Ilta Sanoma

Julkaistu:

Soppa365
Edullisista silakkafileistä saa puolessa tunnissa ihanan aterian.
Silakoiden ostaja tekee monella tavalla hyvän valinnan. Silakat kuuluvat WWF:n kalaoppaassa suositeltavien vihreän valon kalojen joukkoon. Ne sisältävät paljon hyviä rasvoja ja proteiineja.

Lisäksi niillä voi herkutella huoletta, sillä tavallisen kokoisiin silakoihin ei enää kohdistu syönnin rajoittamiseen liittyviä terveyssuosituksia.

Helpoimmin silakat uivat lautaselle hankkimalla valmiita fileitä ja paahtamalla ne pihveiksi uunissa.

Kun ripottelet pinnalle pähkinöitä ja korppujauhoja, pinta rapeutuu herkulliseksi uunissakin. Samalla pellillä paahtuvat myös lisukkeeksi sopivat kaalit.

Katso ohje Sopasta!
Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.