Ilta Sanoma

Julkaistu:

typo
Näyttelijä Kiti Kokkonen jakoi Instagram-tilillään tarinan todella nolosta kirjoitusvirheestään.
Jokaiselle meistä sattuu silloin tällöin pieniä kirjoitusvirheitä, toisille suurempia ja toisille pienempiä. Näyttelijä Kiti Kokkonen kertoo Instagram-tilillään typosta, joka kirvoitti hänen faneissaan melkoiset naurut.

Jonkun ohjelman tuotannosta oli kysytty Kokkoselta sähköpostilla hänen ruoka-aineallergioistaan ja näyttelijä oli vastannut asiallisesti - tai niin hän ainakin kuvitteli tehneensä.

-?Olen kypsennetylle kakalle ja sellerille allerginen, kiitos! hän kirjoitti vastaukseksi ja lähetti sähköpostin.

Heti viestin lähdettyä hän huomasi typonsa ja lähetti välittömästi uuden.

-?APUA! SIIS KALALLE! Kypsennetylle kalalle. Anteeksi. Ihan hirveää, hän kirjoitti vastaanottajalle nauravan hymiön kera.

Kirjoitusvirhe on täysin ymmärrettävä, sillä K- ja L-kirjaimet ovat tietokoneen näppäimistössä vierekkäin.

Kokkonen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä, miksi päätti jakaa todella nolon typonsa kaikkien kanssa.

-?Häpeä minimoituu, kun sen jakaa. Näinkin voi käydä. Tuotannosta ystävällisesti kysyttiin allergioista. Vastaus yllätti itsenikin. Hirveätä, hän kirjoittaa naureskellen.

Muutama päivä sitten julkaistu kuva on kerännyt yli 6?300 tykkäystä ja yli 250 kommenttia. Kokkosen fanit ja seuraajat kertovat nauraneensa mokalle ihan kippurassa.

-?Apua, mun teet purskahti just työpöydälle.

-?Aivan mahtava!!! Aina pitäisi malttaa lukea, että autocorrect korjaile omiaan.

-?Nauroin tälle ihan hulluna. Mut hyvä tietää, et raaka kakka käy.


Monet seuraajat ovat myös kertoneet kommenteissa omista noloista kirjoitusvirheistään.

-?Hain töitä nuorisokodista ja tarkoitus oli kirjoittaa työhakemukseen, että on kokemusta ryhmien ohjaamisesta... joku oikeinkirjoitusohjelma oli korjannut, että mulla on kokemusta tyhmien ohjaamisesta.

-?Asiakkaalle voi myös laittaa seuraavanlaisen viestin: "Moikka! Kakka ja piirakka odottavat johtajaa kasvoilla. Terveisin Kirsti kahviolta". Ymmärsin asian laidan vasta kaksi kuukautta myöhemmin selatessani viestejä ja tajusin, miksi kyseinen asiakas katsoi vähän kieroon noutaessaan kakkua ja kinkkupiirakkaansa.

-?Tää oli kyllä päivän paras. Joskus kirjoitin työkaverille että lähettäisi suorateloitukset, hieman ihmetteli miten käytännössä toteuttaisi...

Myös juontaja Ilkka "Ile" Uusivuori jakoi kommenteissa oman hervottoman typotarinansa.

-?Kirjoitin kerran ns. formal letterin hakiessani duunia Englannissa. Sellainen yleensä loppuu ennen allekirjoitusta: "Kind Regards" mutta G ja T ovat näppäimistössä niin lähellä toisiaan...


Kiti Kokkonen tunnetaan näyttelijänä, ääninäyttelijänä ja kirjailijana. Hänen viimeisin elokuvaroolinsa oli elokuvassa Swingers (2018), ja hän on myös mukana 2020 keväällä ensi-iltansa saavassa Keihäsmatkat -tv-sarjassa sekä viime kesänä kuvatussa Se mieletön remppa -elokuvassa.

Kokkonen oli vuonna 2018 mukana Putous-viihdeohjelman sketsihahmokilpailussa, jonka hän voitti Tanhupallo-hahmollaan.
Ilta Sanoma
14. syyskuuta 2019 0:42:51 Categories: Associated Press Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.