Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

SM-liiga
SaiPa jatkaa tutussa komennossa myös ensi kaudella.
SaiPa lukitsi ensi kauden päävalmentajan hyvissä ajoin, kun seura ilmoitti tiistaina, että Tero Lehterä jatkaa päävalmentajana myös kaudella 2020-21.

Lehterä, 47, ja SaiPa käyttivät sopimukseen sisältyneen molemminpuolisen option. Espoosta muutama vuosi sitten Lappeenrantaan siirtynyt luotsi aloitti SaiPan päävalmentajana kaudella 2017-18.

Muu SaiPan valmennusryhmä ensi kaudelle julkistetaan myöhemmin.

Lehterän tulevaisuudella lappeenrantalaisseurassa spekuloitiin kuumeisesti pitkin syksyä, mutta seuran tiedotteen mukaan sekä toimitusjohtaja Jussi Markkanen että Lehterä olivat halukkaita jatkamaan yhteistyötä.

-?Jussi kysyi minun mietteitä ja minä kysyin Jussin mietteitä, ja molemmat olivat samoilla linjoilla. Olen viihtynyt hyvin työpaikalla ja Lappeenrannassa. Perhe on edelleen Espoossa, mutta yritetään sitäkin vähän tuunata ensi kaudelle, Lehterä kommentoi.

-?Meillä on selkeä sapluuna, millä mielin mennään tämä ja ensi kausi. Se mikä on ollut haasteena, niin liigan peli on muuttunut viimeisen kahden kauden aikana melko paljon. Viime kaudella pystyimme lisäämään työmäärää ja nyt olemme pystyneet tiettyjä asioita jalostamaan.

Lehterän alaisuudessa SaiPa on edennyt kymmenen parhaan joukkoon molemmilla aiemmilla kausilla. Tällä hetkellä SaiPa on sarjataulukossa sijalla yhdeksän 28 pisteellä.
Ilta Sanoma
19. marraskuuta 2019 17:18:26 Categories: Ilta Sanoma Liverpool Echo SM-liiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.