Ilta Sanoma

rac

Julkaistu:

Paula Vesalan Älä droppaa mun tunnelmaa -kappale kirvoitti kaikki artistit lavalle Vain elämää -jakson päätteeksi.
Paula Vesalan päivänä Vain elämää -ohjelmassa kuultiin toinen toistaan hienompi musiikkiesityksiä.

Vesala innostui itse eniten Elastisen tulkinnasta hänen Älä droppaa mun tunnelmaa -kappaleesta.

-?Kerkesin jo kuumottaa, että vedän jotain diippiä, mutta en mä nyt vedä, tällä lärvillä! Valitsin biisin, jota kadehdin, että mä en osaa tehdä niin kevyttä. Meillä on niin hyvä hepuli lähtemässä, ettei anneta kenenkään tulla tänne droppaamaan tätä tunnelmaa, Elastinen vitsaili ennen omaa esitystään.

-?Multa aina kysytään, että kuka se on, se, joka droppaa sitä tunnelmaa. Olen vaan, että ajatelkaa, että se on vaikka joku tosi paska pomo, kuka kenelläkin. Ehkä siinä biisissä ei tarvitse keskittyä siihen, kuka on se myrskyisä ego, Vesala sanoi.

Elastinen oli jalostanut kappaleeseen uudet sanoitukset, jotka kertovat kekseliäästi ja hauskasti Thaimaan lomamatkan armottomasta riitelystä. Uusi versio riemastutti artisteja, ja moni samastui lomastressin aiheuttamiin huvittaviin tappelutilanteisiin.

-?Niin siisti tuo koko parisuhdehomma tuossa! Tiedätkö, olet odottanut sitä reissua, lähdet sen oman kultasi kanssa ja sitten pelkkää tappelua! Antti Tuisku huudahti.

-?Rakastan sitä, että beibi, lähdettiinks me Thaimaahan tappelee, Elastinen nauroi.

-?Tuossa oli niin hyviä laineja, että haluaisin kuulla sen uudestaan! Voitaisko me mennä vetämään tuo uudestaan? Haluan tuijottaa niitä sun sanoituksia, oli niin kovat! Vesala hihkui.


Vesala päättääkin, että haluaa esittää kappaleen duettona Elastisen kanssa. Tai ei varsinaisesti duettona vaan yhdessä kaikkien artistien kanssa.

-?Tuossa oli niin makeat lyriikat! Siinä oli niin monta hyvää läppää, että mun aivokapasiteetti ei riittänyt heti imaisemaan niitä sisään, haluan vetää sen uudestaan niin, että saan tuijottaa sun prompteria! Mutta vain sillä ehdolla, että te kaikki tulette kööriin, Vesala haastoi muut artistit.

Vain elämää -tähdet innostuivat ideasta, ja letkeä ja hyväntuulinen esitys eskaloitui Vesalan ja Elastisen duetosta koko Vain elämää -artistikattauksen ilahduttavaksi yhteislauluksi. Kaikki kahdeksan artistia tanssivat lavalla antaumuksella tropiikin lomatunnelmissa.

-?My neighborhood superstar, Paula Vesala! Elastinen kuulutti iloisena.

Ilta Sanoma
14. syyskuuta 2019 1:10:48 Categories: AAP Ilta Sanoma Vain elämää

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.