "uraauuratavaksi sosiaaliseksi kokeeksi".

Sex Tape Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.
Ilta Sanoma
20. marraskuuta 2019 13:00:00

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.