Ilta Sanoma

Julkaistu:

valtiovierailu
Suomenlinnan asukkaille ja työntekijöille ei ole vielä tiedotettu, miten saarelle pääsee liikkumaan ensi keskiviikkona Venäjän presidentin valtiovierailun aikana.
Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Suomen presidentti Sauli Niinistö nauttivat yhdessä päivällistä Suomenlinnassa ensi keskiviikkona.

Suomenlinnan asukkaille ja työntekijöille ei ole vielä tiedotettu, miten he elävät arkeaan valtiovierailun aikana ja miten esimerkiksi julkinen liikenne kulkee tuolloin.

Aihetta on ihmetelty esimerkiksi viestipalvelu Twitterissä:
Suomenlinnan hoitokunnan viestintäpäällikkö Laura Klefbohm vahvistaa IS:lle, että suomenlinnalaisille ei ole vielä kerrottu liikennejärjestelyistä valtiovierailun aikana.

-?Emme ole saaneet vielä mitään tietoa liikennöinnin poikkeusjärjestelyistä, Klefbohm toteaa.

-?Olemme kyllä olleet HSL:n kanssa yhteydessä tästä, mutta mitään varmaa ei ole vielä selvinnyt.

Muutama paikallista on ottanut yhteyttä ja kysynyt järjestelyistä, mutta suuremmalta kyselytulvalta on tähän mennessä vältytty.

Klefbohm muistuttaa, että kyseessä ei ole mitenkään aivan harvinainen tilaisuus Suomenlinnassa. Aina silloin tällöin valtiovierailujen yhteydessä arvovieraat halutaan tuoda Suomenlinnaan visiitille.

-?Se on meille tietysti hyvä asia. On hienoa, että Suomenlinnan historia ja nähtävyydet kiinnostavat.

Helsingin poliisin viestinnästä kerrotaan IS:lle, että Suomenlinnan liikennejärjestelyistä tiedotetaan myöhemmin perjantaina.
Ilta Sanoma
16. elokuuta 2019 15:10:14 Categories: Ilta Sanoma Kotimaa MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.