Ilta Sanoma

Julkaistu:

Surface Duo
Microsoftin mukaan Surface Duo ei ole puhelin. Edustajan kommentti Cnetille kuitenkin vesitti tätä ajatusta.
Microsoftin esittelemä kahden näytön Surface Duo -laite on nähty rohkeana esimerkkinä Microsoftin kyvystä luoda uusia tuotteita, missä Apple ei enää niin tee.
Microsoftilla on kuitenkin myös erikoinen pyyntö. Yhtiö ei halua Duosta puhuttavan puhelimena, Cnet kertoo. Ei, vaikka Androidia ajavalla Surface Duolla voi soittaa puheluja.

-?Älkää erehtykö. Tämä on Surface-laite, Microsoftin tuotejohtaja Panos Panay korosti New Yorkin julkistustilaisuudessa.

Microsoftin toinen edustaja huomautti Cnetille, että "Surface Duolla voi tehdä paljon enemmän kuin soittaa puheluja".

Lausahdus kuitenkin pätee mihin tahansa markkinoilla olevaan älypuhelimeen. Edustaja kuitenkin lisäsi, että Duo pyrkii tarjoamaan yhdessä laitteessa Microsoftin ratkaisut, Android-sovellukset ja Surfacen tekniikan.

Kenties Microsoft haluaa pyynnöllään pitää puheet puhelimista loitolla, sillä yhtiö floppasi pahasti älypuhelimissa Windows Phonellaan.

Cnet huomauttaa erillisessä jutussaan, ettei ensi vuoden lopussa markkinoille tulevasta Surface Duosta tiedetä vielä paljonkaan yksityiskohtia. Onko se 5g-puhelin, mitä se maksaa, onko siinä Android 11 tai tuleeko se koskaan edes saataville Suomessa?

Vaitonaisuutta puhelimen ominaisuuksista ja saatavuudesta voi selittää myös se, ettei Microsoft vielä itsekään tiedä niitä. Vastikään esitelty Duo oli vasta toimimaton prototyyppi ja se on tulossa myyntiin vasta pitkän ajan päästä. Vuosi on mobiilialalla pitkä aika, ja lopulliset yksityiskohdat voivat vielä muuttua.
Ilta Sanoma
10. lokakuuta 2019 10:00:00 Categories: Ilta Sanoma Ilta Sanoma - Muut lajit Ilta Sanoma - Urheilu Mobiili

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.