Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

Suosittu ja palkittu Yökylässä Maria Veitola -sarja palaa televisioon lokakuussa.
Huippusuositun Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uudet vieraat on nyt julkistettu. Lokakuussa alkavan viidennen kauden aikana Veitola vierailee Linda Lampeniuksen, Pyhimyksen, Miina Äkkijyrkän, Tuure Boeliuksen, Remu Aaltosen, Mikko Leppilammen, Sikke Sumarin, Leo-Pekka Tähden, Anne Kukkohovin ja Sofi Oksasen luona.

MTV:n tiedotteessa kuvaillaan lyhyesti kaikkia tulevia kymmentä jaksoa. Sen mukaan Lampeniuksen luona viulisti muistelee elämää Playboy-kartanossa ja paljastaa syömishäiriönsä todelliset syyt. Rapmuusikko Pyhimyksen eli Mikko Kuoppalan luona tutustutaan suosikkiartistiin perheenisänä sekä seinäkiipeillään ja grillataan.

Äkkijyrkkä kokkaa Veitolalle kyyttöä ja he piristävät kesäpäivää naku-uinnilla. Leppilammen kanssa keskustellaan porealtaassa. Kukkohovi paljastaa yökyläilijälle, millaiset miehet häneen avioeron jälkeen ottavat yhteyttä.

Tubettaja-artisti Boelius ottaa Veitolan vastaan yksiössään ja Hurriganes-legenda Aaltosen kanssa käydään lääkärintarkastuksessa. Sumari-jakso tapahtuu Muhun saarella Virossa. Moninkertainen paralympiavoittaja Tähti ottaa Veitolan vastaan kotimaisemissaan Porissa.

Syksyllä 2015 alkanut realitysarja on jokaisella kaudellaan ollut television katsotuimpien ohjelmien joukossa. Vuosien varrella Veitola on vieraillut muun muassa Cheekin, Matti Nykäsen, Antti Rinteen ja Alman kotona.

Suosionsa taustaa Veitola selittää MTV:n tiedotteessa sillä, että ohjelmassa yökyläilyjen emännät ja isännät pääsevät näyttämään sen, mitä he oikeasti ovat.

-?Taika tapahtuu, kun päähenkilöt tajuavat, että en ole lähdössä muutaman tunnin jälkeen mihinkään. He ottavat silloin sen tosi, tosi jännittävän askeleen olla vain oma itsensä: luottaa ja rentoutua. Silloin nähdään, mikä se ihminen oikeasti on, Veitola kertoo.

Yökylässä-ohjelma on palkittu vuosina 2016, 2018 ja 2019 television parhaana keskusteluohjelmana Kultaisella Venlalla.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin 3. lokakuuta klo 21 alkaen.
Ilta Sanoma
11. syyskuuta 2019 15:06:24 Categories: BFM Business Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.