Sport Content

Esapekka Lappi löysi huippuvauhdin - Ott Tänak lisäsi johtoa (ek9/19)

Sport Content - logo Sport Content 24/08/2019 11:06:25 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Oy Citroenin Esapekka Lappi löysi kateissa olleen vauhtinsa Saksan MM-rallin lauantain toisella erikoiskokeella. Lappi latasi pätkän toiseksi kovimman ajan pohjat takoneen Toyotan Ott Tänakin takana. Tänak kasvatti samalla kokonaiskilpailun johtonsa 6,7 sekuntiin kakkosena olevaan Hyundain Thierry Neuvilleen nähden.

Lappi jäi yhdeksännellä ek:lla 0,5 sekuntia Tänakista.

- Ei se ollut rehellisesti sanottuna vielä puhdas veto. Pystyn parantamaan. Auto on nyt ehdottomasti parempi, mutta minulla ei ollut vielä riittävästi luottamusta siihen, Lappi totesi WRC:n medialle.

Tänakin tallikaveri Jari-Matti Latvala ei ole lainkaan tyytyväinen ajoonsa. Latvala jäi yhdeksännen ek:n pohjista 3,1 sekuntia.

- Ajaminen ei ole sitä, mitä sen pitäisi olla. Minulla ei ole riittävästi luottamusta ja ajattelen jarrutuspaikkoja ja kaikkea liikaa. Ehkä minun pitää unohtaa se hetkeksi ja palata perusasioihin, Latvala pyöritteli pätkän maalissa.

Latvala on kisassa viidentenä 33,2 sekuntia kärjestä. Neljäntenä jatkavalla Latvalan tallikaveri Kris Meekellä on 3,6 sekunnin etu suomalaiseen. Citroenin Sebastien Ogier etenee kolmantena 25,8 sekuntia kärjestä. Lappi painaa puolestaan seitsemäntenä tasan 55 sekuntia Tänakin takana.

Päivän ensimmäisellä ek:lla ulosajoon sortunut WRC2 Pro-luokan kuljettaja Kalle Rovanperä teki virheen myös yhdeksännellä pätkällä.

- Ajoin ulos helpossa paikassa. Olen todella pahoillani tiimille, Teen tyhmiä virheitä.

Lauantaina ajetaan vielä kuusi erikoiskoetta.

24. elokuuta 2019 14:06:25 Categories: People Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.