Voice.fi

Temppari-Eve sivaltaa arvostelijoitaan: "Täysin tuntemattomat levittää valheita"

Voice.fi - logo Voice.fi 19/09/2019 17:45:38 Iiro Myllymäki
Temppari-Eve sivaltaa arvostelijoitaan: "Täysin tuntemattomat levittää valheita" © Lars Johnson / NelonenTemppari-Eve sivaltaa arvostelijoitaan: "Täysin tuntemattomat levittää valheita"

Eveliina Uosukainen myöntää miettineensä, oliko hittiohjelmaan lähteminen kannattavaa.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut Eveliina Uosukainen on uudessa Instagram-päivityksessään muistellut syitä, miksi alun alkaen halusi lähteä ohjelmaan mukaan. Hän pohtii myös julkisuuden mukanaan tuomia varjopuolia. Nainen kirjoittaa lähteneensä mukaan saadakseen uusia elämyksiä ja nauttiakseen elämästä. Pelkkää hyvää päätöksestä ei kuitenkaan ole seurannut.

"Välillä sitä on tullut pohtineeksi myös ohjelmassa mukana olemisen varjopuolia eli sen tuomaa julkisuutta. Onko osallistuminen ollut kaiken sen arvosta, kun välillä täysin tuntemattomat ihmiset mua oikeesti tuntematta luulee tietävänsä asioista, levittää valheita ja suoltaa ilkeyksiä, vaikken mitään oo heille tehnyt tai ansainnut sitä kaikkea", Eveliina kirjoittaa.

Nainen kuitenkin painottaa, että ohjelmaan lähteminen kannatti, sillä sitä kautta hän tutustui nykyiseen kihlattuunsa Daniel "Bile-Dani" Lehtoseen. Kirjoituksensa yhteyteen nainen onkin jakanut suloisen yhteiskuvan pariskunnasta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

Lähdin pian neljä vuotta sitten temppareihin nuorena ja elämyshakuisena ihmisenä, joka rakastaa hauskanpitoa ja uusiin ihmisiin tutustumista. Silloin nuorena ja en vielä niin viisaana, en tullut ajatelleeksi sen pidemmälle, mitä kaikkea se tuo mukanaan. Halusin vaan nauttia elämästä, nähdä, kokea kerran kun on nuori ja lähtö kuvauksiin oli niitä once in a lifetime juttuja, mitä oisin itseni tuntien myöhemmin katunut, jos oisin jättänyt tekemättä. Muutenkin elämässä mulla on aina ollut yhtenä mottona, että ennemmin teen ja kadun myöhemmin tehtyä kuin jätän tekemättä ja kadun tekemättä jättämistä myöhemmin (sillon kun on jo myöhästä niille). Elämästä on tarkotus nauttia, oppia tekemällä ja elää sitku ja jossuttelu elämän sijaan nyt tässä hetkessä!?? . Oon kuitenkin ikuisesti kiitollinen siitä, että lähdin temppareihin, koska se johdatti meidät yhteen @biledanilol kanssa!???? Vaikkakin välillä sitä on tullut pohtineeksi myös ohjelmassa mukana olemisen varjopuolia eli sen tuomaa julkisuutta. Onko osallistuminen ollut kaiken sen arvosta, kun välillä täysin tuntemattomat ihmiset mua oikeesti tuntematta luulee tietävänsä asioista, levittää valheita ja suoltaa ilkeyksiä, vaikken mitään oo heille tehnyt tai ansainnut sitä kaikkea. Mutta sit muistan vaan, että ilman temppareita, ei ois tätä miestä mun vierellä!?????? Miestä, jonka tuella kestää kaiken paskankin ja menee läpi mistä vaan???? Ja onhan lisäksi ohjelmassa mukana olo avannut myös huikeita mahdollisuuksia ja saan tänäpäivänä tehdä töitä somen kautta, mitä rakastan yli kaiken - vaikkei se tie tähän pisteeseen ole todellakaan ollut helppo.?? . Toivoisin kuitenkin jokaisen somessa toimivan miettivän, millaista esimerkkiä haluaa uusille sukupolville näyttää. Itse ainekin haluan ennemmin levittää hyvää ja rakkautta paskan sijaan ja rohkaista jokaista kulkemaan just sitä omaa tietään, mikä itselle tuntuu parhaimmalta! Mulla meni pitkään oivaltaa se, että mun ei tarvi miellyttää kaikkia (koska se on mahdotonta kun me ihmiset ollaan erilaisia ja tykätään eri jutuista). Eikä tarvi olla kuin muut, että kelpaan. Vaan saan olla rohkeasti erilainen ja tallata omat jalanjäljet maahan, muiden jalanjäljissä kulkemisen sijaan.??

A post shared by EVELIINA UOSUKAINEN (@roosaeveliinaa) on

Eveliina muistuttaa kirjoituksessaan seuraajiaan oikeanlaisesta elämänasenteesta.

"Toivoisin kuitenkin jokaisen somessa toimivan miettivän, millaista esimerkkiä haluaa uusille sukupolville näyttää. Itse ainekin haluan ennemmin levittää hyvää ja rakkautta paskan sijaan ja rohkaista jokaista kulkemaan just sitä omaa tietään, mikä itselle tuntuu parhaimmalta!" nainen kirjoittaa.

Naisen seuraajat ovat ottaneet päivityksen ilolla vastaan.

"Kirjoitus sai kyyneleet silmiin."

"Ootte niin mieletön pariskunta."

"Jatka just noin omana ihanana itsenäsi."

" Te ootte niin ihania. Hyvä teksti taas kerran, oot upee ja rohkee nainen."

Lue myös: TIS-Eve paljastaa, missä hän tapasi Daniel Lehtosen ensimmäisen kerran - "Matka alkoi ystävyydestä"

Lue lisää viihdeuutisia MSN.fi:stä:

IS: Kirkan kuolinsyy viimein julki - sisko myöntää myös tuntevansa syyllisyyttä

Bebe Rexha twerkkasi yksityiskoneessa - pilotit iloitsivat esityksestä

Kevin Spaceyta seksuaalisesta ahdistelusta syyttänyt mies on kuollut kesken oikeudenkäynnin

Mitä kuuluu Suomen julkkiksille? Lue uusimmat uutiset!

Nämä suomalaistähdet kamppailivat alkoholin kanssa

Lue myös: TIS-Even rohkeat uimapukukuvat hurmasivat fanit: "Mikä kuumis!"

19. syyskuuta 2019 20:45:38 Categories: People Voice.fi

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.