Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

MM-ralli
Ilta-Sanomien tietojen mukaan Jari-Matti Latvalan kihlattu Maisa Torppa on ollut ei-toivottu vieras Tommi Mäkisen johtaman Toyotan rallitallin tiloihin.
Jari-Matti Latvala on ajanut Toyotan WRC-autolla MM-ralleja vuodesta 2017.

Rallipiireissä huhutaan, että Latvalan kihlattu Maisa Torppa olisi jo kauan sitten saanut jonkinlaisen porttikiellon Toyota-tallin tiloihin MM-rallien huoltoalueella.

-?En tiedä, onko tullut mitään varsinaista porttikieltoa, mutta he eivät ehkä halua hänen olevan siellä. Hän ei ole ollut ralleissa pitkään aikaan, Latvalan manageri Timo Jouhki kommentoi asiaa Ilta-Sanomille.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen oli asiasta vaitonainen.

-?En pysty sanomaan tuohon tuon taivaallista. En ole asiasta niin hyvin perillä, että voisin antaa siihen minkäännäköistä kommenttia, Mäkinen sanoi eilen IS:lle.

Viime viikkoina Torppa on ollut jälleen kohuotsikoissa. Torppa sanoi aiemmin Instagram-päivityksissään kokevansa, että media on seurannut häntä ja hänen miespuolista ystäväänsä viikkojen ajan. Hän kirjoitti myös, että asianajajaan on oltu yhteydessä.

Mäkinen on ollut harmissaan Latvalan tilanteesta.

-?Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi IS:lle alkuviikolla.

-?Ihan varmasti olisi johonkin kiveen kolahtanut. Se on valitettavaa.
Latvala ei halunnut kommentoida yksityiselämäänsä liittyvää uutisointia, johon Mäkinen lausunnossaan viittasi.


Arvostettu rallimanageri Jouhki on Mäkisen kanssa samaa mieltä siitä, että yksityiselämään liittyvät tapahtumat eivät voi olla vaikuttamatta kuljettajan ajosuorituksiin.

-?Tommi on varmasti siinä ihan oikeassa. Lähes kaikilla minunkin kuskeillani on jossain vaiheessa uran aikana ollut joitakin tuon tyyppisiä "ongelmia" yksityiselämässä. Ilman muuta sillä saattaa olla vaikutusta suorituksiin, Jouhki mietti.

-?Kyllähän me olemme siitä Jari-Matin kanssa puhuneet. Se on valitettavaa, mutta sellaista vaan tapahtuu.

Latvala ei ole voittanut tällä kaudella yhtään MM-rallia, ja hän on sarjassa vasta seitsemäntenä ennen kahta viimeistä osakilpailua. Hänellä ei ole ajosopimusta seuraavasta kaudesta.
Ilta Sanoma
10. lokakuuta 2019 9:06:00 Categories: Ilta Sanoma La Tribune Ralli

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.